2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

süper bence bidahakine böyle şeylerden bahsetme , işten kaçıyomuşsun sadece kendi görevimi yapar giderim havası yansıtır.bence şöyle birşey diyebilirsin, kendimi o firmada geliştiremiyeceğimi düşünüyorum, kurumsallaşmamış bir firma falan diyebilirsin.yani öyle temizlikmiş, kahvaltıymış falan bunları söyleme.

aynen onu yansıtmış oldum kız öyle anladı arse bencede..çünkü açıklma yaptı burda böyle olur dye..önceden söyliyim dedi..

söylicekleim bu kadar ..ikincie umarım görüşürz dedi

super keşke terzi yerine kahvaltıyı bahane sunsaydın :44:

haklsınız kızlar

Akşam olsun hediyemi merak ediyorum

Buarada yazamadım bitürlü geçmiş olsun sirkencim Bugün iyice dinlen

sirken geçmiş olsun canım.

süper sana da geçmiş olsun, umarım hakkında hayırlısı olur.

zuzu bak ben de merak ettim ne getirmiş acaba kayınvaliden???

ben de az önce eczaneye gittim ama öğle arasına girmişler. burda eczanelerin öğle arası 13,30-16,00 artık iş çıkışı evin karşısındakinde varsa ordan alcam...

Hayırlısı olsun süpercimm bende geçen ay bi görüşmeye gittim ama önce sınav sonra sözlü mülakat vardı testi geçtim sözlü mülakattaki adam çok gıcık kendini bişey sanan bi adamdı geçemedim onu ama iyi de olmuş vardiyalı işmiş zaten olmazdı...

2,30 saat öğle arasımı yuhhhh E eve gitsinler artık

sagol cnm

hayırlısı be güzelim birazda şans işi belki benden iyisi çıkar karşılarına onun kısmetdir..hiç belli olmuyor..

ne biliyim kız bana dedi umarım 2 ci görşmede grşz diye biraz umutlandım ordan..ama umutlanmak istemiyorum soguk kalmaya çalışıyorum..sonra kötü oluyor insan..ilanda lise mezunu şartı vardı ben..üniv mezunyum..liseliler hep lise olur belki tercih etme şansları ben olurum :44:

Evet ümitlenmemek lazım haklısın, sonra dışarıdan çok güzel görünen bir yer içine girince iğrenç çıkıyor özellikle insanları o yüzden hep hayırlısı ne ise hakkımda o olsun demek lazım:97:

kendime bikini aldım gelirken pembe buna benziyor..straplez üstü..

Eklentiler

• $myo.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…