evet, en kötüsü güvenin sarsılması, bakalım nasıl atlatıcazsirken bir daha aynı durum yaşanmadıysa süper. ama bizde genelde bir konunun çok üstünde durmazsam belli bir zaman sonra tekrar yaşıyoruz ve bu sefer çok sinirleniyorum ben. daha çok büyütüyorum. daha ilk yıldan iki kişi arasında gizli saklı olur mu ya, ilk yıl güvenemeyeceksek biz eşlerimize sonrasında ne yapcaz? hep diken üstünde mi beklicez?
nektar babasının kredisi niçin? sizin düğün için filan çekilmiş bir kredi mi ki eşin faturaları bile umursamayacak kadar gidip krediye yardımcı oluyor?
Sana tavsiyem nereye ne kadar harcama yapıyorsunuz aylık gelir gider diye tek tek hesaplayın eğer aylık unutuyorsanız haftalık yaptığınız harcamaları bir not defterine yazın. Bu sadece kontrol etmek için degil;ilerde çok faydasını görürsünüz; olur ya bir yatırıma girişecek olursanız aylık mutfak temizlik faturalar filan ortalama ne kadar oluyor bilip daha cesur atılabilirsiniz.
nektar babasının kredisi niçin? Sizin düğün için filan çekilmiş bir kredi mi ki eşin faturaları bile umursamayacak kadar gidip krediye yardımcı oluyor?
Sana tavsiyem nereye ne kadar harcama yapıyorsunuz aylık gelir gider diye tek tek hesaplayın eğer aylık unutuyorsanız haftalık yaptığınız harcamaları bir not defterine yazın. Bu sadece kontrol etmek için degil;ilerde çok faydasını görürsünüz; olur ya bir yatırıma girişecek olursanız aylık mutfak temizlik faturalar filan ortalama ne kadar oluyor bilip daha cesur atılabilirsiniz.
evet, en kötüsü güvenin sarsılması, bakalım nasıl atlatıcaz
hayır canım, babası düğünden sonra çekti o krediyi.. bizimle alakası bile yok yani..
zaten düğünde 100 tl bile masraf yapmadılar ki bize, herşeyimizi kendimiz yaptık :)))
hesap defteri iyi fikir hepiniz uyguluyomuşsunuz, benim de işime yarar belki :26:
hayır canım, kendisi içinnigarcım peki ailesi krediyi sizin içinmi çekmiştikikendi ödeyemiyomuki babası bi geliri yokmu
Canm sizinde kredi borcunuz var..ayrıca kendi faturanız dururken başkasına yardım evet haklısın....
Hadi ortak hesap yapıp ,işte ne bilim şukadarınıda annemlere verelim destek olalım kredide dese anlıcamda...gizli olması hoş olmamış..bende kızarım öle bi durumda, çok afadersin başçavuşun bişeysimi var burda, tek başına yaşıyo sanki
sizin düğün için de çekmemiş mdem ve üstüne her şeyi kendiniz yapmışsınız eşine ultimatom göster ve hesabı eline al canım.
hayır canım, kendisi içinEmekli maaşı var
nesine destek olayım zuzum yaa, düğünde 100 tl yardımını görmedim onların :/
ayrıca babasının emekli maaşı var, ek olarak iki oğlu çalışıyor evde, evleri de kira değil
savunmadı, öyle bir şey yok diyo..şaka gibi, o zaman parası nerde? babasıyla buluşuyo belli tarihlerde, babası arıyo "ayarladım" diye konuşuyo.. okadar safım ya ben anlamıyorumYap nektar, ilk başlarda eşim bana gülüyodu...ama oda sonradan farkına vardı faydasını :)) kendi diyo artık yaz diye :))
bide şunu merak ettim kendini ne diye savundu , yani sana sölememesini
bu hafta zaten görüşmiycez, o eve geldiğinde ben uyuyo oluyorumyani hiç tutulur yani yok...
Ne diyim canım, adam akıllı konuşun bu konuyu...kavga etcez diyede üstü kapanmasın
savunmadı, öyle bir şey yok diyo..şaka gibi, o zaman parası nerde? Babasıyla buluşuyo belli tarihlerde, babası arıyo "ayarladım" diye konuşuyo.. Okadar safım ya ben anlamıyorum
savunmadı, öyle bir şey yok diyo..şaka gibi, o zaman parası nerde? babasıyla buluşuyo belli tarihlerde, babası arıyo "ayarladım" diye konuşuyo.. okadar safım ya ben anlamıyorum
yapmasın fundam yardım, niye yapıyo? onlar bize yardım yaptı mınigar heası eline alayda ne kadar yardım yapacak acaba diğer oğulları yardım etsin her ay niye eşin yardım edecekki keşke sizin kredi borcu falan olmasaydıda yardım etseydi..bizden şuan için yardım bekleyemezler çünkü bizimde borçlarımız var borçları kapatıncada araba alıp onunkredisini ödemeyi düşünüyoruz bu seferde kredi borcu olacak
aynen öyleO zaten suçlu olduğunu bildiği için, bağırarak bastırıyo suçunubence.....
Nektar konuş eşinle evliliğin ilk zamanları hesabınızı bilemezseniz; birikim yapamazsanız sonraları bebek filan olunca masraflar daha da artar ipin ucu bir kaçınca bir daha yakalamak zor olur; ben kimselerden para isteyemem ileriyi düşün beni zora sokma de.
barışırsak defteri alıcam elimeinkarmı ediyor halen...
Bence hespları al eline..ama bu konu yüzünden olduğunu anlamasın...yoksa kabul etmez bence ...güzelce söle defter tutmanın sebebini...ozman zaten neyin nereye gittiğini anlarsın canım...
Ne kadar verdiğinide bilmiyorsun yani öylemi
Canım ya sıkma canını ama konuşmadanda çözemezsiniz siz burda birbirinizi yersiniz onlarda bi güzel sizin paranızı yerler hiç umurlarında olmadan
ailesine laf söyletmiycek biliyorum yarenim, daha çok üzülücem diye erteliyorum galibacanım bence daha fazla susmayın. gerekiyorsa kavga edin ama çözün bu konuyu. susmakla çözülmüyor maalesef bu konular...
yapmasın fundam yardım, niye yapıyo? onlar bize yardım yaptı mı(
böyle yaptıklarını gördükçe sevemiyorum ailesini işte..düşüncesizler çok.
aynen öyle
bi defa benzer bişi konuşulmuştu, sen merak etme ben kimseye muhtaç etmem seni diyo..ben hallederim diyo..
gördük, 2 fatura üst üste gelmiş o ailesinin borcunu ödüyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?