2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

siz üzgün olmayınn
Aslında hep alttan alan o olur, bu ara biraz şımardı sanırım benden bekliyo..çok beklerr

acıkda sen onu şımart kız nolcak :)))

bol nektar merak ediyorum eşleriniz ,nişanlıyken ve sevgiliykendemi böyleydi...inatmıydılar ,küsüyomuydunuz gene:44:

bol nektar merak ediyorum eşleriniz ,nişanlıyken ve sevgiliykendemi böyleydi...inatmıydılar ,küsüyomuydunuz gene:44:
asla değildii
1 gün küs duramazdı, gelir yalvarır yakarırdı
sanırım evlenince artık ayrılamaz diye düşünüyo

evt cnm genelde böleydi yine küser konuşmazdıkhuylu huyundan vazgeçmiyo bide boğa öyle bir inatki sorma ama bende yanında kala kala onun gibi oldum

ya benimde uykum geldi hemde çok bilgisayarın başında elimde mausela uyuya kalıcam nerdeyse

yarın doktora gidicem kadın doğuma ssklıya muyane ücreti 72 tl hastaneler doktorlar baya fark ediyor

ah keşke süper ya, hergün böyle olsak işe gelmek zevk olur hepimiz için eminim

son zamanlarda küstüğümüzde uzatan ben oluyorum bizde. benimki gelir alır gönlümü, sonra aynı konudan bir daha tartışıyoruz. o yüzden artık ben de uzatıyorum biraz. anlasın çok kırıldığımı diye. ağlıyorum, ki buraya geldiğimden beri ağlamak için annemi düşünmem yetiyor, duygu sömürüsü yapıyorum falan. o da daha dikkatli oluyor sonrasında. gerçekten biz uzatmayalım, aramız soğumasın diye barışınca problemi basit görüyorlar sanki...

asla değildii
1 gün küs duramazdı, gelir yalvarır yakarırdı
sanırım evlenince artık ayrılamaz diye düşünüyo

canm sonuçta hergece evine geliyor, seni görüyor...nişanlıyken o avantajı yoktu....belkide sen uyurken seviyor seni
Görüşebilseniz bukadar uzun konuşmmazlık yapamazsınız bence....

evt cnm genelde böleydi yine küser konuşmazdıkhuylu huyundan vazgeçmiyo bide boğa öyle bir inatki sorma ama bende yanında kala kala onun gibi oldum

bolcum malesef boğalar inat ve huysuz benimde kızkardeşim boğa Erkek olsaydı düşünemiyorum ben

evet yaren katılıyorum, ağladığımı görürse dayanamayıp geliyo
o zaman kıyamaz hiç..

ya benimde uykum geldi hemde çok bilgisayarın başında elimde mausela uyuya kalıcam nerdeyse

yarın doktora gidicem kadın doğuma ssklıya muyane ücreti 72 tl hastaneler doktorlar baya fark ediyor

tabii..özel muayanesine gidince öle...burda bi 100 ü gözden çıkar...hiçbişey yapmasa 100 kağıt

dimi ya kalvaltını bile geniş geniş yapıyosun

kafa rahat huzurlı şekilde çalılıyorsun..patron yanında çalışmk çok zor abi

canm sonuçta hergece evine geliyor, seni görüyor...nişanlıyken o avantajı yoktu....belkide sen uyurken seviyor seni
Görüşebilseniz bukadar uzun konuşmmazlık yapamazsınız bence....

ay aklıma geldi şimdi, beni hep eşim uyandırır ya (ben en uykucuyum evde)
hep der ben uyandırmadan nce 5-10 dk izlerim seni, ben gülümsemeyle uyuyomuşum hep

Merhaba kızlar nasılsınız... beni hatırladınız mı yaklaşık aynı tarihlerde evlenmiştik geçen sene.. bu sene artık ben anneyim :) bir kızım oldu.. iş yerinde foruma giremedim uzun süredir şimdi evdeyim girebiliyorum.

tabii..özel muayanesine gidince öle...burda bi 100 ü gözden çıkar...hiçbişey yapmasa 100 kağıt

yok be zuzum özel değil hastane ama özel hastane 3hastane aradım hepside aynı70küsür özel daha fazla bide test falan istediklerini düşününce zaten nolur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…