2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

almıştır canım niye almasın kızının durumu iyiyse oda hediye almıştır
Aman gelmesinler çok lazım yaakılları burda kalmasa bide çok iyi olcak
annemi özledim yaa... Faceden yorum yapmış fotolarımıza... Keşke yanında olabilseydimmm

yarenay gitme durumun yokmu hiç bende çok özledim ama az kaldı görüşmeme10 gün

Hadi hayırlısı super....

Sirken ne alaka ya arabalar için :))))ay biliyom ankarada olduğunu niye sordumki Sıcakdan devreler gitti heral
Ay bide luxxor mu ankaradaydı yaa:26:

tuhaf insanlar işte anlayamadım güvenlik için filan diye düşndüler herhalde. Hepsi emekli olmuş. Biz torunlarıyla filan yaşıtızdır.

Kızlar köftelerimi hazırladım bugün izmir köfte yapıcam ama daha önce hiç yapmadım nasıl yapabilirim yada farklı köfteli bi tarifiniz varmı?

kızlar köftelerimi hazırladım bugün izmir köfte yapıcam ama daha önce hiç yapmadım nasıl yapabilirim yada farklı köfteli bi tarifiniz varmı?

yarene sor :))) yada kk dan bak canm..izmir köfte kk yaz gogle amcaya :)))

bende dün akşm nohut yaptım ,bugün yetişirse pilav yaparım..geç gitcem gene
bu akşam için arkilerde dikiliye çağırdılar..bize yakın arkiler var dediydim ya onlarla birlikte...gidemicem heralde

Netten baktım pek beğenmedim tarifleri

yok canım maalesef. yaz tatili için gitmeyi düşünmüştük ama iptal ettik. bu sene gitmeyelim seneye komple taşınalım dedik. onun gelmesi için bahane yaratmak lazım. dün de eşime diyorum kolumu falan çatlatsam gelmez mi diye. çooookkk kızdı tabi ben de sustum :18::18: senin için seviniyorum ohh tatilin de yaklaşıyor. bizim o da belli değil henüz.

Kızlar köftelerimi hazırladım bugün izmir köfte yapıcam ama daha önce hiç yapmadım nasıl yapabilirim yada farklı köfteli bi tarifiniz varmı?

canım ben çok severim izmir köfteyi. ama çok uğraştırıyor diye uzun zamandır yapmadım. ben patatesleri de köfteleri de az yağda biraz pişirip sonra tepsiye diziyorum. üstlerine de yağ, salça, su, baharatları karıştırıp sosunu hazırlıyorum. üstüne sosu döküp fırına atıyorum. sosunu biraz fazla koyuyorum ben sulu olsun diye, bazıları az koyar. ama İzmir köfte suludur

Bu akşam yapayım yarın sabahtan eşimin teyzesi gelecek evde yemek olsun aç kalmasın kızcağız..

zuzum Gümüldür'ü sevmem ama aquaparkına hiç gitmedim. giden arkadaşlarım beğenmişlerdi. çok kalabalık olabilir yalnız. dönüşte anlatırsın bana da fikir olur, seneye dönersek inşallah biz de gideriz

Geçen gün fırında ciğeri bende yaptım eşim k.validem çok beğendi. Bende çok beğendim tuttum bu tarifi :))

Pazar günüde irmik helvası yaptım kaynanama sordum olmuşmu diye iyi kavuramamışsın galiba beyaz kalmış rengi koyu olmallıydı dedi
dedimki süt ile suyu karıştırdım ondan beyaz fıstıklar ile birlikte kavurdum irmiği, fıstıklar kavrulmuşsa irmikte kavrulmuştur... hmm ben hiç yapmadımda yediklerim hep koyu renkti dedi :)))

herkes yemeğe gitti galiba, ben de yemek için dakika sayıyorum resmen. offf patronu da çaldırdım aramıyo, şimdi tam yemek saatinde arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…