2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tatlım tabiki öyle değil anlatmak istediğim o değil. isteyen istediğini yapar derken , herkesin önceliği tabiki kendi yuvası, eğer bu önceliği bilip bunda sorun yaşanmıyorsa tabiki ailelerede yardım yapılabilir, hadi aileyide geçtim atıyorum çok alakasız belki ama ben çocuk okutmak istiyorum diyelim, bunu kocamdan saklamam, veya bana niye paranı harcıyosun falan gibi şeyler soramaz. ben çalışıyosam evim için gerekeni yapıyosam , kalanıylada veya artırdığımlada ne yapacağıma ben karar veririm. bu kocam içinde geçerli. Bunuda saklayacak birşey yok , karı koca sadece bunları konuşarak aşabilir, bide aynı kafa yapısındaysa aşabilir. Anlatmak istediğim buydu.

iyiym canım saol yarın gelecek kadın ben öle üstten aldım hafta sonu ama yemek falan derken belim kitlendi yine ayy dün dolma yaptım ya bugün için oydum ettim baya uğraştım sonrada yatamadım ağrıdan

Canım niye o kadar yoruyosunki kendini madem temizlik için kadın gelicek bırak kalsın öyle cumartesi bende evi temizledim belim koptu sen bide iki canlısın kim bilir ne kadar çok ağrımıştır belin. yorma kendini.

bizimde kdv zamanımız Ama biz burdayız
Küstüm işte gidiyom, size faceden iyi muhabbetler hıhh

Bende burdayım sohbete katılmadım sadece nektarcığıma üzüldüm yazacak bişeyde bulamadım öyle bakıyorum yazdıklarınıza..

canm tckimlik no dan bakınca zaten görünmüyormu günlerin...
ooo siz faceden muhabbet ederseniz eski tadı kalmaz zatii

denemedim canım hiç. görünür mü ki? :44::44::44:
sen kızma zuzum, burda kimse yazmayınca bi bakıyoruz faceden.

iyiym canım saol yarın gelecek kadın ben öle üstten aldım hafta sonu ama yemek falan derken belim kitlendi yine ayy dün dolma yaptım ya bugün için oydum ettim baya uğraştım sonrada yatamadım ağrıdan

bende dün biraz hallettim kocişte yardım etti ama daha yatak odası duruyo bide mutfağın camıcam silemiyorum allahtan kociş siliyosüper cam siliyocanım kendini çok yormabaşında kim durucak kadının ben başında duran bulamadım diye vazgeçtim pazar günüde gelsin istemiyorum ya

ayy insan dayanamıyo ya çokda bişe yapmadımda dolma baya yordu beni bide yemeğe misafir gelince baya zorlandım..ama bidaha yormıcam bu kadar.

selam 2010un güzel gelinciklerigeçmişe şööle bi hakim olmaya çalışıp geliyorum

benim şu sıralar en büyük problemim, ütü kızlar. sağolsun sevgilim yardım etmeye çalışıyo ama ütü konusunda becerisi yok, temizliğide artık yaz geldi diye cuma akşamları yapıyoruz beraber , malum c.tesi pazar rahat rahat gezelim diye. iyi oluyo, ama ütü birikiyo sonra daha zor oluyo. bende nefret ederim ütüden , zar zor yapıyorum

cnm gelen kadın arkadaşıma gidiyo 15 te bir başında kimse kalmıyo çok memnun şimdiye kadar sorun yaşamadı bana geldiğinde annem durmuştu güzel yapmıştı ama her seferindede annem gelemiyo tek kalacak evde anahtar bırakmıcam tabi arkadaşıma gidince güvendim bende yoksa güvenemezdim zor güvenilir birini bulmak çünkü..

kendi ailesine yetse zaten ben de sorun etmem, ve imkanımız olsa ben de belki yardımcı olurdum..imkanım olsa ben herkese yardımcı olurum gerçi, yapım bu ..
ama şuan değil, ailesi de bunu çok iyi biliyor..
yine de parayı okadar sorun etmiyorum
sadece bana söyleseydi öyle yapsaydı.. yalan söylemeseydi, kendi kendime öğrenmeseydim..
güvenimi sarstı..
çok güzel demişsin, evi için gerekeni yapsın önce
karmaşık bizim durumlar biraz :))

luxxor hoşgeldin canım

zuzuş beni protesto etme, benim facem yok gibi bişi

Bende evlendiğimde başladım ütü yapmaya gerçekten çok zor ve yazın hiç çekilmiyor benimde ütüm var bu akşam yapmam lazım. eşimin teyzesi gelicek bize 1 hafta kalıcak onu seviyorum gelmesinide istiyorum benim için bi sakıncası yok hem annelerini yeni kaybettiler biraz değişiklik olur onada. Çarşamba günü bizde olacak yarın akşam bi yemek yaparım çarşamba günü için. Ondan dolayı ütüyü bu akşam yapmam lazım.

aynı şeyi söylüyoruz işte tatlım. öncelikli sorumluluğumuz karı koca olmalı, sonra tabiki aileler.senin durumnda olsam bende tepki gösterirdim ama para vermesine değil benden gizlemesine. bence sende konuş ve bu şekilde anlat yani gizlemesine vurgu yap. çünkü diğer türlü oda negatif yaklaşıp aileme para vermem gözüne battı der.

Öncelikle yarenaycım kolyen ve elbisen çok hoş görünüyor canım fotolarda ama kolyenin şeklini anlayamadım tam? Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

Nektarcım fazla geçmişe gidemedim canım eşin senden habersiz ailesine para mı vermiş sorun nedir?

kızlarrbişiy sorucam yumurtlama zamanını nasıl heasplıyosunuz

Fundacım benim her ay değişiyor canım düzensiz biraz o yüzden ben ovulasyon testlerinden faydalanıyorum. Ama normal şartlarda adetin düzenli ise mesela 30 günde bir ise 30dan 14 çıkarıyorsun 16. gün senin yumurtlama günün oluyor. 28 günde birse düzenliyse yani o zaman 14. gün oluyor

adet döneminden sonraki 11 gün içinde senin yumurtlama dönemindir :))bide adetten 7 gün öncesi.

cnm o kişiden kişiye değişiyor ovulasyon testleri internettekiler yardımcı oluyo genelde insanlara ama en kesini eczanede alıp yaptığım ovulasyon testleridir her ay değişebiliyo çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…