2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya hiç duymamıştım ama doğru ozman bizimkilerde buzdolabı gibi hatta nofrost:)

ya ben öyle şeylere inanmam heryerin iyiside var kötüsüde ama öyle diyolar arkadaşım kayınvaldesinden şikayetçi çok soğukmuş resmiymiş görümcemde aynı şeyi söylüyo onunkide öyleymiş

ya ben öyle şeylere inanmam heryerin iyiside var kötüsüde ama öyle diyolar arkadaşım kayınvaldesinden şikayetçi çok soğukmuş resmiymiş görümcemde aynı şeyi söylüyo onunkide öyleymiş

tabi canım şaka bi yana genelleme yapmak doğru değil bence..

herkese iyi tatiller bol bol dinlenin gönlünüzce eğlenin benim daha 40dakikam var hafta sonuda çalışıyorum

öyle mi diyosunuz kızlar Inş eğlenirim
evet zuzu çok sosyal bi kız, eşi de çok komik bi çocuk
Ama cuma ya hani bi miskinlik var üzerimde :/

ooo git ozman deşarj olursun zaten haftaiçi eğlenemiyoz geç yatamıyoz boşşverrrrrrr

ohhh evimdeyim ya, mesai bitmeyecek sandım bi an. patron da son ana kadar laf attı durdu bana, sanki izin vermeyecekmiş gibi. burda şampanya patlatır kutlarız olmaz mı, pazar günüydü de me iznin vs. vs. ay deli etti beni. kociş de yarın gitmeyecek diye bugün çalışacakmış, bakalım kaçta gelecek.:97::97::97:

biz uzunnnnn zamandır 2 gün tatil yapmamıştık. haftaya gayet dinlenmiş başlarız büyük ihtimalle

bu akşam yemek yapmıyorum zuzucum kociş zaten geç gelcek, ben de evde olanlarla idare ederim. dediğin gibi evde yemek kalmaması gerekiyor. ay umarım otelin yemekleri güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…