siz üzgün olmayınn
Aslında hep alttan alan o olur, bu ara biraz şımardı sanırım benden bekliyo..çok beklerr
ayy bende benimki gitsin diye dua ediyorum valla hep:))insan gerçekten daha huzurlu oluyo:)
asla değildiiacıkda sen onu şımart kız nolcak :)))
bol nektar merak ediyorum eşleriniz ,nişanlıyken ve sevgiliykendemi böyleydi...inatmıydılar ,küsüyomuydunuz gene:44:
acıkda sen onu şımart kız nolcak :)))
bol nektar merak ediyorum eşleriniz ,nişanlıyken ve sevgiliykendemi böyleydi...inatmıydılar ,küsüyomuydunuz gene:44:
asla değildii
1 gün küs duramazdı, gelir yalvarır yakarırdı
sanırım evlenince artık ayrılamaz diye düşünüyo
evt cnm genelde böleydi yine küser konuşmazdıkhuylu huyundan vazgeçmiyo bide boğa öyle bir inatki sorma ama bende yanında kala kala onun gibi oldum
ya benimde uykum geldi hemde çok bilgisayarın başında elimde mausela uyuya kalıcam nerdeyse
yarın doktora gidicem kadın doğuma ssklıya muyane ücreti 72 tl hastaneler doktorlar baya fark ediyor
evet yaren katılıyorum, ağladığımı görürse dayanamayıp geliyo
o zaman kıyamaz hiç..
ah keşke süper ya, hergün böyle olsak işe gelmek zevk olur hepimiz için eminim
son zamanlarda küstüğümüzde uzatan ben oluyorum bizde. benimki gelir alır gönlümü, sonra aynı konudan bir daha tartışıyoruz. o yüzden artık ben de uzatıyorum biraz. anlasın çok kırıldığımı diye. ağlıyorum, ki buraya geldiğimden beri ağlamak için annemi düşünmem yetiyor, duygu sömürüsü yapıyorum falan. o da daha dikkatli oluyor sonrasında. gerçekten biz uzatmayalım, aramız soğumasın diye barışınca problemi basit görüyorlar sanki...
Canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84:
canm sonuçta hergece evine geliyor, seni görüyor...nişanlıyken o avantajı yoktu....belkide sen uyurken seviyor seni
Görüşebilseniz bukadar uzun konuşmmazlık yapamazsınız bence....
Canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84:
tabii..özel muayanesine gidince öle...burda bi 100 ü gözden çıkar...hiçbişey yapmasa 100 kağıt
ay aklıma geldi şimdi, beni hep eşim uyandırır ya (ben en uykucuyum evde)
hep der ben uyandırmadan nce 5-10 dk izlerim seni, ben gülümsemeyle uyuyomuşum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?