yok canım maalesef. Yaz tatili için gitmeyi düşünmüştük ama iptal ettik. Bu sene gitmeyelim seneye komple taşınalım dedik. Onun gelmesi için bahane yaratmak lazım. Dün de eşime diyorum kolumu falan çatlatsam gelmez mi diye. çooookkk kızdı tabiBen de sustum :18::18: Senin için seviniyorum ohh tatilin de yaklaşıyor. Bizim o da belli değil henüz.
Canım ben çok severim izmir köfteyi. Ama çok uğraştırıyor diye uzun zamandır yapmadım. Ben patatesleri de köfteleri de az yağda biraz pişirip sonra tepsiye diziyorum. üstlerine de yağ, salça, su, baharatları karıştırıp sosunu hazırlıyorum. üstüne sosu döküp fırına atıyorum. Sosunu biraz fazla koyuyorum ben sulu olsun diye, bazıları az koyar. Ama izmir köfte suludur
Kızlar köftelerimi hazırladım bugün izmir köfte yapıcam ama daha önce hiç yapmadım nasıl yapabilirim yada farklı köfteli bi tarifiniz varmı?
bizim yemekler de güzeldi, ama pek bişi yiyemedim..Bugünkü yemek tam bana göreydi karpuz peynir
çok yorma kendini sinemmmbende bir cay molasi verdim kendime az dinlenim sonra toz alip yerleri silim
kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkür edderim canlarim...
benim de sulu köfteli bi tarifim var ama izmir köfteyle alakası yok
çok yorma kendini sinemmmilk 3 ay önemli
dinlene dinlene yap o zamanevet canim ama insan rahat olamiyor yapicak baska kimsem yok mecbur bana kaliyor evi öyle daginik kapatipda gitmek istemiyorum sonucta 1 ay yokum onun icin
niye yemedin canımbizim yemekler de güzeldi, ama pek bişi yiyemedim..canım çekmedi
benim de sulu köfteli bi tarifim var ama izmir köfteyle alakası yok
dinlene dinlene yap o zaman
elfim ben bazen yaparım bu yemeği, annemden öğrendim ismi cismi nette nasıl bilmemNektarcım tarifini yazarmısın canım?
bezelyelerimi yedim yemeğin içinden bir de 1 dilim kepekli ekmek..niye yemedin canımaç durma nigar eşinle hiç konuşmadınızmı canım
tarif yaz bakıyımakşama ne yapsam ya
zuzum Gümüldür'ü sevmem ama aquaparkına hiç gitmedim. giden arkadaşlarım beğenmişlerdi. çok kalabalık olabilir yalnız. dönüşte anlatırsın bana da fikir olur, seneye dönersek inşallah biz de gideriz
Bugünkü yemek tam bana göreydi karpuz peynir
kizlar ben kacar
sonra yine ugrarim öpüldünüz
yawru kuslarim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?