2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bizim yemekler de güzeldi, ama pek bişi yiyemedim.. canım çekmedi

canım eşinle konuşmuyorsunuz diyedir canının birşey istememesi. ben de öyle oluyorum. hatta kimse dokunmasın, konuşmasın moduna giriyorum. umarım biran önce çözersiniz bu sorunu.

Ben gidip bi çorba içtim geldim karnım çok ağrıyor belimde ağrıyor hastalanıcam ama çok kötü olacak sanırım

canım eşinle konuşmuyorsunuz diyedir canının birşey istememesi. ben de öyle oluyorum. hatta kimse dokunmasın, konuşmasın moduna giriyorum. umarım biran önce çözersiniz bu sorunu.

evet aynen öyleyim, iştekiler de anlıyo yüzümden
bugün bi bitseydi, içim buruk böyle kötü bişi olucakmış gibi :26:

ben gidip bi çorba içtim geldim karnım çok ağrıyor belimde ağrıyor hastalanıcam ama çok kötü olacak sanırım

dikkat et canm...havalar sıcak diye hep yalın ayak gezme..ben halen terlik giyiyorum evde..bazen ayağım terliyo çıkarıyorum ama genelde taşlara terliksiz basmamaya bakıyorum halen ....
Sıcak su yap akşam

benm de karnım şişti...hastalanana kadar inmez...halbuki haftaya değil ondan sonraki haftaya

allah korusun cnm bizimde bazen günlerce konuşmadığımız oluyo insan ister istemez etkileniyo nefret ediyorum bu durumdan.

eşinle denk gelebiliyomusunki canım...akşam kaçta geliyor halen 11falan mı...
Konuşun yaa nolursa olsun...hiç konuşmamamktan iyidir

Yok canım dikkat ediyorum terliksiz gezmiyorum evde ama benim bi ay yoğun ağrılı bi ay hafif geçiyor bu ay ağrılı olan. Başladı belirtiler stres yaparsam uzar gider onun için yapmıyorum zaten normal günüm yarın.
Benim karnımda davul gibi çok şiş

Nektarcım dün gece 2 de uyudum demişsin eşin saat kaçta gelicek geç gelicekse eve gider gitmez 1 saat uyu sonra kalk eşin gelincede konuşun yoksa böyle uzar gider ikiniz harap olursunuz. Yetişkin insanlarsınız susarak bi çözüm bulamazsınız

allah korusun cnm bizimde bazen günlerce konuşmadığımız oluyo insan ister istemez etkileniyo nefret ediyorum bu durumdan.
aynenn, bakalım nekadar uzayacak

eşinle denk gelebiliyomusunki canım...akşam kaçta geliyor halen 11falan mı...
Konuşun yaa nolursa olsun...hiç konuşmamamktan iyidir
yok zuzu denk gelemiyoruz, konuşacak fırsat da yok yani :44:

trakyadaydı dün gece bilmiyorum kaçta geldiğini uyudum yani 2 gibi..

ben konuşmam kızlar, bişi yapmadım ki gidip konuşayım?
gelir konuşursa ancak, yoksa haftalarca uzasın bişi yapmam yani..
neyse konuyu değişelim herkes üzgün moda giriyo sonra :26:

sen barışmayıp üzgün olunca bizde üzülüyoruzo niye konuşmuyoinatmı ne biraz:18:

Uykum geldi....

Kızlar yarın yeni bi eleman gelicek bize :))
demin geldi konuştu ben pek göremedim..askerliğini yapmış dedi patron, adını yaşını tipini bilmiyom :))))

Allah'ım bugün patron yok ne kadar huzurlu, sakin bir gün geçiriyoruz. keşke hep böyle olsa. herkes daha bi canla başla çalışıyor. işler daha düzgün gidiyor. huzur güzel birşey:97::97:

Allah'ım bugün patron yok ne kadar huzurlu, sakin bir gün geçiriyoruz. keşke hep böyle olsa. herkes daha bi canla başla çalışıyor. işler daha düzgün gidiyor. huzur güzel birşey:97::97:

ayy bende benimki gitsin diye dua ediyorum valla hep:))insan gerçekten daha huzurlu oluyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…