2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

allah korusun canım yabaşka bi bahane bulsağol canım benim yainşallah gidersiniz yarenim 2 günlük bi tatil bile sizin için iyi oldu

benim de sulu köfteli bi tarifim var ama izmir köfteyle alakası yok

Son düzenleme:
Kızlar köftelerimi hazırladım bugün izmir köfte yapıcam ama daha önce hiç yapmadım nasıl yapabilirim yada farklı köfteli bi tarifiniz varmı?

canim ben köfteleri diziyorum alta en üste de patateslerimi diziyorum

üzerine de salcali sos yapiyorum biber salcasda koyuyorum lezzet veriyor tuz ve yagda ekliyorum okadar#

ister firinda ister ocakta yapiyorum farketmez...

herkes yemeğini yemiş afiyet olsun bende acıktım bizdede mercimek çorbası ve yoğurtlu makarna varmış birazdan yiyeceğim

kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkür edderim canlarim...

Ben durumu atlamışım sanırım çok geçmiş olsun sinemcim
Belki tatil yapamıcaksın ama en azından aileni görmüş olacaksın.. Kötü günlerinde yanlarında olacaksın

benim de sulu köfteli bi tarifim var ama izmir köfteyle alakası yok

Nektarcım tarifini yazarmısın canım?

Nektarcım tarifini yazarmısın canım?
elfim ben bazen yaparım bu yemeği, annemden öğrendim ismi cismi nette nasıl bilmem

soğan, 2-3 diş sarımsak,havuç ve 1 tane biberi kavuruyorum, 1 tatlı kaşığı domates 1 tatlı kaşığı biber salçası ekleyip yine kavuruyorum.. tencerenin yarısına gelecek şekilde sıcak su ekleyip bırakıyorum kaynasın..
baharatlarımı eklerim (karabiber, tuz, kimyon, çok az köri, kekik)

kıymama da 1 soğan rendelerim, yine ekliyceksem baharat eklerim, 1 yemek kaşığı pirinç de ayrıca (pirinc yemeğin miktarı, kıymanın miktarına göre değişir) yoğururum güzelce... sonra büyük top top köfteler yapıp una bulayıp kaynayan tencerenin içine atarım onları.. undan yemek koyulaşıyo, sos gibi oluyo..çok kısık ateşte köfteler pişene kadar kaynatırım..
servis yaparken de kişi başı 3 köfte ye yanına sosunu dökerim, güzel oluyo misafir için.. köfteler ufacık olmuyo ama.. öyle.. belki bilen vardır bunu..biz sos köfte deriz

tamm canm, inşalla gidelimde...temmuzda hralde..arkilerle gidicez :)
giriş 45 tlmiş...içerde naparsan yap..açık büfe meşrubat yemek

Bugünkü yemek tam bana göreydi karpuz peynir

çok seviyorum karpuzun yanında peyniri...ama yumuşak tulum olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…