2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben güvenemem yinede bol bu konuda biraz güvensizimne kadara yapıyo sen ayda 1 çağırıyosun
adet döneminden sonraki 11 gün içinde senin yumurtlama dönemindir :))bide adetten 7 gün öncesi.
sağol canım

sanırım ben yumurtluyorumdateşekkür ederim kızlar

ben güvenemem yinede bol bu konuda biraz güvensizimne kadara yapıyo sen ayda 1 çağırıyosun

sağol canım

bende güvenmemde normalde 7-8 aydır gidiyo arkadaşıma ondan güvendim bende napalım mecburen güvenmek zorundayım zaten evde altınım param falan bişeyim yok..aydabir geliyo bana 70 tl.

canım saol. kolyemde bir melek var elinde kalp tutuyor. akşama birkaç foto daha eklicem, daha detaylı çekerim.

sağol canım

ay Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın kız ne demek yumurtluyorum

cnm o kişiden kişiye değişiyor ovulasyon testleri internettekiler yardımcı oluyo genelde insanlara ama en kesini eczanede alıp yaptığım ovulasyon testleridir her ay değişebiliyo çünkü.
doğru olabilir çünkü benim doktorum söyledi benim için , kuzenimde aynı doktora gidiyo onada adetten sonraki ilk 7gün demiş :))

iyi peki , öyle dediyse daha iyi.

sen zaten yenisin dedi öyle yıllık elemanda degilsin dedi..

sözleşmende yok dedi..istemezsin çıkarsın kimse sana zorla iş yaptırmaz dedi..

haftaya çıkcaksan haftaya söylersin..dedi..sorun olma dedi yani ...

vücut ısımda artış var karnım ve kasıklarımda ağrı bide akıntı var acaba yumurtlama sancısımı dedim canım

Muhtemelen canım
canım saol. kolyemde bir melek var elinde kalp tutuyor. akşama birkaç foto daha eklicem, daha detaylı çekerim.

ay Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın kız ne demek yumurtluyorum

Ahaha yarenaycım biz de şimdi bebek istiyoruz ya o günleri yumurtlamaya denk getirmeye çalışıyoruz bazen diyorum hayır olmaz bugün yumurtlamıom eşim de dio senin yumurtanı mı beklicez artık

sen zaten yenisin dedi öyle yıllık elemanda degilsin dedi..sözleşmende yok dedi..istemezsin çıkarsın kimse sana zorla iş yaptırmaz dedi..haftaya çıkcaksan haftaya söylersin..dedi..sorun olma dedi yani ...
evet işte sözleşme yapmayış zaten kurtarıyo. en ufak birşey söyleseler hemen dersin sende sözleşmem bile yok diye.peki çıkıp neyapacaksın yine ıkıntı olacak sana , hem maddi hem manevi ?

Benim işler bayağı birikti ben biraz iş yapayım facede de olmicam :))) sonra burda görmeyipte zuzucum demesin ordadır diye :)))))))

evet işte sözleşme yapmayış zaten kurtarıyo. en ufak birşey söyleseler hemen dersin sende sözleşmem bile yok diye.peki çıkıp neyapacaksın yine ıkıntı olacak sana , hem maddi hem manevi ?

cnm başvurular yapıyorum bulurz bir iş daha

boş kalmam düşerim iş peşine düşmeye başladım bile:26:

onlarda zavallım bişeyden anladığı yok

cnm başvurular yapıyorum bulurz bir iş dahaboş kalmam düşerim iş peşine düşmeye başladım bile:26:
yinede bence bulna kadar ordan ne maaş alsan kar. yarım maaş bile çok kıymetli şu dönemde, aldığın bütün tazminat gitti zaten, borca girmeyin bidaha. dayan artık, zaten adam izindeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…