çocuk gibi oluyolar bazen, potlar, huysuzluklar, muzurluklar
geçen gün kiraz yiyoruz biz eşimle, çift yapışık kiraz bulmuş bitane "bak biz" dedi, yarısını yedi
sırıtarak "seni yedim, al sen de beni ye" diyouzattı diğer yarısını
baktım çürük gibi, "sen çürümüşsün yemem ben seni" dedim ona bile suratı asılıyo ay bazen çok komik oluyo yaa
geçen gün kiraz yiyoruz biz eşimle, çift yapışık kiraz bulmuş bitane "bak biz" dedi, yarısını yedi
baktım çürük gibi, "sen çürümüşsün yemem ben seni" dedim ona bile suratı asılıyo ay bazen çok komik oluyo yaa
kız elfiş nazarımız değdi senin kocişeBenim eşimde bu aralar bi tuhaf bi durgun bi agresif. Şimdi aradı taa evin oraya gitmiş bi ev vardı akşam birlikte bakacaktık gitmiş o eve şimdi bakmış diyorum ki akşam birlikte gidecektik akşam yine gideriz diyor dedim olmaz öyle zırt pırt gidilirmi hiç. Eve çok tadilat gerekiyormuş fiyatı 115.000 tl. dedim tüm masraflarla 150.000 tl ye gelir bide 2+1 içime sinmedi mutfağıda küçükmüş. diyorki ben burda uğraşıyorum bana hiç destek olmuyorsun ya akşam birliktemi gittikde destek olayım
dün gece eşim bana dediki " huysuzsuz muysuzsuz ama çok seviyorum sen""iltifatmı ettin şimdi dedim " "yok yani hanımlığın üzerinde de ondan öle dedim" dedi
adet zamanım geliyo ya huysuzlaştım,ona diyo hanımlığın üzerinde diye
ya bu uçuk benim çok moralimi bozdu. bugün araba bende. öğlen çıkıp zovirax alayım ben
o arar seniGörümcem yüzünden istemiyorum oralarda oturmayı ama anladım ki biz nereye gitsek oda peşimizde olacak iyi dedim madem sen burda büyümüşsün bende sevdim bu semti sıfır bi bina olmasın içini sıfırlarız şimdi etrafımızdan ev bakıyoruz. Hep küçük 2 +1 genelde. Ben söylüyorum ilerde çocuğu salondamı yatırıcaz diye. Ay sinir oldum ya ne zaman reglim yaklaşsa gergin oluyorum zaten hep üstüme geliniyor aramıcam bugün ya canımı sıktı
ay bayıldım bunaaa sen çürümüşsün haa :)))) al sende ben ye :)))))
ben seviyorum ama böyle ilişkiyi ya bizde öyleyiz çünkü ciddi odun gibi değiliz yumuşama var özlemde var sende inşallah bugün akşama barışırsınız
evt ya gerçekten öyleler dünde bizim evin orda biri nişan yapıyo müzik sesi geliyo tamda yatak odası tarafında bugün bize uyku yok heralde dedi bende dedim ben zaten uyuyamıyorum dedim hı diyo sende umrumda değilsin yani diyosun ben uyumuyom sende uyuma diyosun dimi diyo ayy deli etti beni 10 dk. konuştu yani
hiççç keyfim yok bugün benim ya. sakin de geçiyor aslında günümüz ama. uçuk ağrısı da ne deli birşeymiş
Keşke kremi kızardığı andan itibaren sürseydin bu kadar ağrımazdı çabukta geçerdi
süper nasıl geçti görüşmen ?nasıl biryerdi ?
hayırlısı bakalım , inşallah ayrılma sebebini iyi anlatmışsındır çünkü eğer mböyle dediysen yanlış anlamış olabilir. neyse bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?