Günaydın Kızlar
Benim ve zuzunun kardeşi girdi sınava canım. Kardeşiminki güzel geçti umarım haftaya olan sınavıda güzel geçer.
Bayağı gelişme var pudingte yaptın demek. İyi İyi :)))
Zuzum kardeşinin sınavı nasıl geçti
Yarenay fotoğraflar çok güzel
Nektarcım eşinle barıştınmı?
Funda da benim gibi haftasonu hiç girmemiş galiba topiğe . Gezmekten zaman bulamadık galiba :))
günaydın kızlar. Nasılsınız ??
özledim sizinle sohbet etmeyi :))
Ofiste temizlik yapıyorum işlerimi bitireyim gelecem birazdan
işi bitirdim kızlar:)))
cumartesi günü teyzemin çeyizini yerleştirdik. Çok sevgili eşim fotograf makinesinin hafıza kartını çıkarmış bulamadım o da sınava gitmişti teelfonu kapalıydı arayıp soramadım da nerdeydi diye. Yoksa fotograf çekecektim :))) Buaraya da koyardım hem. cumartesi baya yorucu geçti. Evim küçük küçük diye arada kendi kendime söylenir dururdum hatta bazen size de diyordum. Eve geldim şükrettim; evleri çok geniş hiç bir yer süpür süpür sil sil bitmiyor. Bir de akıllım eşyalarını hep açık renk almışAnnemler üzüldüler biraz. neyse pazar günü de ben sabah temizlik yaptım eşim sınavadan gelince de hazırlandık kayınvalidemlere geçtik kayınpedern babalar günün kutlamaya. Kardeşleri sınava girenlerden biri de bizdik; eşimin kardeşi girdi. Sınavdan bir gece önce rahatsızlanmış; barsak enfeksiyonuymuş. Sınavı pek iyi geçmemiş.
yaren haftasonunu hiç anlatmadın ballandıra ballandıra..eşin ne almış
selam herkeseee biraz gecmişe bakıym dedim bir türlü bitmedi :)))
inşallah diğeri de güzel geçer :)) ben de fransızcadan girdim, 2. aşaması yok
ofiste temizlik mi :26:
gel o büyük evi bana sor canım :) gözümü korkutuyor, bu yüzden hiiiiç yapasım gelmiyor işte
geçmiş olsun bu arada, umarım lys'nin 2. kısmında toparlar :)
kızlar ailelere para verme konusu açılmışken, ben de annemin kirasını ödüyorum eşimin haberi yok :18::18:
söyleyemedim
hoşgeldin cemre haftasonu da fazla konuşamayınca biriktirmişiz konuları çok yazdık :86:
Senin eşyaların rahat canım ya kendin de diyorsun ya kolay oluyor diye korkmasın gözün
ofiste temizlik yapıyorum çünkü iş yerimde tek çalışan benim; işlerden dolayı burası hep temiz olmak zorunda. Zorlanmıyorum aksine hoşuma bile gidiyorTemizlik için arada yardımcı alsak mı diye düşündük sonra baktım ben zorlanmadan yapıyorum böyle devam etti.
inşallah toparlayabilir kendisi seneye de hazırlanıp şansımı denemek istiyorum diyormuş ama kayınvalidem ben bir daha o stresi yaşayamam bu yıl mutlaka bir yere yerleşmeli diyor bakalım.
Neden eşine söyleyemiyorsun? gizli gizli verdiğini sonradan öğrenirse sen mahçup olursun; bence ilk fırsatta söyle.
hoşbulduk, ben gec kaldım bugün tabi kaçırdım bütün konuşmaları, sabah milli eğitim ilçe müdürlüğüne gitmek zorunda kaldım
öğretmen maaşı ne kadar arkadaşlar ya bilen var mı?
sen rahatsan ve zorlanmıyorsan sorun yok canım :)) gecen gün süper'in yazdıklarından sonra bi tepkiyle yaklaşıyorum herseye
sınav içinde hayırlısı olsun, istemediği bölümü okuyup 4 yıl kaybetmektense, 1 yıl daha hazırlanıp 1 yıl kaybetmek daha mantıklı bence
eşimle aramız bozukken verdim ilk defa, sonra da öyle devam etti, e ama ne yapayım söyleyemiyorum nasıl sölicem ki :26: özel bi amaçla saklamadım ama söyleyemedim de işte
burda bize nasıl anlatıyorsan eşine söyle aramız bozukken verdim sonra da sana söyleyemedim ama içim rahat degil bil ki ben rahatlayım filan de. Eminim seni anlayacaktır.
benim 3 teyzem de öğretmen. Maaşları ne kadar bilmiyorum ama maaş + girdikleri saat kadar ders ücreti alıyorlar aylık. Yaz tatillerinde ders ücreti düşüyor 1500 civarı filan olsa gerek diye tahmin ediyorum yazmıştım ki bir yandan nette baktım Doğusu batısı farketmiyor. kadrolu 1530 sözleşmeli 1517 net diye bir yazı gördüm mayıs ayında yazılmış. Tabi bu ücrete bir de girdiğin kadar ders ücreti eklenir.
Üniversite konusunda eşimle ben de senin gibi düşünüyoruz; 1 yıl daha hazırlan ama istedigin bölümü oku; yine aynı puan alıp aynı tercihleri yapacaksa bile en azından içi rahat olur acaba bir kere daha denesem istedigimi okuyabilr miydim diye
bence evlendikten sonra çocuklar da ebeveynler de karşı taraftan birşey beklememeli. tabii çok kötü durumda olan, sağlık problemleri olanlar ya da yalnız yaşayan anne-babalar hariç. nigarım ne güzel evlenirken herşeyi kendileri yapmışlar, niye şimdi aile onlardan yardım bekliyor ki? herkesin birbirinin yuvasına, ailesine saygı duyması gerekiyor. evlendikten sonra hala ailesinden birşeyler bekleyenleri de anlamam, çocuklarından medet uman ebeveynleri de. insanlar arada maddi açıdan sıkışabilirler gayet normal bir durum ki bu durumda tabii ki elimizden geldiğince yardım etmemiz lazım. sonuçta bizi bu yaşa getiren insanlar. ama iki taraf da bunu alışkanlık haline getirmemeli. ben kendi aileme yardım edeyim, eşim kendi ailesine.. eee bizim kendi halimiz ne olacak? benim eşimin de kardeşi ünv. okuyordu arada gönderiyorduk az-çok birşeyler. ama bunu alışkanlık haline getirmedik. sonuçta o hala ailesinin himayesinde. bizim de kendimiz için kurduğumuz hayallerimiz var. çoğumuz zaten kirada oturuyoruz, ev almak iyice zorlaşır herkese yardım etmeye çalışırsak. çok şükür bizim böyle bir durumumuz olmadı, evlenirken de ailelerimize yük olmamaya çalıştık, evlendiğimizden beri de kimseye 5 kuruş verin demedik. onu dememek için buralarda gurbette kendimizi yiyoruz. ben kimseden beklemedik, çok zor durumda kalmadığı sürece kimse de benden beklemesin. hiç hoş bir durum değil bence. herkesin yuvası ayrı artık, kasası da.
facede olmayanlar için albüme 3 foto yükledim kızlar. eşimin aldığı kolye biraz görünüyor. ucunda melek varfoto çekilmeyi çok sevmediğimden öyle çok fotomuz yok. eşime aldığım hediyeyi de akşam eklerim. gözlerimin altı yine torba torba çıkmış yaaa, napsam öyle oluyorlar, hiç sevmiyorummm
Yok artık.. o zaman evli olmanın da bi anlamı yok herkes ayrı ayrı hayatlar sürecekse.. kesinlikle senin gibi düşünmüyorum..kızlar niye ailelere maddi desteklerinizi eşlerinize söyleyemiyosunuz anlamıyorum, aileler çocuklara yadım edince ohh ne güzel, çocuklar yapınca aman koca duymasınmı . Anlamıyorumki sonuçta herkes çalışıyo. isteyen istediğini yapar. kimsenin kimseye hesap sormaya hakkı yok. herkes kendi kazancını sağlıyo zaten. Ama yok kocadan harçlık alınıyo kadın çalışmıyosa o zaman tabiki kocalar karısının ailesine yardım etmek istemez.bunlar birbirini takip eden olaylar , durum neyi gerektiriyosa öyle olur.
:13:bence evlendikten sonra çocuklar da ebeveynler de karşı taraftan birşey beklememeli. tabii çok kötü durumda olan, sağlık problemleri olanlar ya da yalnız yaşayan anne-babalar hariç. nigarım ne güzel evlenirken herşeyi kendileri yapmışlar, niye şimdi aile onlardan yardım bekliyor ki? herkesin birbirinin yuvasına, ailesine saygı duyması gerekiyor. evlendikten sonra hala ailesinden birşeyler bekleyenleri de anlamam, çocuklarından medet uman ebeveynleri de. insanlar arada maddi açıdan sıkışabilirler gayet normal bir durum ki bu durumda tabii ki elimizden geldiğince yardım etmemiz lazım. sonuçta bizi bu yaşa getiren insanlar. ama iki taraf da bunu alışkanlık haline getirmemeli. ben kendi aileme yardım edeyim, eşim kendi ailesine.. eee bizim kendi halimiz ne olacak? benim eşimin de kardeşi ünv. okuyordu arada gönderiyorduk az-çok birşeyler. ama bunu alışkanlık haline getirmedik. sonuçta o hala ailesinin himayesinde. bizim de kendimiz için kurduğumuz hayallerimiz var. çoğumuz zaten kirada oturuyoruz, ev almak iyice zorlaşır herkese yardım etmeye çalışırsak. çok şükür bizim böyle bir durumumuz olmadı, evlenirken de ailelerimize yük olmamaya çalıştık, evlendiğimizden beri de kimseye 5 kuruş verin demedik. onu dememek için buralarda gurbette kendimizi yiyoruz. ben kimseden beklemedik, çok zor durumda kalmadığı sürece kimse de benden beklemesin. hiç hoş bir durum değil bence. herkesin yuvası ayrı artık, kasası da.
e devlet şifremi aldım kızlar fakat nasıl nerde kontrol edcem primleri bulamadım yardım:82:
süper e devlet şifresini nerden aldın? Herkesin bi şifresi oluyor mu ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?