teşekkürler canımcımNektarcım funda yok ben yazayım
Stelios Kazantzidis -Efige Efige :)
teşekkürler canımcım
cıks barışmadık eşimle :)))
Stelios Kazantzidis -Efige EfigeFundam benim facede yayımladığım en son klibin ismini cissmini yazsana buraya aklıma gelmiyo neydi, açıp başka siteden dinleyesim var
çok yoğun bi hafta sonu geçirdim yineGünaydın Kızlar
Benim ve zuzunun kardeşi girdi sınava canım. Kardeşiminki güzel geçti umarım haftaya olan sınavıda güzel geçer.
Bayağı gelişme var pudingte yaptın demek. İyi İyi :)))
Zuzum kardeşinin sınavı nasıl geçti
Yarenay fotoğraflar çok güzel
Nektarcım eşinle barıştınmı?
Funda da benim gibi haftasonu hiç girmemiş galiba topiğe . Gezmekten zaman bulamadık galiba :))
günaydın kızlar.... acayip dinlenmiş olarak haftaya başlıyorum. süper bir haftasonu geçirdik.sabah sabah eşim arkadaşıyla bir buket beyaz gül göndermiş bugün tam yıldönümümüz bugün diye. çoooook mutlu oldum. fotoları dün akşam sadece face koyabildim, buraya yüklerken küçültmek gerektiği için yükleyemedim özür dilerim. ama söz bu akşam 5'ten sonra ilk işim bu olacak. zuzum kızmasın bana, gün içinde yapabilirsem faceden alırım birkaçını
herkese hayırlı haftalarrrr
çıktık canım, çıkmaz olaydık :/
eşimle tartıştık öyle küs küs oturduk bütün gece
gece 1 de evdeydik, ama güzel değildi.. birbirimizle konuşmadık hiç, hala da küsüz ya gerçi..
yarın işte olduğu için babasının babalar gününü kutlamaya gitti, ve tek başına gitti!
yarın evdeyim tek başıma, pazara giderim belki..
sınav için kardeşine bol şans, Allah zihin açıklığı verir inş :)))))
super senden naber
daha çook uzayacak, adım felan da beklemiyorum böyle iyi şimdilik.. ikimizin de ihtiyacı var düşünmeye :)))Kaç gün oldu ama bu kadar uzatmayın bence. İlk adımı onun atmasını bekliyorsun galiba.
canım konuşuruz sonra, inan hiç anlatasım bile yoknigarcım konuşamadık seninle sorun ne canım ailelerimzden konu açıldı derken özel değilse açarmısın biraz..bazen bu tarz gerginlikler oluyo canım keşke uzatmasaydınız çok mu kırdıki seni..inşallah gönlünü alırda kocişin aranızdaki tatsızlık kalkar
daha çook uzayacak, adım felan da beklemiyorum böyle iyi şimdilik.. ikimizin de ihtiyacı var düşünmeye :)))
canım konuşuruz sonra, inan hiç anlatasım bile yok
üzülmiycem tamam,canını sıkma canım tamam konuşuruzüzülme ama
işi bitirdim kızlar:)))
cumartesi günü teyzemin çeyizini yerleştirdik. Çok sevgili eşim fotograf makinesinin hafıza kartını çıkarmış bulamadım o da sınava gitmişti teelfonu kapalıydı arayıp soramadım da nerdeydi diye. Yoksa fotograf çekecektim :))) Buaraya da koyardım hem. cumartesi baya yorucu geçti. Evim küçük küçük diye arada kendi kendime söylenir dururdum hatta bazen size de diyordum. Eve geldim şükrettim; evleri çok geniş hiç bir yer süpür süpür sil sil bitmiyor. Bir de akıllım eşyalarını hep açık renk almışAnnemler üzüldüler biraz. neyse pazar günü de ben sabah temizlik yaptım eşim sınavadan gelince de hazırlandık kayınvalidemlere geçtik kayınpedern babalar günün kutlamaya. Kardeşleri sınava girenlerden biri de bizdik; eşimin kardeşi girdi. Sınavdan bir gece önce rahatsızlanmış; barsak enfeksiyonuymuş. Sınavı pek iyi geçmemiş.
şimdi seni görünce dayanamadım, benzer şeyler yaşıyoruz galiba bolcumgünaydın kızlar hayırlı huzurlu bi hafta olsun inşallah hepimiz için.
funda ve ayşecim fotolarınıza baktım çok güzel çıkmışsınız allah bozmasın inşallah..
nektarcım eşinle tartışmışsın sanırım maalesf arada oluyo böyle şeyler inşallah en kısa zamanda barışırsınız insan çok huzursuz oluyo çünkü..
Kızlarrr nasılsınız Super87 ,arse nerelerdesinizz hatırladınız mı beniiUzunnnnnn zamandır hiç girememiştim. O kadar yoğun bir tempoda çalışıyorumki evden işe işten eve nete girmeye hiç vakit yok.
Evliliğim ve herşey çok çok iyi gidiyor , bebiş felan yok gezmelere devam :))
Burun ameliyatı oldum 10 gün raporluyum aklıma gelmişken giriyim dedim . Siz neler yapıyosunuz ne var ne yok kimlerde değişiklik var ??
Öpüyorum hepiniziiii
üzülmiycem tamam,ne yaşanacaksa yaşanır zaten :)))
şimdi seni görünce dayanamadım, benzer şeyler yaşıyoruz galiba bolcum
ailesine maddi destek olması, olmasına oluyo da ben bunu 3 ay sonra öğreniyorum orası beni üzen..yalan söylemesi.. neyse bakalım nasıl atlatıcaz :))
hadi yabak bende sinirlenirim bu tarz şeylere
işte o yüzden konuşmak bile gelmiyo içimden onunla ..
günaydın canım evet büyük evin temizliği zor ben dün hem salonu hem oturma odasını temizledim büyük olsa içinden çıkamazdım..sürekli kadın tutmak lazım..açık renkler evet çok zor hele oturma odası için kabus gibi çok şükür ben kurtuldum.. ama solunum beyaz benimde beyazda çok hoş duruyo ama sirkenmutfak dolaplarımda beyaz ondanda memnunum kolay temizleniyo ve hiçde leke falan tutmuyo 1 yıl olacak evleneli 2.kez silişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?