2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hayırlı olsun canım sizin 1 sene oldu mu ki ?ben daha cesaret edemiyorum halbuki evdeyim şu anda çalışmıyorum zaten güzel bi iş de yok kafam karışık bebek konusunda:26:

yinede bence bulna kadar ordan ne maaş alsan kar. yarım maaş bile çok kıymetli şu dönemde, aldığın bütün tazminat gitti zaten, borca girmeyin bidaha. dayan artık, zaten adam izindeymiş.

o adamın yüzünü görmek istemiyorum devam ediyorum cnm işte o gelmeden 1 hafta önceden çıkcam arse...cumrtesi dananı kuyrugu koptu adam manyak..
resmen çıkmalık pozisyon oldu.tatile gtmiceni bilsem o gün çıkardım resmen beni azarlar gibi yaptı..kaldır şu dosyayı gözümün önünden diye bana bagırdı gerzek...dedim ki boşmu kalayım iş yapıyorm dedim..cvp verdi neyse..boşkoy

Aa süper yine mi çıkıcaksın işten? Hayırdır ne oldu canım?:44:

MEMNUN degili cnm ya..şikayetlerim çok nbr nasılsın görüşmeyeli..

fundam benim yumurtlama dönemim ozaman bendede var sabahtan beri yanıyorum bengi hiç terlemem kasıklarım bi halsizlik var biran önce eve gidip yatmak isityorum herkese kolay gelsin iyi akşamlar .

hepininzi öptüm.

kızlar giremedim bir türlü foruma çatlayacaktım. yumurtlama zamanı adetin ilk gününden itibaren 14. günde başlıyor 17 sine kadar sürüyor diye biliyorum ben.
Eşimi bekliyorum kardeşimi de alıp gelecek alışveriş yapacaz umarım hem biçimime hem de keseme uygun bir abiye bulurum.

buraya giremeyince facede funda nın başına ekşidim

super bence de madem adam gitti biraz daha sabret iş bulunca çık ordan ne kadar para alsan kar.

Hayırlı olsun canım sizin 1 sene oldu mu ki ?ben daha cesaret edemiyorum halbuki evdeyim şu anda çalışmıyorum zaten güzel bi iş de yok kafam karışık bebek konusunda:26:

9 ay oldu tatlım bizim zaten hamile kalana kadar 1 seneyi bulucak gibi. Sen ne zaman evlendin?

MEMNUN degili cnm ya..şikayetlerim çok nbr nasılsın görüşmeyeli..

anladım canım hayırlısı olsun ya huzur çok önemli huzurlu değilsen boşver gitsin. Ben iyiyim canım napayım aynı işte. Dişlerimi çektirdim onlar bitti, kayınvaldemin yanına gidip geldik bi 7 gün tatildeydik. daha doğrusu yıllık izinden bi kısmını kullandım deyim asıl tatilimiz eylülde

Hoşbulduk canımm Akçaya gittik eşimle tatile yoktum burda 3 gün oldu geleli evde çok iş birikti tatil dönüşü zor oluyor baya ama değdi çok güzeldi

son olaydan sonra eşinle aranı düzeltip, güzel bir tatil geçirmenize sevindim canım. Allah tekrarını göstermesin.

Biraz önce açıköğretim sınav sonuçları açıklanmış
bütün derslerden geçmişim
mezun oldum kızlar :))

ayy aşk olsun canım ne demekyalnız zuzu duymasın küsüyobenim bugün işelrim çok fazla okadar yoğunumki :18:

bak geldiydim...gene faceden kaynatmalar başlamış

en sonunda kocayla kavga ettirip açtırcanız bana hoş burda yasak face

ben buray tercih ederm hep ama giremdim bir türlü anonymouse dan girmeye çalıştım onda da sistem attı yoksa facebook tercihim değil zuzum kızma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…