şimdi seni görünce dayanamadım, benzer şeyler yaşıyoruz galiba bolcum
ailesine maddi destek olması, olmasına oluyo da ben bunu 3 ay sonra öğreniyorum orası beni üzen..yalan söylemesi.. neyse bakalım nasıl atlatıcaz :))
tatlım benim salonumla mutfağım da beyaz. Salonuma arkadaşlar gelmişti misafir olarak çikolata dökmüşler koltuğa ve ben bunu ertesi günü gördüm ; sildim hemen çıktı ben he üzmeyen kolay kumaşlar seçtim; yoksa imkansız beyaz seçmezdim. Teyzem fitilli kadife seçmiş ve bembeyaz; bundan sonraki gidişimde makine götürecem;çekerim siz de görürsünüz.
pazartesiye hafif başladım. Gece eşimle konuştuk eylülde bayramdan sonra tatile çıkmaya karar verdikO zamana kadar da onların spor merkezinin havuzuna gidecez
Nektar tartışma konusu aileler olunca insan daha bi yıpranıyor; çünkü durdukça düşünyorusunuz ve konuşuyorsunuz karşıklı; bizim haricimizde evimizin dışından bir faktörden tartışıyoruz ama onların haberi bile yok, biz mutsuz biz huzursuz oluyoruz.İnsanın bu durum daha bir gücüne gidiyor.Öyle olunca küslük kendiliğinden kalkıveriyor ve bir daha gündeme bile gelmiyor. olanı biteni biliyorsunuz ama bunu neden öyle oldu keşkeee olmasaydı demiyorsunuz. Çok mu karışık anlattım ne :97:
aynen canım, ama karışmiycam hiç devam etsin .. ailesinde 2 yetişkin kardeşi var çalışan utanmıyosa parasını vermeye devam estin ..haklısın canımsonuçta beraber çalışıyosunuz
konuşulmayınca, konu açıklığa kavuşmayınca da her bir çatlaktan sızıp gündeme geliyo sirkencimtatlım benim salonumla mutfağım da beyaz. Salonuma arkadaşlar gelmişti misafir olarak çikolata dökmüşler koltuğa ve ben bunu ertesi günü gördüm ; sildim hemen çıktı ben he üzmeyen kolay kumaşlar seçtim; yoksa imkansız beyaz seçmezdim. Teyzem fitilli kadife seçmiş ve bembeyaz; bundan sonraki gidişimde makine götürecem;çekerim siz de görürsünüz.
pazartesiye hafif başladım. Gece eşimle konuştuk eylülde bayramdan sonra tatile çıkmaya karar verdikO zamana kadar da onların spor merkezinin havuzuna gidecez
Nektar tartışma konusu aileler olunca insan daha bi yıpranıyor; çünkü durdukça düşünyorusunuz ve konuşuyorsunuz karşıklı; bizim haricimizde evimizin dışından bir faktörden tartışıyoruz ama onların haberi bile yok, biz mutsuz biz huzursuz oluyoruz.İnsanın bu durum daha bir gücüne gidiyor.Öyle olunca küslük kendiliğinden kalkıveriyor ve bir daha gündeme bile gelmiyor. olanı biteni biliyorsunuz ama bunu neden öyle oldu keşkeee olmasaydı demiyorsunuz. Çok mu karışık anlattım ne :97:
çıktık canım, çıkmaz olaydık :/
eşimle tartıştık öyle küs küs oturduk bütün gece
gece 1 de evdeydik, ama güzel değildi.. Birbirimizle konuşmadık hiç, hala da küsüz ya gerçi..
Yarın işte olduğu için babasının babalar gününü kutlamaya gitti, ve tek başına gitti!
Yarın evdeyim tek başıma, pazara giderim belki..
Sınav için kardeşine bol şans, allah zihin açıklığı verir inş :)))))
super senden naber
günaydın kızlar
benim ve zuzunun kardeşi girdi sınava canım. Kardeşiminki güzel geçti umarım haftaya olan sınavıda güzel geçer.
Bayağı gelişme var pudingte yaptın demek. Iyi iyi :)))
zuzum kardeşinin sınavı nasıl geçti
yarenay fotoğraflar çok güzel
nektarcım eşinle barıştınmı?
Funda da benim gibi haftasonu hiç girmemiş galiba topiğe . Gezmekten zaman bulamadık galiba :))
günaydın kızlar.... Acayip dinlenmiş olarak haftaya başlıyorum. Süper bir haftasonu geçirdik.Sabah sabah eşim arkadaşıyla bir buket beyaz gül göndermiş bugün Tam yıldönümümüz bugün diye. çoooook mutlu oldum. Fotoları dün akşam sadece face koyabildim, buraya yüklerken küçültmek gerektiği için yükleyemedim özür dilerim. Ama söz bu akşam 5'ten sonra ilk işim bu olacak. Zuzum kızmasın bana, gün içinde yapabilirsem faceden alırım birkaçını
Herkese hayırlı haftalarrrr
bizim de tartışmalarımızın %90 ı onun ailesiahh ahh canım bu durumdan nefret ediyorum canım banada çoğu zaman söylemez eşim kavga çıkacağını bilir çünkü bizim tartışmalarımızın %90 onlar yüzündendir zaten.(
aynen canım, ama karışmiycam hiç devam etsin .. ailesinde 2 yetişkin kardeşi var çalışan utanmıyosa parasını vermeye devam estin ..
konuşulmayınca, konu açıklığa kavuşmayınca da her bir çatlaktan sızıp gündeme geliyo sirkencim(
bizim de tartışmalarımızın %90 ı onun ailesi
canım ben son 3 aydır onun maaşını hiç sorgulamadım.. zaten kredi borcumuz, kira, faturalar felan tam kapatıyo..erkeğin evlendikten sonra hala ailesine yardım etmesi zor bir durum. sonuçta yeni bir aile kuruluyor ve her kuruşa ihtiyacı oluyor ilk zamanlar. arada bir yardım yapılması tabii ki problem olmaz ama nigarım niye sana bunu 3 ay sonra söylüyor? baştan söylese belki de hiç tartışılmayacak bu konuda. siz birbirinizin hesabını bilmiyor musunuz canım? nasıl senin haberin olmadan yardım edebilmiş ki???
1 defa olsa evet, 2 olsa tamam ama bu sanırım devam edecek 1-2 yıl..babasının kredisi bitene kadar zuzum..hadi yaa üzüldüm( peki canm, sana sorup yapsaydı izin verirmiydin maddi desteğine
aynen canım bende öyle taytüyü kumaşı yumuşak ve çabuk çıkıyo lekelertatlım benim salonumla mutfağım da beyaz. Salonuma arkadaşlar gelmişti misafir olarak çikolata dökmüşler koltuğa ve ben bunu ertesi günü gördüm ; sildim hemen çıktı ben he üzmeyen kolay kumaşlar seçtim; yoksa imkansız beyaz seçmezdim. Teyzem fitilli kadife seçmiş ve bembeyaz; bundan sonraki gidişimde makine götürecem;çekerim siz de görürsünüz.
aynen canım, ama karışmiycam hiç devam etsin .. ailesinde 2 yetişkin kardeşi var çalışan utanmıyosa parasını vermeye devam estin ..
niye karışmıyosunki seninde ihtiyaçların var sen kendinden kısıp niye onlara vereceksinki senin maddi durumun çok çok iyi oluda yardım eder o ayrı
konuşulmayınca, konu açıklığa kavuşmayınca da her bir çatlaktan sızıp gündeme geliyo sirkencim(
erkeğin evlendikten sonra hala ailesine yardım etmesi zor bir durum. sonuçta yeni bir aile kuruluyor ve her kuruşa ihtiyacı oluyor ilk zamanlar. arada bir yardım yapılması tabii ki problem olmaz ama nigarım niye sana bunu 3 ay sonra söylüyor? baştan söylese belki de hiç tartışılmayacak bu konuda. siz birbirinizin hesabını bilmiyor musunuz canım? nasıl senin haberin olmadan yardım edebilmiş ki???
bizim de tartışmalarımızın %90 ı onun ailesi
hadi yaa üzüldüm( peki canm, sana sorup yapsaydı izin verirmiydin maddi desteğine
elfişş fena değil diyor ama görcez
allah tekrarınıda göstersin canım
Ayrıcana birkaçını değil hepsini istiyorum banane akşam yap ozaman
biz bir kere konuştuk ama çok üzüldük; ondan sonra da karar verdik bi daha aynı konuyu ısıtıp ısıtıp gündeme getirip birbirimizi üzmeyelim diye. Ondan sonra rahatladık işte.
madem sizden gizli ailelerine para veriyorlar; aynı şeyi siz de yapsanız ailenize yardımda bulunsanız haber vermeden gizli gizli ve sonra ay sonunu getiremeyip bütçeniz açık verse; onlar razı olurlar mı acaba çok merak ediyorum.
ben de düşündüm aynısını..anneme belli miktar bi para versem, en azından annemde birikim yapıyomuşum gibi olur çünkü benim annem kuruşuna bile dokunmaz..madem sizden gizli ailelerine para veriyorlar; aynı şeyi siz de yapsanız ailenize yardımda bulunsanız haber vermeden gizli gizli ve sonra ay sonunu getiremeyip bütçeniz açık verse; onlar razı olurlar mı acaba çok merak ediyorum.
canım ben son 3 aydır onun maaşını hiç sorgulamadım.. zaten kredi borcumuz, kira, faturalar felan tam kapatıyo..
ama faturaları yatırmamış.. ya bi insan evinin faturasını yatırmayıp başka yeri mi düşünür? sanıyorum ki babasının kredi borcunu ödüyo 3 aydır
1 defa olsa evet, 2 olsa tamam ama bu sanırım devam edecek 1-2 yıl..babasının kredisi bitene kadar zuzum..
canım ben son 3 aydır onun maaşını hiç sorgulamadım.. Zaten kredi borcumuz, kira, faturalar felan tam kapatıyo..
Ama faturaları yatırmamış.. Ya bi insan evinin faturasını yatırmayıp başka yeri mi düşünür? Sanıyorum ki babasının kredi borcunu ödüyo 3 aydır
1 defa olsa evet, 2 olsa tamam ama bu sanırım devam edecek 1-2 yıl..babasının kredisi bitene kadar zuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?