almıştır canım niye almasın kızının durumu iyiyse oda hediye almıştırAkşam komşu geldi..kaynanamın kankisi karşı dairede :)) diyo bende gelin alcam 1 ay gelmicem tatil yapcam
Ya ben günlük kullanmaya çatal kaşık istiyodum..benm varda tam takım değil günlüklerim zaten kullanmıyorum ya :))
çok güzel çatal kaşık takımı almış günlüğe dediBende kızdım niye sölüyon süprizi kaçtı, oda dedi bitek onu almamışki:89:
Bilmiyom artık benimi kandırıyo :)) belki kadın baktı sadece almadı parası yetmedi dimmi..fazla heveslendirmeyim kendimi
Bişey yok:101:
annemi özledim yaa...Faceden yorum yapmış fotolarımıza... Keşke yanında olabilseydimmm
klibini beğenmedim
evet luxxor angaralıHadi hayırlısı super....
Sirken ne alaka ya arabalar için :))))ay biliyom ankarada olduğunu niye sordumkiSıcakdan devreler gitti heral
Ay bide luxxor mu ankaradaydı yaa:26:
napıyosun canm ,nasıl gidiyo seninkiyle :))
Hadi hayırlısı super....
Sirken ne alaka ya arabalar için :))))ay biliyom ankarada olduğunu niye sordumkiSıcakdan devreler gitti heral
Ay bide luxxor mu ankaradaydı yaa:26:
ne olsun be bitanem çok fırtınalı bir aşk yaşıyoruz gök gürültüsü şimsek güneş hepsi bir arada
ne olsun be bitanem çok fırtınalı bir aşk yaşıyoruz gök gürültüsü şimsek güneş hepsi bir arada
kızlar köftelerimi hazırladım bugün izmir köfte yapıcam ama daha önce hiç yapmadım nasıl yapabilirim yada farklı köfteli bi tarifiniz varmı?
yarene sor :))) yada kk dan bak canm..izmir köfte kk yaz gogle amcaya :)))
bende dün akşm nohut yaptım ,bugün yetişirse pilav yaparım..geç gitcem gene
bu akşam için arkilerde dikiliye çağırdılar..bize yakın arkiler var dediydim ya onlarla birlikte...gidemicem heralde
daha nossun be..adam sana dört mevsimi birden yaşatıyo
almıştır canım niye almasın kızının durumu iyiyse oda hediye almıştır
Aman gelmesinler çok lazım yaakılları burda kalmasa bide çok iyi olcak
yarenay gitme durumun yokmu hiç bende çok özledim ama az kaldı görüşmeme10 gün
Kızlar köftelerimi hazırladım bugün izmir köfte yapıcam ama daha önce hiç yapmadım nasıl yapabilirim yada farklı köfteli bi tarifiniz varmı?
canım ben çok severim izmir köfteyi. ama çok uğraştırıyor diye uzun zamandır yapmadım. ben patatesleri de köfteleri de az yağda biraz pişirip sonra tepsiye diziyorum. üstlerine de yağ, salça, su, baharatları karıştırıp sosunu hazırlıyorum. üstüne sosu döküp fırına atıyorum. sosunu biraz fazla koyuyorum ben sulu olsun diye, bazıları az koyar. ama İzmir köfte suludur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?