2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

biz de dün akşam güya izleyecektik ama nerdeee... uyudum nerdeyse daha başlamadan :)

Kızlar görümcem faceye foto yüklemiş ben tabi yine fotoğraf makinesinin hafıza kartını unuttum onun yüklediği resimlerden koydum albüme

fotolara baktım canım çok hoş uğraştığınıza değmişpastası çok hoşgörümcen aslında güzelmiş fena değil ama saçları çok kötü olmuş keşke bi fön falan çektirseymişsen herzamanki gibi sade ve doğalsın

Ben hemen evin altındaki kuaförde dalgalı bi fön çektirdim oda demişti ki bende saçım için oraya gidicem geldi bi baktım saçını jölelemiş saçı zaten kabarık iyice kabarmış

Ben hemen evin altındaki kuaförde dalgalı bi fön çektirdim oda demişti ki bende saçım için oraya gidicem geldi bi baktım saçını jölelemiş saçı zaten kabarık iyice kabarmış

evet joelemiş ve özensiz olmuş keşke çocuğuna gösterdiği özeni birazda kendine gösterseymiş

elfida çok hoş görünüyorsun. Doğum günü süper geçmiş. Yiyecekler filan... masayı görünce iştahım kabardı :)))

hürremin türkçesi bozuk olduğu için sülüman diyor ya zuzuda ondan eşine sülüman diyor :)

işyerinin adınıda eşi kızar diye söylemek istemiyor
ben doğru anlamışmıyım zuzum :)))

herkesin kandili mübarek olsun hem Tüm dualarınız kabul olsun

mübarek miraç kandiliniz kutlu, dualarımız kabul olsun kızlar...

bilmiyordumn kandil olduğunu hyırlı kandiller

dün bir elbise aldım kızlar. öyle çok şıkır şıkır bir şey değil sonradan da giyebileyim istedim.. perşembe kınaya onu giyecem akşam eşim resimini çekerse koyarım profilime :))

Pek fazla foto çekmeye fırsat olmadı:89:

çektiklerimi atmaya çalışıyom..kabloyu taktım..çıkarılabilir diske tıklıyom...sürücüye disk takın diyo:44: Açmıyo..nasıl yapcam bilemedim

Pek fazla foto çekmeye fırsat olmadı:89:

çektiklerimi atmaya çalışıyom..kabloyu taktım..çıkarılabilir diske tıklıyom...sürücüye disk takın diyo:44: Açmıyo..nasıl yapcam bilemedim

zuzum flaşın virüs yemiştir ondan tanımıyordur. alternatif yollardan açmayı dene tekrar.

Yemekten sonra ,eve geldik pasta kestilk, şampanya patlattık :)))
hep benm istediğim oldu....

Garsona güvendim adana kebap yedim çok övdü Ama çok güzeldi, daha önce yediğim kokuyodu eti Ikinci yiyişim bu

Yemekten sonra ,eve geldik pasta kestilk, şampanya patlattık :)))
hep benm istediğim oldu....

Garsona güvendim adana kebap yedim çok övdü Ama çok güzeldi, daha önce yediğim kokuyodu eti Ikinci yiyişim bu

adana kebap severimcanım benim ne giydin peki güzel bi günmüydü istediğin gibimiydi

Elfim, bayıldım ben de masaya..hele pasta süperr görümcenin saçları hakkaten kötü olmuş ..
zuzuş gelmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…