2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynen cnm ..birde görüşmeye gidyrsun sana gülücükler saçıyorlar..olumlu sanıyorsun..

bir bakıyorsun ne arıyorlar ne soruyorlar...

zuzu sende bu bikiniden al..küçük gögüslüler içn iyi olur bence...eve gdip denicemm

nette 30 tl ben 20 ye aldım:81:

zuzu ne hediyesi kız kim kime hediye alıyo ?

k.validem ankaradaydı 1 aydır...bu sabah döndüde...belkim hediye getirmiştir bana

Süper straplez çok seviyorum..benm iki bikinimde straplez...ipide var istersen boyundan bağla ister bağlama :))

ayyyyy benim daha nerye gideceğim belli değil, siz bikinileri almışsıznız (bugün akşam ETS ye gidicez ve bu işi halledicez :82:

benimkide buna benziyoyeşil zımbalı

benimkide pembe parlak üzerinde desenler var..zımba ne kıs??? sen memnunmusun?

k.validem ankaradaydı 1 aydır...bu sabah döndüde...belkim hediye getirmiştir bana

Süper straplez çok seviyorum..benm iki bikinimde straplez...ipide var istersen boyundan bağla ister bağlama :))

aaaa iyimi memnunmusun bizim gibiler için bu daha iyi gibime geldi çünkü benim birleşik ggs degil

Güzelmiş altı böyle etekli mi? bende bu sene pembe alıcam , balayımızda siyah giydim pembe giyseymişim keşkem:82:

koyu renge karşıyım denizde her renk vardı ama ben pembedeb vazgeçemdm evde var birtane ama napim en güzeli pembe gibi geliyor..

mavi vardı lila vardı mor vadı ama mor çok koyuydu almadım..olsun bu olsun model farklı hemde digeri eskidi gözümde hehe:90:

Geçen sene ayyıldız dan almıştıp straplez şortlu 60 tl..renkleri falan çok hoşuma gidiyor...

Diğerini 20 tlye almıştım kırmızı beyaz, herkes çok beğeniyo straplez ama şortlu değil normal :)) onuda çok severek giyiyorum

ayyy kızlar bu arada yıldönümü için hani ben play station alacaktımya sevgilime, onu alamıyorum çünkü çok pahalılanmış. 2500 tl . şimdi arabayı yeniledik, düğün tekrarı falan derken haliyle masraf çok oldu. bide onu alırsam zorlar beni , bu ay kenara koymam gereken parayı koyamam. o yüzden vazgeçtim almaktan. şu ev bir alınsın ondan sonra öyle pahalı birşey alabilirim.

benimkide pembe parlak üzerinde desenler var..zımba ne kıs??? Sen memnunmusun?

Aaaa iyimi memnunmusun bizim gibiler için bu daha iyi gibime geldi çünkü benim birleşik ggs degil

zımbalı işte kız bunun gibi meselabilmem daha yeni aldım giymedim..bitanede mayokinim var onu çok beğeniyorum siyahonuda götürecem giydirmem dedi ama ben yinede götürücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…