- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
faceden aldım cevabıbu face iyi oldu ya teşekkürler elfiş
temizlik bitti canım ....evet yaklaştı yoğunum gene(
Amin canım...
Akşam da kardeşim gelcek yarınki sınav için ,yemeğimde yok..melemen ve makarna yapcam :97:
Aslında gitmeseydik çok iyi olucaktı ,pazar günü iki vide temizleyim diyodum...salı gelcek ya kaynanam temiz bulsun evibabalar günüde uff...artık sınavdan dönüşte hem babaları hem temizliği aradan çıkarmam lazım
Amin canım...
Akşam da kardeşim gelcek yarınki sınav için ,yemeğimde yok..melemen ve makarna yapcam :97:
Aslında gitmeseydik çok iyi olucaktı ,pazar günü iki vide temizleyim diyodum...salı gelcek ya kaynanam temiz bulsun evibabalar günüde uff...artık sınavdan dönüşte hem babaları hem temizliği aradan çıkarmam lazım
Allah zihin açıklığı versin:97:
Ben yemeğe kaçar...sizi iyi tatiller
kolay gelsin canım baya yoğunsun yarına
zuzum kardeşim çıktı sınavdan konuştum çok iyi geçmiş darısı senin kardeşinin başına. Allah kardeşine zihin açıklığı versin Başarılar..
Günaydın Kızlar
Ee nasıl oldu çorban merak ettim hadi ilk başlangıcı yaptın bakalım devamı gelecekmi?
onun tatile çıkmasıyla sende tatil yparsın rahatlarsın dönüncede güzel süpriz olur ona
sen isinden memnun degilmiydin ?
zuzuş 5'te mi çıkıyosun canım :)))
ben de temizlik yaptım öyle çok özenmeden, hiç bişi yapasım yok.. duş alıyım yemek yapmaya başlim bari
çok yorma kendini, bugün de çalıştın hem :/evet canm 5te çıktım....şuan kaynanamın evini temizledim....7 olsunda çorba yapıcam...annem kardeşimle biber dolması yollucak pişmiş vaziyette
üff düzenlenmiyo da, bu gülme işareti nerden çıktı o mesaj böyle olucaktııçok yorma kendini, bugün de çalıştın hem :/
kendi evini yarın temizle eğer yarın için bir planınız yoksa
çok yorma kendini, bugün de çalıştın hem :/
kendi evini yarın temizle eğer yarın için bir planınız yoksa
Günaydın Kızlar
Ee nasıl oldu çorban merak ettim hadi ilk başlangıcı yaptın bakalım devamı gelecekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?