2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Fundacım 4 temmuzda olman gerekiyor normalde. Ama senin her ay 1 hafta öne geldiği için 27-28 haziranda falan olman lazım sen 7 sinde gitmicekmiydin o zaman kadar olmazsan öyle ilaç içersin
evet canım bende o tarihe bekliyorumevet 7 sinde otelde olucaz..evet canım öyle yapıyım
evt cnm öleydi 2 gün önce falan başlıyodun istediğin zamanda bırakıyodun bıraktığın ertesi günü oluyodun zaten..
doğru biliyomuşum
uykum varya bugün geceleri çok uyanıyorum yatamıyorm doğru dürüst akşamda eşimin arkadaşının düğünü var daha ne giyeceğimi bile bilmiyorum off bişe bulamıyorm hiç

canım sıcaklardan uyunmuyoki zatenağırlaşmaya başlıyosun artık bolcumelbise gfalanmı giyeceksin

kilo aldın mı şimdiye kadar bol?

evt cnm 3 kilo aldım:))

kaç kilo oldu acaba, nekadar büyüdü
ay çok heyecanlıı

bende çok merak ediyorum kaç kilo boyu ne kadar oldu:))gerçekten heyeacnlı oluyo:)

elbise giyim diyorumda dolaba baktım kaldım bişe bulamadım sabah

evt cnm 3 kilo aldım:))

bende çok merak ediyorum kaç kilo boyu ne kadar oldu:))gerçekten heyeacnlı oluyo:)

elbise giyim diyorumda dolaba baktım kaldım bişe bulamadım sabah

niye bulamadın canım kilomu aldın kıyafetmi olmuyo yoksa içine sinen bişemi bulamadın:18eki ne giyeceksin

niye bulamadın canım kilomu aldın kıyafetmi olmuyo yoksa içine sinen bişemi bulamadın:18eki ne giyeceksin

cnm evde eskilerden giyebeileceğim pek bişeyim kalmamış göbeğim baya büyüdü çünkü:)1-2 elbise aldımda onlarıda heryerde giymek istemiyorum bakalım nasıl olacak elbise almam gerek ayy buay çok para harcadım param kalmadı kıyafetlerde almış başını gidiyo

hamileykende bu dert var ya çok kıyafet almak istemiyosun bidaha giymeyeceğim diye bi iki tane alıyosun onları giyincede hep aynı oluyo sıkıyo insanı..bol bitane bahçıvan elbise alsana çok yakıştırıyorum hamilelere

ayy evt cnm ya sorma çalışmasan sorun olmazda okadar çalışınca hergünde aynı şeyler giyilmiyo maalesf almak zorunda kalıyosun..bahçıvanı elbise tarzında olanlardan istiyorum bende bulamadım daha:)

zuzuşum kızma yaa ...

sana kızmadımki

birilerine de kızmadım ama neyseeee

dün gece eşim bana dediki " huysuzsuz muysuzsuz ama çok seviyorum sen" "iltifatmı ettin şimdi dedim" "yok yani hanımlığın üzerinde de ondan öle dedim" dedi

adet zamanım geliyo ya huysuzlaştım,ona diyo hanımlığın üzerinde diye

ondan sonra o lafına da huysuzlaşınca döndü hemen :)) "ama benide senden başkası çekmezdi" diyo..."anla kendini "dedim bende ohhh

Benim eşimde bu aralar bi tuhaf bi durgun bi agresif. Şimdi aradı taa evin oraya gitmiş bi ev vardı akşam birlikte bakacaktık gitmiş o eve şimdi bakmış diyorum ki akşam birlikte gidecektik akşam yine gideriz diyor dedim olmaz öyle zırt pırt gidilirmi hiç. Eve çok tadilat gerekiyormuş fiyatı 115.000 tl. dedim tüm masraflarla 150.000 tl ye gelir bide 2+1 içime sinmedi mutfağıda küçükmüş. diyorki ben burda uğraşıyorum bana hiç destek olmuyorsun ya akşam birliktemi gittikde destek olayım

ondan sonra o lafına da huysuzlaşınca döndü hemen :)) "ama benide senden başkası çekmezdi" diyo..."anla kendini "dedim bende ohhh

çocuk gibi oluyolar bazen, potlar, huysuzluklar, muzurluklar

geçen gün kiraz yiyoruz biz eşimle, çift yapışık kiraz bulmuş bitane "bak biz" dedi, yarısını yedi
sırıtarak "seni yedim, al sen de beni ye" diyo uzattı diğer yarısını
baktım çürük gibi, "sen çürümüşsün yemem ben seni" dedim ona bile suratı asılıyo ay bazen çok komik oluyo yaa

150 ye burdan sıfır saray gibi 3+1 çift banyolu alırsınız elfimm
2+1 size olmaz bence, kayınvaliden var..yarın bir gün bebiş olucak
3+1 bakın siz canım :26:

Son düzenleme:
150 ye burdan sıfır saray gibi 3+1 çift banyolu alırsınız elfimm
2+1 size olmaz bence, kayınvaliden var..yarın bir gün bebiş olucak
3+1 bakın siz canım :26:

Görümcem yüzünden istemiyorum oralarda oturmayı ama anladım ki biz nereye gitsek oda peşimizde olacak iyi dedim madem sen burda büyümüşsün bende sevdim bu semti sıfır bi bina olmasın içini sıfırlarız şimdi etrafımızdan ev bakıyoruz. Hep küçük 2 +1 genelde. Ben söylüyorum ilerde çocuğu salondamı yatırıcaz diye. Ay sinir oldum ya ne zaman reglim yaklaşsa gergin oluyorum zaten hep üstüme geliniyor aramıcam bugün ya canımı sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…