2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Zuzu eşinde dahil oldumu telefona canım siz artık birsiniz hediye alırken ayrı ayrımı alıorsunuz olurmu öyle şey eşinde girmişse telefona senin ayrı olarak alman gerekmiyorki

biz bütün hediyeleri bir aldık bugüne kadar sen ayrı al ben ayrı al yapmadık

Bence alma hediye bi tane hazır pasta keklerinden al krem şantiyi sür üzerinede bi iki süs al sana pasta

eşim aradı, bugün işe gitmemiş izinliymiş
arkadaşı ve eşi dışarı çıkacakmış ille biz de gidecekmişiz
hiç çıkasım yok dışarı yaa, eşim de istiyo belli ki
tamam dedim ama, napsam ki

elfiye katılıyorum bencede ayrı ayrı gerek yok..

Git canım ne güzel değişiklik olur bende evli bi çift arkadaş istiyorum ya geçen eşimin arkadaşı geldi dedim ki onur evlende benimde bi arkadaşım olsun olmuyor böyle. Eşimle aynı yaşta daha askere gitmemiş dedim ooo çok bekleriz ozaman biz arkadaşı

gidin işte canım ne güzel eğlenirsinizhergün hergün evde ne yapacaksın

ayy arada banada oluyo valla öle ısrarla isteyince gidiyorum bende napim çık cnm sende hava alırsın değişiklik olur..

polaristen alma canım, pazarda mis gibi terlikler var 10-15 tl ye
Hem terlik bu, ne alırsan al rahat olur, açık akkabı sonuçtaa

yok canm ayrı gayrı yok tabii..bizde eşimle tek hediye alırız hep :) ama ben bile anlamadımki o telefonu kim aldı ,kim ödücek:101:

K.pederin konuşmasını duydum kaynanama diyo telde " yavrum bak telefonunu ben beğendim ha"falan :))))) eşim diyo "telefon aldık sana" :))) valla kim aldı ben anlamadım ama bizim almadığımız kesin:)) eşimde biriz diye düşünüyo yani 2 ev bir diye

aman aman ne düşünceli gelini varmış kaynananın

Hee öyleyim

canm çık bence....ortama girince fikrin değişir :9 eğlenirsin değişiklik olur...
Arkadaşı nasıl eğlenceli tiplermi

Ay o değilde ben neyi merak ediyorum biliyomusunz

Acaba bana hediye getircekmi:78:

zuzum o zaman akşam eşine sor telefonda sizinde hakkınız varsa almayın hediye. Yoksada terlik iyi fikirmiş.

Pasta yaparsın bi tek onuda yapmıcam dersen küçük bi tane alırsın.

gidin işte canım ne güzel eğlenirsinizhergün hergün evde ne yapacaksın

ayy arada banada oluyo valla öle ısrarla isteyince gidiyorum bende napim çık cnm sende hava alırsın değişiklik olur..

Hee öyleyim

canm çık bence....ortama girince fikrin değişir :9 eğlenirsin değişiklik olur...
Arkadaşı nasıl eğlenceli tiplermi

öyle mi diyosunuz kızlar inş eğlenirim
evet zuzu çok sosyal bi kız, eşi de çok komik bi çocuk
ama cuma ya hani bi miskinlik var üzerimde :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…