2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay bayıldım bunaaa sen çürümüşsün haa :)))) al sende ben ye :)))))

ben seviyorum ama böyle ilişkiyi ya bizde öyleyiz çünkü ciddi odun gibi değilizyumuşama var özlemde var sendeinşallah bugün akşama barışırsınız
kız elfiş nazarımız değdi senin kocişeniye tek başına gittiyse

adam seni her halinle seviyorum demek istemiş işte

evt ya gerçekten öyleler dünde bizim evin orda biri nişan yapıyo müzik sesi geliyo tamda yatak odası tarafında bugün bize uyku yok heralde dedi bende dedim ben zaten uyuyamıyorum dedim hı diyo sende umrumda değilsin yani diyosun ben uyumuyom sende uyuma diyosun dimi diyo ayy deli etti beni 10 dk. konuştu yani

Eşim biraz fevridir. Bide herşey hemen olsun ister şimdi eve taktı kafayı ev ile yatıp ev ile kalkıyoruz

ya bu uçuk benim çok moralimi bozdu. bugün araba bende. öğlen çıkıp zovirax alayım ben

gece eşim sayıklıyordu o onur varya çok ........ diyordu kime diyorsun dedim nisan trikodaki onur varya ........ adi bir sürü laf sayıyor. Şimdi aklıma geldi gülerek aradım dedim onur kim ne oldu ki dedi. Akşam adama sayıyordun dedim ya dün benim sinirimi çok bozdu ........ diyor. Senin niye dün agresif olduğunu şimdi anladım dedim. Yine birilerine kızmışsın

o arar seni

ay bayıldım bunaaa sen çürümüşsün haa :)))) al sende ben ye :)))))

ben seviyorum ama böyle ilişkiyi ya bizde öyleyiz çünkü ciddi odun gibi değilizyumuşama var özlemde var sendeinşallah bugün akşama barışırsınız

eşim karakter olarak muzurdur, esprilidir beni de kendine benzetiyo böyle biz küs değilken hep böyleyiz ki, hiç sıkılmayız birlikte

bir de kadınlara mızmız, huysuz derler

Son düzenleme:
hiççç keyfim yok bugün benim ya. sakin de geçiyor aslında günümüz ama. uçuk ağrısı da ne deli birşeymiş

eşim karakter olarak muzurdur, esprilidir beni de kendine benzetiyo böyle biz küs değilken hep böyleyiz ki, hiç sıkılmayız birlikte

bizde öyle ama bazen bilgisayara gömülüyo beni deli ediyobenden ne zamandır pizza ister hep ekiyodum dün dedimki akşama ne var hadi bil dedim bilemedi pizza dedim diyoki çok şükür sonunda diyoçocuk gibiler yadün bir yeyişi vardı yemeğe zafı var pizza pişene kadar çok acıktık pizza hamurundan artmıştı 2 tane bazlama yaptım ona tereyağ sürüp yedik keyfi yerine geldiki sorma erkeklerin kalbine giden 2 yol var biri mide biri:89:

Keşke kremi kızardığı andan itibaren sürseydin bu kadar ağrımazdı çabukta geçerdi

canım bende kemisettin (okunduğu gibi yazıyorum) diye bir ilaç vardı, kızarınca onu sürdüm ama çok etkili değilmiş. dünde beri onu sürüyorum. öğlen gidip alayım zovirax. hem bulunsun ne olur ne olmaz. dün akşam kocişimi öpemedim ya

süper nasıl geçti görüşmen ?nasıl biryerdi ?

güzel bir yerdi arsecim.temiz ve lüks ..

klasik görüşmeydi cnm ya..

şimdiki işyerimden ayrılma nedemi sordu ..ddim insan ilişkileri benim için çok önemli emri vakii yapamm dedim adam terziye gönderdi misal dedim ...

dediki burdada iş yardım isteriz sadece kendi işini yapmazsın dedi tabiki dedim uyum saglam kalabalık ortamda uyum önemli ben eski yerimde öyleyidm mesela dedim..ben şimdiden söyliym de dedi..tabiki dedim bende

9-6 çalışma saati..cmtsi dönüşümlüymş..br cmtsi gel bir cmtsi gelme öyleymiş...

kısmet

şuan çalışıyorum 30haziranda çıkcm dedim kagıda yazdı vs..maaş ne kadar istiyon dedi 2 tutar söyledim begendigim için

2 tutar söylemek saçma aslında:82: ne biliyim...onuda yazdı işte..

görüşmeler bugün başladı dedi..

hayırlısı bakalım , inşallah ayrılma sebebini iyi anlatmışsındır çünkü eğer mböyle dediysen yanlış anlamış olabilir. neyse bakalım hayırlısı

hayırlısı bakalım , inşallah ayrılma sebebini iyi anlatmışsındır çünkü eğer mböyle dediysen yanlış anlamış olabilir. neyse bakalım hayırlısı

canım evet ama açıklama yaptı benden sana tavsiye türk şirketleri böyledir vs..dedi

bende dedim ki tabiki gelişime açıgım yardım ederim dedim ..

fazla detaya grmedim kahvaltı mevzusunu falan çok sacma.

ben öyle terzi merzi diyince emri vaki dynce..

işte o da dedi insan ilişkileri diyorsan eyvallah dedi .ama iş için heryer aynı dedi yolun başındası vs ddi.

sence ne dye cümle kuruyım bir dahakine arse neden çıktın derseler

selam kızlar ben geldim.

Bugün işe gidemedim hastayım sabah doktora gittim bademciklerim çok şişmiş 3 gün rapor verdi. Evde yatıyorum sanki dayak yemiş gibi her yerim ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…