2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla ben gelcek olursam ankaraya burdan anons ederim zatii:)))))

aslında nişanlıyken kayınvalidem götürmk istedi düğüne yakın
ama annem ve babam müsade etmedilmaz:

kaydirigubbakcemile3 ama öyleydi park köşelerinde idare ediyoduk kaydirigubbakcemile3

valla gelirseniz ankaraya toplaşsak ne kadan güzel olur :lepi:

bizde az idare etmedik valla ilk 3 yıl orda burda şurda..ayy hakikaten yaaa buluşsak süper olur benim daha belli değil iznim ramazan da olursa iznim bende kurbanda ankarada olurum kocamda bırakıp gitmez beniii

valla ben gelcek olursam ankaraya burdan anons ederim zatii:)))))

aslında nişanlıyken kayınvalidem götürmk istedi düğüne yakın
ama annem ve babam müsade etmedilmaz:

aslında gidilebilirdi ama
benim annem babamda müsade etmezdi hatta düğüne 1 hafta kalmıştı eşim için bizde kalsın demiştim yok demişlerdi hihoyyyt

bizde az idare etmedik valla ilk 3 yıl orda burda şurda..ayy hakikaten yaaa buluşsak süper olur benim daha belli değil iznim ramazan da olursa iznim bende kurbanda ankarada olurum kocamda bırakıp gitmez beniii

ayy güzel günlerdi ya bi keresinde biz arabada oturuyoduk köşeye bi yere çekmiştik ıssızdı biraz ama sadece oturuyoduk içinde :kedi:kışın hava çok soğuktu napalım nese biz tam oturuken polis geldi yanımıza camlarda tabi buhar yapmış e bizde içerde, polis feneri camdan içeri bi tuttu ben bayılacaktım az kalsın
pis polis sanki napıyosak bide bizden rüşvet istedi çorba parasıymış..
kocamda dediki ; abi çorba parasını bulsak burda işimiz ne kaydirigubbakcemile3
öylece yırttık şimdi her aklımıza geldiğinde çok güleriz

valla biz nişanlıyken filan gittiğimizde mecburen bizde kalıyoduk uzzaktan beraber gidiyoduk zaten annemler bana geldiğinde gene hep beraber bende kalırdık kaynaşmak baabındaşakkıdı gerçi eşimle babam hala mesafeli yaa sizde de mi öyle

bırakmazlar canım aslaalmaz: halbuki nişanlım gelmicekti sadece annesi babası ve ben
benim annem biraz pinpiriklidir şimdi gözü görmücek 1 hafta aklına türlü türlü şeyler gelir korkar :))))

kaynımın ankarada bi sevgilisi varmış .(ankaradaki evlerinin yan komşuları kız da).
kız yazın buraya gelip eşimin babanesinde kalıyomuş yani sevgilinin babanesinde kalıcaksın.
ben bunu ilk duyduğumda şok olmuştum:1shok:
beni nişanlıyken bırakmıyolar bide sevgiliyken gitcm taaa ankaradan ayvalığa sevgilimin babanesinde kalcam:)))

benim babam karakter olarak espirili konuşkan biridir sert bi yapısı yok (yerine göre sert olur o ayrı bi konu)
karşısındaki kim olursa olsun muhabbeti boldur eşimle ilk tanıştıklarında pek bi muhabbetleri yoktu ama şimdi şimdi çok iyiler oturur karşılıklı sohbet ederler babam espirilerini ard arda patlatır eşimde ona eşlik eder benimde gülmekten çenem ağrır tabi
yani bir araya geldiklerinde bi resmiyet yok ortada sus pusda oturmazlar zaman keyifli geçer

aynenkaydirigubbakcemile5

ilk zamanlar alışana kadr pek muhabbet yoktu ortada ama şimdi ohhoooo gırla:)))

uykum mu geldi neemirmirmirmir
sabah kalkamadm bi sonraki otobsle geldm işe:))

bu gece sahile gidelim diyoduk kocişle ama
yokkk gitmicm duş alıp yatcam yatağıma
uymasam bile dinlencem walla mirmirmirmir

valla bende gece geç yatmış olmama rağmen kendimi dinç hissediyorum şaşırıyorum bazen kendime bi anım anımı tutmuyo bazı zamanlarda erken yatmış olmama rağmen uykulu uykulu dolanıyorum ortalıkta şimdi ise dipçik gibiyim guclubacismile

uykunun rem ve nrem dönemleri var genel olarak 1.5 saatlik dilimlerdir.bu 1.5 saatlik dilimler ardından nrem döneminde uyanırsan dinç olursun ama rem döneminde uyanırsan dinç olamıyorsun yaprakcımm

pardon kızlar yaa nrem derin uyku rem hafiif uyku demek teers yazmışım.yakalamak mümkün tabiki de ama çok zor çünkü uyuduktan sonra diyelim 6 ssaat uyudun dinç kalkarsın ama 7 saat uyusan yorgun kalkarsın böyle bişiy..

kızlar sadece iftar menülerinizi yazarmısınız hni yarın için banada lazım olur die

süper senin gitmedi mi oruç bozmadın mı?

ay yok kıs ben onu kendim için sormadımkaydirigubbakcemile3

forumalrda bir topik gördüm..sabahtan beri tartışıyorduk..en sonunda kapandı topikkaydirigubbakcemile3

birisi sormuş ben onun için soruyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…