2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar. Nasılsınız ??
özledim sizinle sohbet etmeyi :))
Ofiste temizlik yapıyorum işlerimi bitireyim gelecem birazdan

Fundam benim facede yayımladığım en son klibin ismini cissmini yazsana buraya aklıma gelmiyo neydi, açıp başka siteden dinleyesim var
Stelios Kazantzidis -Efige Efige
çok yoğun bi hafta sonu geçirdim yinecumartesi evet canım dediğin gibi gezdik çok hoş geçti arkadaşlarla baraja gittik ..pazar günüde temizlik yaptım kadın tutucaktım ya vazgeçtim halıları zaten yıkamaya vermiştim evim zaten çok kirli değildi..salonla oturma odasını temizledim camlarıda kociş sildiakşamada babasını çağırdık yemeğe babalar gününü kutladı hediyesini verdi..yorgun ama güzel geçti

daha nice yıllara yarenayfotolara baktım çok hoş allah mutluluğunuzu bozmasınbeyazgüle bayılırım güzel bi jest olmuş
herkese günaydın bugün cecelinin konseri var

nigarcım konuşamadık seninle sorun ne canım ailelerimzden konu açıldı derken özel değilse açarmısın biraz..bazen bu tarz gerginlikler oluyo canım keşke uzatmasaydınız çok mu kırdıki seni..inşallah gönlünü alırda kocişin aranızdaki tatsızlık kalkar

Kaç gün oldu ama bu kadar uzatmayın bence. İlk adımı onun atmasını bekliyorsun galiba.
daha çook uzayacak, adım felan da beklemiyorum böyle iyi şimdilik.. ikimizin de ihtiyacı var düşünmeye :)))

canım konuşuruz sonra, inan hiç anlatasım bile yok

işi bitirdim kızlar:)))

cumartesi günü teyzemin çeyizini yerleştirdik. Çok sevgili eşim fotograf makinesinin hafıza kartını çıkarmış bulamadım o da sınava gitmişti teelfonu kapalıydı arayıp soramadım da nerdeydi diye. Yoksa fotograf çekecektim :))) Buaraya da koyardım hem. cumartesi baya yorucu geçti. Evim küçük küçük diye arada kendi kendime söylenir dururdum hatta bazen size de diyordum. Eve geldim şükrettim; evleri çok geniş hiç bir yer süpür süpür sil sil bitmiyor. Bir de akıllım eşyalarını hep açık renk almış Annemler üzüldüler biraz. neyse pazar günü de ben sabah temizlik yaptım eşim sınavadan gelince de hazırlandık kayınvalidemlere geçtik kayınpedern babalar günün kutlamaya. Kardeşleri sınava girenlerden biri de bizdik; eşimin kardeşi girdi. Sınavdan bir gece önce rahatsızlanmış; barsak enfeksiyonuymuş. Sınavı pek iyi geçmemiş.

günaydın kızlar hayırlı huzurlu bi hafta olsun inşallah hepimiz için.

funda ve ayşecim fotolarınıza baktım çok güzel çıkmışsınız allah bozmasın inşallah..

nektarcım eşinle tartışmışsın sanırım maalesf arada oluyo böyle şeyler inşallah en kısa zamanda barışırsınız insan çok huzursuz oluyo çünkü..

günaydın canım evet büyük evin temizliği zor ben dün hem salonu hem oturma odasını temizledim büyük olsa içinden çıkamazdım..sürekli kadın tutmak lazım..açık renkler evet çok zor hele oturma odası için kabus gibi çok şükür ben kurtuldum.. ama solunum beyaz benimde beyazda çok hoş duruyo ama sirkenmutfak dolaplarımda beyaz ondanda memnunum kolay temizleniyo ve hiçde leke falan tutmuyo 1 yıl olacak evleneli 2.kez silişim

şimdi seni görünce dayanamadım, benzer şeyler yaşıyoruz galiba bolcum
ailesine maddi destek olması, olmasına oluyo da ben bunu 3 ay sonra öğreniyorum orası beni üzen..yalan söylemesi.. neyse bakalım nasıl atlatıcaz :))

hatırlamazmıyız cnm arada kulaklarını çınlatıyorduk arseyle unuttu bizi diye

herşeyin yolunda gitmesine sevindim lındark..

bizdede herşey çok iyi cnm :)

hadi ya bak bende sinirlenirim bu tarz şeylere

nasılsınız kızlar

benden şu haber??

patron 20 gün yok izne çıktı..o döndügünde ben burda olmayacagım

ay sonu çıkcam ik. ya ve muhasebeye söylicem yol alıcam.. patrona süpriz olsun

sizce maaş yattıktan sonramı muhasebye söyliyim yoksan bu haftadan çıkcam haberniz olsun mu diyim ..nasıl olsun?

tatlım benim salonumla mutfağım da beyaz. Salonuma arkadaşlar gelmişti misafir olarak çikolata dökmüşler koltuğa ve ben bunu ertesi günü gördüm ; sildim hemen çıktı ben he üzmeyen kolay kumaşlar seçtim; yoksa imkansız beyaz seçmezdim. Teyzem fitilli kadife seçmiş ve bembeyaz; bundan sonraki gidişimde makine götürecem;çekerim siz de görürsünüz.

pazartesiye hafif başladım. Gece eşimle konuştuk eylülde bayramdan sonra tatile çıkmaya karar verdik O zamana kadar da onların spor merkezinin havuzuna gidecez

Nektar tartışma konusu aileler olunca insan daha bi yıpranıyor; çünkü durdukça düşünyorusunuz ve konuşuyorsunuz karşıklı; bizim haricimizde evimizin dışından bir faktörden tartışıyoruz ama onların haberi bile yok, biz mutsuz biz huzursuz oluyoruz.İnsanın bu durum daha bir gücüne gidiyor.Öyle olunca küslük kendiliğinden kalkıveriyor ve bir daha gündeme bile gelmiyor. olanı biteni biliyorsunuz ama bunu neden öyle oldu keşkeee olmasaydı demiyorsunuz. Çok mu karışık anlattım ne :97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…