2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

senin c.ertesi gecen nasıl geçti...çıktınızmı arkilerle :))

ay otbüs geçti şimdi gelir kardeşcim ..

:80::80:
çıktık canım, çıkmaz olaydık :/
eşimle tartıştık öyle küs küs oturduk bütün gece
gece 1 de evdeydik, ama güzel değildi.. birbirimizle konuşmadık hiç, hala da küsüz ya gerçi..
yarın işte olduğu için babasının babalar gününü kutlamaya gitti, ve tek başına gitti!
yarın evdeyim tek başıma, pazara giderim belki..

sınav için kardeşine bol şans, Allah zihin açıklığı verir inş :)))))

super senden naber

Son düzenleme:

kızlar kardişleri sınava girenlere geçmiş olsun gireceklere başarılar şimdiden ben de bugün yine babamın yanındaydım. artık daha iyi çok şükür. Yavaş oluyor ama toparlanacak inş. nigar noldu cnm ya nie kavga ettiniz ki o kadar uzun sürmüş?
Bizim de yarın deniz + piknik planımız var ama eşim gece yine cafede kalacak tamir edilecek bilgisayarlar varmış bakalım yarın ne yapıcaz...her ihtimale karşı ben şimdi epilasyona başlıyorum. önce bi size bakayım dedim. kimsecikler yok.

aileler mevzusu açıldı canım yaa, bir de başka kişilerin yanında
ilk kez oluyo, çok şaşırdım bize.. neyse artık.. aslında bir-kaç gün böyle kalsak iyi olucak, çok sinirliyimi kırgınım ona..konuşmayı denesek daha çok kavga ederiz..

deniz öncesi epilasyonu zor iş, çok özenli olması gerekiyo
kolay gelsin sana ayşamm inş gidersiniz yarın, eşin de sıkılmıştır dükkan işi felan, stres atarsınız :))))

aman yaa benim de en sevmediğim şey birinin yanında tartışmak. konu ne olursa olsun başkalarının yanında bana ters bi şey söylemesine sinir oluyorum. haklısın cnm en iyisi biraz sakinleşene kadar beklemek. geçenlerde yine gitmiştik o zaman almıştım zaten o yüzden tüm bacak almıcam. ama dizden altı uzamış orayı almam lazım bir de bikini bölgesi ya deniz hala soğukmuş gitsem bile giremem büyük ihtimalle ama dediğin gibi en azından değişiklik olur bakalım

bi ısınamadı ki su, iki günde bir yağmur yağıyo :/ evet güneşlenirsin canım, iyi eğlenceler yarın içinn size

alishia umarım bol bol eğlenirsiniz :)))

teşekkürler kızlarrr. cemrecim sen de yvaş yavaş başlamışsın yemek ve ev işlerine okuduğum kadarıyla. iyi yapıyorsun walla bence. inan yemek yapmaya alışınca insan cidden zevkle yapıyor. temizlik için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama mesela ufak ufak mezeler salatalar falan da yap nasıl olsa onlar daha az riskli yemekler. böyle böyle alışısın.

gecen gün biz evi temizledik :)) hatta ev hazır toplanmışken çekip foto ekledim ama sen yoktun sanrm o sırada
başladık valla ama sonu nasıl olcak bilmiyorum canım
ilerleme var ama bende

Kızlarrr nasılsınız Super87 ,arse nerelerdesinizz hatırladınız mı benii Uzunnnnnn zamandır hiç girememiştim. O kadar yoğun bir tempoda çalışıyorumki evden işe işten eve nete girmeye hiç vakit yok.
Evliliğim ve herşey çok çok iyi gidiyor , bebiş felan yok gezmelere devam :))
Burun ameliyatı oldum 10 gün raporluyum aklıma gelmişken giriyim dedim . Siz neler yapıyosunuz ne var ne yok kimlerde değişiklik var ??
Öpüyorum hepiniziiii

gecen gün biz evi temizledik :)) hatta ev hazır toplanmışken çekip foto ekledim ama sen yoktun sanrm o sırada
başladık valla ama sonu nasıl olcak bilmiyorum canım
ilerleme var ama bende

oo süper süper ev temizliği ha!!!sen hele bi başla cnm iyi olur sonu merak etme

aa evet yaaaa ben kaçırmıştım fotoları. bi ara bi daha koyabilir misin mümkünse ) nası olsa özel albüm yaparsın arkadaşın olmayanlar göremez, acccık dursa profilinde ben gelince görsem??

özel albüm de olsa tedirgin oluyorum canım ben, ama bir daha ikimiz aynı anda online oldugumuzda kesinlikle hatırlat bana ekleyeyim
sen bakınca silerim
keşke dün akşam koysaydm

yarenim yıldönümü resimlerinize baktım facede, harikasınız
Allahnice yıldönümler nasip etsin, yüzünüz hep böyle gülsün

Günaydın herkese hayırlı haftalar :))))))

Fundam benim facede yayımladığım en son klibin ismini cissmini yazsana buraya aklıma gelmiyo neydi, açıp başka siteden dinleyesim var

Günaydın Kızlar

kızlar merhaba, kardeşi bugün sınava giren var mıydı :26:
vardı diye hatırlıyorum
inşallah güzel geçmiştir

Benim ve zuzunun kardeşi girdi sınava canım. Kardeşiminki güzel geçti umarım haftaya olan sınavıda güzel geçer.

demin alıntıyı yaptım cevap yazamadım çünkü o arada ocakta puding vardı
pek güzel değil ama yenmicek gibi değil ilk iki denemem :))
bugün bahçe bile suladım çok hamartım

Bayağı gelişme var pudingte yaptın demek. İyi İyi :)))

Zuzum kardeşinin sınavı nasıl geçti

Yarenay fotoğraflar çok güzel

Nektarcım eşinle barıştınmı?

Funda da benim gibi haftasonu hiç girmemiş galiba topiğe . Gezmekten zaman bulamadık galiba :))

günaydın kızlar.... acayip dinlenmiş olarak haftaya başlıyorum. süper bir haftasonu geçirdik. sabah sabah eşim arkadaşıyla bir buket beyaz gül göndermiş bugün tam yıldönümümüz bugün diye. çoooook mutlu oldum. fotoları dün akşam sadece face koyabildim, buraya yüklerken küçültmek gerektiği için yükleyemedim özür dilerim. ama söz bu akşam 5'ten sonra ilk işim bu olacak. zuzum kızmasın bana, gün içinde yapabilirsem faceden alırım birkaçını

herkese hayırlı haftalarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…