tatlım tabiki öyle değil anlatmak istediğim o değil. isteyen istediğini yapar derken , herkesin önceliği tabiki kendi yuvası, eğer bu önceliği bilip bunda sorun yaşanmıyorsa tabiki ailelerede yardım yapılabilir, hadi aileyide geçtim atıyorum çok alakasız belki ama ben çocuk okutmak istiyorum diyelim, bunu kocamdan saklamam, veya bana niye paranı harcıyosun falan gibi şeyler soramaz. ben çalışıyosam evim için gerekeni yapıyosam , kalanıylada veya artırdığımlada ne yapacağıma ben karar veririm. bu kocam içinde geçerli. Bunuda saklayacak birşey yok , karı koca sadece bunları konuşarak aşabilir, bide aynı kafa yapısındaysa aşabilir. Anlatmak istediğim buydu.Yok artık.. o zaman evli olmanın da bi anlamı yok herkes ayrı ayrı hayatlar sürecekse.. kesinlikle senin gibi düşünmüyorum..insan evini yerini bilmeli :)))siz eşinle böyle, free bağımsız sürdürebiliyosanız süpersiniz walla :)
iyiym canım saol yarın gelecek kadın ben öle üstten aldım hafta sonu ama yemek falan derken belim kitlendi yine ayy dün dolma yaptım ya bugün için oydum ettim baya uğraştım sonrada yatamadım ağrıdan
bizimde kdv zamanımızAma biz burdayız
Küstüm işte gidiyom, size faceden iyi muhabbetler hıhh
canm tckimlik no dan bakınca zaten görünmüyormu günlerin...
ooo siz faceden muhabbet ederseniz eski tadı kalmaz zatii
iyiym canım saol yarın gelecek kadın ben öle üstten aldım hafta sonu ama yemek falan derken belim kitlendi yine ayy dün dolma yaptım ya bugün için oydum ettim baya uğraştım sonrada yatamadım ağrıdan
denemedim canım hiç. Görünür mü ki? :44::44::44:
Sen kızma zuzum, burda kimse yazmayınca bi bakıyoruz faceden.
Canım niye o kadar yoruyosunki kendini madem temizlik için kadın gelicek bırak kalsın öyle cumartesi bende evi temizledim belim koptu sen bide iki canlısın kim bilir ne kadar çok ağrımıştır belin. yorma kendini.
Bende burdayım sohbete katılmadım sadece nektarcığıma üzüldüm yazacak bişeyde bulamadım öyle bakıyorum yazdıklarınıza..
bende dün biraz hallettim kocişte yardım etti ama daha yatak odası duruyo bide mutfağın camıcam silemiyorum allahtan kociş siliyo süper cam siliyo canım kendini çok yorma başında kim durucak kadının ben başında duran bulamadım diye vazgeçtim pazar günüde gelsin istemiyorum ya
ilk cümlene cevp veriyorum sadeceGörünür bence genede sorarım patrona biara
kendi ailesine yetse zaten ben de sorun etmem, ve imkanımız olsa ben de belki yardımcı olurdum..imkanım olsa ben herkese yardımcı olurum gerçi, yapım bu ..tatlım tabiki öyle değil anlatmak istediğim o değil. isteyen istediğini yapar derken , herkesin önceliği tabiki kendi yuvası, eğer bu önceliği bilip bunda sorun yaşanmıyorsa tabiki ailelerede yardım yapılabilir, hadi aileyide geçtim atıyorum çok alakasız belki ama ben çocuk okutmak istiyorum diyelim, bunu kocamdan saklamam, veya bana niye paranı harcıyosun falan gibi şeyler soramaz. ben çalışıyosam evim için gerekeni yapıyosam , kalanıylada veya artırdığımlada ne yapacağıma ben karar veririm. bu kocam içinde geçerli. Bunuda saklayacak birşey yok , karı koca sadece bunları konuşarak aşabilir, bide aynı kafa yapısındaysa aşabilir. Anlatmak istediğim buydu.
benim şu sıralar en büyük problemim, ütü kızlar. sağolsun sevgilim yardım etmeye çalışıyo ama ütü konusunda becerisi yok, temizliğide artık yaz geldi diye cuma akşamları yapıyoruz beraber , malum c.tesi pazar rahat rahat gezelim diye. iyi oluyo, ama ütü birikiyo sonra daha zor oluyo. bende nefret ederim ütüden , zar zor yapıyorum
aynı şeyi söylüyoruz işte tatlım. öncelikli sorumluluğumuz karı koca olmalı, sonra tabiki aileler.senin durumnda olsam bende tepki gösterirdim ama para vermesine değil benden gizlemesine. bence sende konuş ve bu şekilde anlat yani gizlemesine vurgu yap. çünkü diğer türlü oda negatif yaklaşıp aileme para vermem gözüne battı der.kendi ailesine yetse zaten ben de sorun etmem, ve imkanımız olsa ben de belki yardımcı olurdum..imkanım olsa ben herkese yardımcı olurum gerçi, yapım bu ..ama şuan değil, ailesi de bunu çok iyi biliyor..yine de parayı okadar sorun etmiyorumsadece bana söyleseydi öyle yapsaydı.. yalan söylemeseydi, kendi kendime öğrenmeseydim..güvenimi sarstı..çok güzel demişsin, evi için gerekeni yapsın öncekarmaşık bizim durumlar biraz :))luxxor hoşgeldin canım zuzuş beni protesto etme, benim facem yok gibi bişi
adet döneminden sonraki 11 gün içinde senin yumurtlama dönemindir :))bide adetten 7 gün öncesi.kızlarrbişiy sorucam yumurtlama zamanını nasıl heasplıyosunuz
kızlarrbişiy sorucam yumurtlama zamanını nasıl heasplıyosunuz
kızlarrbişiy sorucam yumurtlama zamanını nasıl heasplıyosunuz
adet döneminden sonraki 11 gün içinde senin yumurtlama dönemindir :))bide adetten 7 gün öncesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?