2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

süper topiği açtığında hangi aydı yaa kaç aydır yazışıyoruz burda yıldönümleri bile geldi baksanıza

ben de evime gidip biraz olsun temizlik yapmak istiyorum. kızlar bu arada biz cumartesi günü ev baktık. bir yer bulduk 2+1 ama ufacıkk bir ev. komple bina 0. adam yaptırmış her kata 3 daire sığdırmış, 3 katlı bina. her dairede eşyalar 0. 700 tl. dedi. 2 depozit 1 peşin. biz de uyar dedik. hem ev tam istediğim gibi küçük, yormaz hiç. hem de kira sabit olacak tl. olduğu için. sterlin her kış yükseliyor, insan korkuyo bu ay ne kadar vercem diye. burda o sorunumuz da olmayacak inşallah. bugün onay bekliyoruz olursa temmuz başı oraya taşınıyoruz.

Hayırlı olsun yarenaycım, bizim şu an oturduğumuz ev de 2+1 ve yetio temizliği kısa sürüo dediğin gibi hatta bebek bile olsa oturma odasını onun odası yapmayı planlıyoruz. Bizim kira da 500
Şimdiden kutlarım hepinizii Allah bi ömür boyu hiç ayırmasın bizleri, bi planınız var mı?

Aminn laydycimm:97: Biz yıldönümümüzde tatil için gitceimiz otelde 2. günümüz olucak onu da girişte belgeleyim diom resepsiyona evlenme cüzdanımla özel bi uygulama yaparlar belki

hayırlı olsn cnm inşallah sorun çıkmadan halledersiniz tabiki sabit kira ödemek daha kolay olacak sizin için.

sıfır olması da iyi, küçük olması da
inş planladığınız gibi olur canım

Biraz önce açıköğretim sınav sonuçları açıklanmış
bütün derslerden geçmişim
mezun oldum kızlar :))

tebriklerr

inşallah aksilik çıkmaz canım dilediğiniz gibi olur

ay kızlar azcık rusça çalıştım topik yine almış başını gitmş hızınıza yetişemiyorum :))

Selam kızlarrrr. az önce de gelmiştim ama hemen kapatmak zorunda kaldım.şimdi de fazla duramıcam. tabi ki de geçmişi okuyamadım. ama yaren fotolarını gördüm cnm daha nice beraber yıldönümleriniz olsun inşşşşş ev de gayet iyiymiş bence umarım onay çıkar. kaçırırsanız üzülürüm uygun ve temiz bi yer belli ki

kızlar arkadaş aradı akşama hep beraber yemeğe gidelimmi diye bende konsere gidecez ddeim isterseniz sizde gelin dedim bebekle biz gelemeyiz dedi..eşimi aradım böyle böyle dedim kendi kendine plan yapmış oldum aşkım yemeğe gitmeyimi tercih ederdin dedim sen nasıl istersen öyle olsun hayatım dedi:98:ikimizde mustafa ceceli hayranıyız inşallah hoş bi konser olur

oo bu ara iyi geziyorsunuz fundam bizim yerimize de eğlenin. ay kaç yıl olmuştur konsere gitmeyeli yaaaa bu yaz ben de çok istiyorum birileri gelsin gidelim izleyelim.sevgiliyken giderdik ne güzel...

Biz de yarın inş. artık bi aksilik çıkmazsa deniz yapıcaz. h.içi sakin de olur. zaten gideceğimiz yer gözden uzak kıyıda kuytuda ayy heyecanlandım funda cilveli kk bayanlarına mı benzedim ne

konsere gidin canım arkadaşlarınız hep ordalar nasılsa başka zaman da onlara geçersiiz; geçen kayınpeder de dinlemiş iyiydi baya diyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…