2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet, en kötüsü güvenin sarsılması, bakalım nasıl atlatıcaz

hayır canım, babası düğünden sonra çekti o krediyi.. bizimle alakası bile yok yani..
zaten düğünde 100 tl bile masraf yapmadılar ki bize, herşeyimizi kendimiz yaptık :)))
hesap defteri iyi fikir hepiniz uyguluyomuşsunuz, benim de işime yarar belki :26:

biz öyle yapıyoruz canm, eşim defterden para alınca söler hemen bana..aşkım şukadar alıyorum şunun için yaz der
Anında yazarız....

Kaç ay hep parasız bitiriyoduk ayı, ama böle yazınca bereketli oluyor her daim para oluyor elimizde çok şükür

sizin düğün için de çekmemiş mdem ve üstüne her şeyi kendiniz yapmışsınız eşine ultimatom göster ve hesabı eline al canım.

nigarcım peki ailesi krediyi sizin içinmi çekmiştikikendi ödeyemiyomuki babası bi geliri yokmu
hayır canım, kendisi için emekli maaşı var

nesine destek olayım zuzum yaa, düğünde 100 tl yardımını görmedim onların :/
ayrıca babasının emekli maaşı var, ek olarak iki oğlu çalışıyor evde, evleri de kira değil

Yap nektar, ilk başlarda eşim bana gülüyodu...ama oda sonradan farkına vardı faydasını :)) kendi diyo artık yaz diye :))

bide şunu merak ettim kendini ne diye savundu , yani sana sölememesini

sizin düğün için de çekmemiş mdem ve üstüne her şeyi kendiniz yapmışsınız eşine ultimatom göster ve hesabı eline al canım.

son 3 aydır para konusu açılınca konuyu kapatıyodu hep.. bana para mevzusu açma deyip sesini yükseltiyodu, sesini yükselten haklı oluyor ya güya.. şimdi de herkes sus pus..konuşursak daha çok büyücek olay, biraz susalım en iyisi :26:

yani hiç tutulur yani yok...
Ne diyim canım, adam akıllı konuşun bu konuyu...kavga etcez diyede üstü kapanmasın

Yap nektar, ilk başlarda eşim bana gülüyodu...ama oda sonradan farkına vardı faydasını :)) kendi diyo artık yaz diye :))

bide şunu merak ettim kendini ne diye savundu , yani sana sölememesini
savunmadı, öyle bir şey yok diyo..şaka gibi, o zaman parası nerde? babasıyla buluşuyo belli tarihlerde, babası arıyo "ayarladım" diye konuşuyo.. okadar safım ya ben anlamıyorum

nigar heası eline alayda ne kadar yardım yapacak acabadiğer oğulları yardım etsin her ay niye eşin yardım edecekki keşke sizin kredi borcu falan olmasaydıda yardım etseydi..bizden şuan için yardım bekleyemezler çünkü bizimde borçlarımız varborçları kapatıncada araba alıp onunkredisini ödemeyi düşünüyoruz bu seferde kredi borcu olacak

Nektar konuş eşinle evliliğin ilk zamanları hesabınızı bilemezseniz; birikim yapamazsanız sonraları bebek filan olunca masraflar daha da artar ipin ucu bir kaçınca bir daha yakalamak zor olur; ben kimselerden para isteyemem ileriyi düşün beni zora sokma de. ama seni de anlamaya çalışyıorum ailene yardımcı olmayı istiyorsun bu çok güzel bir şey ama bizim durumumuz da belli filan de. Sertleşmeden sakin sakin konuş bunları. biliyorum sinirliyken sakin davranmak çok zor oulyor ama konuşma inan daha etkileyici oluyor. Hiç ailesini kötülemeden yap bunu.

Son düzenleme:
yani hiç tutulur yani yok...
Ne diyim canım, adam akıllı konuşun bu konuyu...kavga etcez diyede üstü kapanmasın
bu hafta zaten görüşmiycez, o eve geldiğinde ben uyuyo oluyorum
hafta sonu konuşulur konuşulacaksa, bakalım..

sizi de sıktım, hadi neşeli bi şarkı söylesin biri açıp dinleyelim

savunmadı, öyle bir şey yok diyo..şaka gibi, o zaman parası nerde? Babasıyla buluşuyo belli tarihlerde, babası arıyo "ayarladım" diye konuşuyo.. Okadar safım ya ben anlamıyorum

inkarmı ediyor halen...
Bence hespları al eline..ama bu konu yüzünden olduğunu anlamasın...yoksa kabul etmez bence ...güzelce söle defter tutmanın sebebini...ozman zaten neyin nereye gittiğini anlarsın canım...

savunmadı, öyle bir şey yok diyo..şaka gibi, o zaman parası nerde? babasıyla buluşuyo belli tarihlerde, babası arıyo "ayarladım" diye konuşuyo.. okadar safım ya ben anlamıyorum

Ne kadar verdiğinide bilmiyorsun yani öylemi
Canım ya sıkma canını ama konuşmadanda çözemezsiniz siz burda birbirinizi yersiniz onlarda bi güzel sizin paranızı yerler hiç umurlarında olmadan

canım bence daha fazla susmayın. gerekiyorsa kavga edin ama çözün bu konuyu. susmakla çözülmüyor maalesef bu konular...

yapmasın fundam yardım, niye yapıyo? onlar bize yardım yaptı mı (
böyle yaptıklarını gördükçe sevemiyorum ailesini işte..düşüncesizler çok.

O zaten suçlu olduğunu bildiği için, bağırarak bastırıyo suçunubence.....
aynen öyle

bi defa benzer bişi konuşulmuştu, sen merak etme ben kimseye muhtaç etmem seni diyo..ben hallederim diyo..
gördük, 2 fatura üst üste gelmiş o ailesinin borcunu ödüyo..

inkarmı ediyor halen...
Bence hespları al eline..ama bu konu yüzünden olduğunu anlamasın...yoksa kabul etmez bence ...güzelce söle defter tutmanın sebebini...ozman zaten neyin nereye gittiğini anlarsın canım...
barışırsak defteri alıcam elime

Ne kadar verdiğinide bilmiyorsun yani öylemi
Canım ya sıkma canını ama konuşmadanda çözemezsiniz siz burda birbirinizi yersiniz onlarda bi güzel sizin paranızı yerler hiç umurlarında olmadan

sanırım aylık 250-300 civarı veriyo elfimm

canım bence daha fazla susmayın. gerekiyorsa kavga edin ama çözün bu konuyu. susmakla çözülmüyor maalesef bu konular...
ailesine laf söyletmiycek biliyorum yarenim, daha çok üzülücem diye erteliyorum galiba
ki zaten asla saygısız bi kelime etmedim bugüne kadar ailesine, ama olanı dile getirmek bile rahatsız ediyo onu utanıyo belki de ailesinin yaptıklarından dile getirilmesinde bile parlıyo

haklısın canım ne söylesen haklısın bence biraz küs tepkini belli et..sen eşinin huyunu daha iyi bilirsin konuşarak mı susarakmı küserekmi bunu sen daha iyi bilirsinfaturalar konusunda ben çok hassasım hemen ödensin isterim

az parada değilmiş ailesinin bencilliğinin farkında sende farkındasın ve onun için laf ettitmiyor bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…