Benim de eylül 18:))
ZUZUU benim de faceim yok
bizimde 11 eylül
tebrikler canım, hayırlısı olsun.Biraz önce açıköğretim sınav sonuçları açıklanmış bütün derslerden geçmişimmezun oldum kızlar :))
zuzuu benim de faceim yok
zuzu beraber kutlayalım kızzz...Ay benmde 27 haziran:98: Ama biz cumartesi kutlucaz yani 25inde :) ertesi gün pazar yaa sabaha kadarrrr:89: Eğlenicez yani
zuzu beraber kutlayalım kızzzBizim düğün tekrarına gel :82:
hımmmm anladım :))) tabi işiniz var :)))Olur arsecim...uğrarız ama çok kalamayız malüm işimiz var:89:
VALLA DAHA BENDE BİLMİYORUM BİZ TATİLE GİDİCEZ TEMMUZ 7DE TATİL DÖNÜŞÜDE BURDA ARTIK YEEĞE FALAN GİDERİZ BAŞBAŞA YEMEK YERİZ SONRADA:89::94:EVETTTTne yapsam o gün kociş süpriz yaparmı ki heyecanlıyım şimdidennn
...
Ay benmde 27 haziran:98: Ama biz cumartesi kutlucaz yani 25inde :) ertesi gün pazar yaa sabaha kadarrrr:89: Eğlenicez yani
SİZİNKİNE ÇOK AZ KALMIŞ:94::89:
evet yaa biz evlenmeden öncedende yazıyoduk, evlendikten sonra buraya yazmaya başladık, vavvvvvv baya oldu :))süper topiği açtığında hangi aydı yaa kaç aydır yazışıyoruz burda yıldönümleri bile geldi baksanıza
...
Ay benmde 27 haziran:98: Ama biz cumartesi kutlucaz yani 25inde :) ertesi gün pazar yaa sabaha kadarrrr:89: Eğlenicez yani
ben de evime gidip biraz olsun temizlik yapmak istiyorum. kızlar bu arada biz cumartesi günü ev baktık. bir yer bulduk 2+1 ama ufacıkk bir ev. komple bina 0. adam yaptırmış her kata 3 daire sığdırmış, 3 katlı bina. her dairede eşyalar 0. 700 tl. dedi. 2 depozit 1 peşin. biz de uyar dedik. hem ev tam istediğim gibi küçük, yormaz hiç. hem de kira sabit olacak tl. olduğu için. sterlin her kış yükseliyor, insan korkuyo bu ay ne kadar vercem diye. burda o sorunumuz da olmayacak inşallah. bugün onay bekliyoruz olursa temmuz başı oraya taşınıyoruz.
Şimdiden kutlarım hepinizii Allah bi ömür boyu hiç ayırmasın bizleri, bi planınız var mı?
ben de evime gidip biraz olsun temizlik yapmak istiyorum. kızlar bu arada biz cumartesi günü ev baktık. bir yer bulduk 2+1 ama ufacıkk bir ev. komple bina 0. adam yaptırmış her kata 3 daire sığdırmış, 3 katlı bina. her dairede eşyalar 0. 700 tl. dedi. 2 depozit 1 peşin. biz de uyar dedik. hem ev tam istediğim gibi küçük, yormaz hiç. hem de kira sabit olacak tl. olduğu için. sterlin her kış yükseliyor, insan korkuyo bu ay ne kadar vercem diye. burda o sorunumuz da olmayacak inşallah. bugün onay bekliyoruz olursa temmuz başı oraya taşınıyoruz.
ben de evime gidip biraz olsun temizlik yapmak istiyorum. Kızlar bu arada biz cumartesi günü ev baktık. Bir yer bulduk 2+1 ama ufacıkk bir ev. Komple bina 0. Adam yaptırmış her kata 3 daire sığdırmış, 3 katlı bina. Her dairede eşyalar 0. 700 tl. Dedi. 2 depozit 1 peşin. Biz de uyar dedik. Hem ev tam istediğim gibi küçük, yormaz hiç. Hem de kira sabit olacak tl. Olduğu için. Sterlin her kış yükseliyor, insan korkuyo bu ay ne kadar vercem diye. Burda o sorunumuz da olmayacak inşallah. Bugün onay bekliyoruz olursa temmuz başı oraya taşınıyoruz.
Biraz önce açıköğretim sınav sonuçları açıklanmış
bütün derslerden geçmişim
mezun oldum kızlar :))
kızlar arkadaş aradı akşama hep beraber yemeğe gidelimmi diye bende konsere gidecez ddeim isterseniz sizde gelin dedim bebekle biz gelemeyiz dedi..eşimi aradım böyle böyle dedim kendi kendine plan yapmış oldum aşkım yemeğe gitmeyimi tercih ederdin dedim sen nasıl istersen öyle olsun hayatım dedi:98:ikimizde mustafa ceceli hayranıyız inşallah hoş bi konser olur
kızlar arkadaş aradı akşama hep beraber yemeğe gidelimmi diye bende konsere gidecez ddeim isterseniz sizde gelin dedim bebekle biz gelemeyiz dedi..eşimi aradım böyle böyle dedim kendi kendine plan yapmış oldum aşkım yemeğe gitmeyimi tercih ederdin dedim sen nasıl istersen öyle olsun hayatım dedi:98:ikimizde mustafa ceceli hayranıyız inşallah hoş bi konser olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?