2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tatlım bende ilk haftası çıkcam yuppi:13:tekirdag kumbga gitcez büyük ihtimalle cnm
süer sakın gitmeyin bence kumbağa , iğrenç biryer, biz geçen sene gitmiştik haftasonu oraya, acayip kıro ve amele dolu. at yarışları oynanıyo yzın orda o yüzdenmiş. iğrençti

süer sakın gitmeyin bence kumbağa , iğrenç biryer, biz geçen sene gitmiştik haftasonu oraya, acayip kıro ve amele dolu. at yarışları oynanıyo yzın orda o yüzdenmiş. iğrençti

CNM ben oraya 2009 da gttm eşimle çok begenmiştim..o nedenler tekrar gitmek istiyorum neden kız akşamları istiklal gibi cadde..barlar var...luna park var

ya bilmiyorum aslına bakarsan nereye gideceğimize karar veremedik :26:

neden karar veremiyorsunuz ki? Tatil için bir sürü yer var; eğer gitmediyseniz altınoluk filan düşünebilirsiniz ya da çeşme-alaçatı filan. Çünkü temmuzun ilk haftası antalya tarafı çok sıcak olur.

altinolugu tavsiye edebilirim benimde ananemlerin yazligi var güzel bir yer yani.

geçen seneki balayından sonraki tatilimizde çeşmeye gittik , oraları gezdik biliyoruz artık, altınolukta hep bana yaşlı yeri gibi gelmiştir , bizim bütün yaşlıların altınolukta yzlıkları vardı ordan kalan bir önyargı galiba :))fethiyeyi istiyoruz aslında ama uzun yol zamanımızı yolda geçirmek istemioruz zaten kısa süremiz var (

öyleyse fiks bir tatil yapın ve bodruma gdin uçakla giderseniz yolda da zaman geçirmezsiniz hem

bizim de ne tarih belli ne de gideceğimiz yer. ama en azından KKTC'de yapacağımız kesinleşti. kızlarr bir de ben ev buldum ama patron burda yazamıyorum çok. giderse yazarım ayrıntılı

öyleyse fiks bir tatil yapın ve bodruma gdin uçakla giderseniz yolda da zaman geçirmezsiniz hem
bodrum düşünüyoruz ama uçakla gitmeyeceğiiz için uçak parası falan çok pahalıya çıkan bir tatil oluyo. biz ekip olarak gidicez arabayla. 4 kişi yani. 4 kişinin sadece gidiş uçak parası, arabanın gidiş dönüş parası oluyo. ister istemez hesap yapıyo insan.bakalım kısmet yaa, belki antalyada olabilir. oraki oteller falan bakmadım sadece, bide oraya bakıcam. yer varsa bide fiyatlar uyarsa orası olur heralde.

bizde 11inde çıkacaz allah izin verirse ama yolumuz çok uzun mamrmaris önce sonra altınoluk arada izmir olabilir altınoluk çok ii duydum hep gerçekten çokmu sessiz kızlar nasıl biyer?

Ekip kuruluysa o tatil nerde olursa olsun çok eğlenceli geçer. Umarım hem uygun hem de güzel bir yer bulabilirisiniz. Buray da yaz bulduğun yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…