ben güvenemem yinede bol bu konuda biraz güvensizimcnm gelen kadın arkadaşıma gidiyo 15 te bir başında kimse kalmıyo çok memnun şimdiye kadar sorun yaşamadı bana geldiğinde annem durmuştu güzel yapmıştı ama her seferindede annem gelemiyo tek kalacak evde anahtar bırakmıcam tabi arkadaşıma gidince güvendim bende yoksa güvenemezdim zor güvenilir birini bulmak çünkü..
sağol canımadet döneminden sonraki 11 gün içinde senin yumurtlama dönemindir :))bide adetten 7 gün öncesi.
Öncelikle yarenaycım kolyen ve elbisen çok hoş görünüyor canım fotolarda ama kolyenin şeklini anlayamadım tam? Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Nektarcım fazla geçmişe gidemedim canım eşin senden habersiz ailesine para mı vermiş sorun nedir?
Fundacım benim her ay değişiyor canım düzensiz biraz o yüzden ben ovulasyon testlerinden faydalanıyorum. Ama normal şartlarda adetin düzenli ise mesela 30 günde bir ise 30dan 14 çıkarıyorsun 16. gün senin yumurtlama günün oluyor. 28 günde birse düzenliyse yani o zaman 14. gün oluyor
kızlarrbişiy sorucam yumurtlama zamanını nasıl heasplıyosunuz
hayırdır fundam yoksa bebişmi isityosun
ben güvenemem yinede bol bu konuda biraz güvensizimne kadara yapıyo sen ayda 1 çağırıyosun
sağol canım
sanırım ben yumurtluyorumdateşekkür ederim kızlar
Öncelikle yarenaycım kolyen ve elbisen çok hoş görünüyor canım fotolarda ama kolyenin şeklini anlayamadım tam? Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Nektarcım fazla geçmişe gidemedim canım eşin senden habersiz ailesine para mı vermiş sorun nedir?
Fundacım benim her ay değişiyor canım düzensiz biraz o yüzden ben ovulasyon testlerinden faydalanıyorum. Ama normal şartlarda adetin düzenli ise mesela 30 günde bir ise 30dan 14 çıkarıyorsun 16. gün senin yumurtlama günün oluyor. 28 günde birse düzenliyse yani o zaman 14. gün oluyor
ben güvenemem yinede bol bu konuda biraz güvensizimne kadara yapıyo sen ayda 1 çağırıyosun
sağol canım
sanırım ben yumurtluyorumdateşekkür ederim kızlar
doğru olabilir çünkü benim doktorum söyledi benim için , kuzenimde aynı doktora gidiyo onada adetten sonraki ilk 7gün demiş :))cnm o kişiden kişiye değişiyor ovulasyon testleri internettekiler yardımcı oluyo genelde insanlara ama en kesini eczanede alıp yaptığım ovulasyon testleridir her ay değişebiliyo çünkü.
canım saol. kolyemde bir melek var elinde kalp tutuyor. akşama birkaç foto daha eklicem, daha detaylı çekerim.
ay Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın kız ne demek yumurtluyorum
iyi peki , öyle dediyse daha iyi.arse ik..daki kişi çokta gerek yok dedi..sorun olmaz dedi
arse ik..daki kişi çokta gerek yok dedi..sorun olmaz dedi
iyi peki , öyle dediyse daha iyi.
vücut ısımda artış var karnım ve kasıklarımda ağrı bide akıntı var acaba yumurtlama sancısımı dedim canım
canım saol. kolyemde bir melek var elinde kalp tutuyor. akşama birkaç foto daha eklicem, daha detaylı çekerim.
ay Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın kız ne demek yumurtluyorum
senin şu sonda kullandığın smileyi görünce hep örgü örmek istiyorum ya. kocişime bir atkı öreyim bu sene
evet işte sözleşme yapmayış zaten kurtarıyo. en ufak birşey söyleseler hemen dersin sende sözleşmem bile yok diye.peki çıkıp neyapacaksın yine ıkıntı olacak sana , hem maddi hem manevi ?sen zaten yenisin dedi öyle yıllık elemanda degilsin dedi..sözleşmende yok dedi..istemezsin çıkarsın kimse sana zorla iş yaptırmaz dedi..haftaya çıkcaksan haftaya söylersin..dedi..sorun olma dedi yani ...
evet işte sözleşme yapmayış zaten kurtarıyo. en ufak birşey söyleseler hemen dersin sende sözleşmem bile yok diye.peki çıkıp neyapacaksın yine ıkıntı olacak sana , hem maddi hem manevi ?
Muhtemelen canım
normalde bu kadar hissetmiyodum bu sefer iyi bi yumurtlama galibademekki şuan denesem hamile kalmam yüksek
Ahaha yarenaycım biz de şimdi bebek istiyoruz ya o günleri yumurtlamaya denk getirmeye çalışıyoruz bazen diyorum hayır olmaz bugün yumurtlamıom eşim de dio senin yumurtanı mı beklicez artık
cnm başvurular yapıyorum bulurz bir iş daha
boş kalmam düşerim iş peşine düşmeye başladım bile:26:
yinede bence bulna kadar ordan ne maaş alsan kar. yarım maaş bile çok kıymetli şu dönemde, aldığın bütün tazminat gitti zaten, borca girmeyin bidaha. dayan artık, zaten adam izindeymiş.cnm başvurular yapıyorum bulurz bir iş dahaboş kalmam düşerim iş peşine düşmeye başladım bile:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?