2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Amin canım...

Akşam da kardeşim gelcek yarınki sınav için ,yemeğimde yok..melemen ve makarna yapcam :97:
Aslında gitmeseydik çok iyi olucaktı ,pazar günü iki vide temizleyim diyodum...salı gelcek ya kaynanam temiz bulsun evi babalar günüde uff...artık sınavdan dönüşte hem babaları hem temizliği aradan çıkarmam lazım

İşin zor valla benim kardeşim şu an sınavda. Haftaya olan sınavıda cumartesiymiş

kolay gelsin canım baya yoğunsun yarına

zuzuş 5'te mi çıkıyosun canım :)))

ben de temizlik yaptım öyle çok özenmeden, hiç bişi yapasım yok.. duş alıyım yemek yapmaya başlim bari

onun tatile çıkmasıyla sende tatil yparsın rahatlarsın dönüncede güzel süpriz olur ona

aynen cnm

sen isinden memnun degilmiydin ?

memnunsuzluklar oldu cnm ilerleyen sayfalar bak oki uzun uzun yazdım

ya kızlar bu gelecek hafta mı söylesem muhasebeye..yoksa maaşım yattıktan sonramı söylesem içerdekilere?????

nasıl yapsam önceden mi söylesem daha iyi yoksa çıkacagım günmü?

nasıl olsun....

zuzuş 5'te mi çıkıyosun canım :)))

ben de temizlik yaptım öyle çok özenmeden, hiç bişi yapasım yok.. duş alıyım yemek yapmaya başlim bari

evet canm 5te çıktım....şuan kaynanamın evini temizledim....7 olsunda çorba yapıcam...annem kardeşimle biber dolması yollucak pişmiş vaziyette

evet canm 5te çıktım....şuan kaynanamın evini temizledim....7 olsunda çorba yapıcam...annem kardeşimle biber dolması yollucak pişmiş vaziyette
çok yorma kendini, bugün de çalıştın hem :/
kendi evini yarın temizle eğer yarın için bir planınız yoksa

üff düzenlenmiyo da, bu gülme işareti nerden çıktı o mesaj böyle olucaktıı

canm yarın balıkesire gidiyoruz kardeşimin sınavı var ..sabahın köründe kalkıp gidicez ,sonrada babalar günü yaa..dede var kendi babam var hangi birini yapcam bilmiyorum

oyüzden kaadeşim gelip bizde yatıcak bugece annemde sağolsun yemk göndericek birazdan gelir :)
kendi evim kalcak bu hafta , hafta içi artık bakalım

senin c.ertesi gecen nasıl geçti...çıktınızmı arkilerle :))

ay otbüs geçti şimdi gelir kardeşcim ..

:80::80:

Günaydın Kızlar

Ee nasıl oldu çorban merak ettim hadi ilk başlangıcı yaptın bakalım devamı gelecekmi?

demin alıntıyı yaptım cevap yazamadım çünkü o arada ocakta puding vardı
pek güzel değil ama yenmicek gibi değil ilk iki denemem :))
bugün bahçe bile suladım çok hamartım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…