Kanıtı sonuna kadar izleyemedim ya düşmanları kimdi acaba onları neden vurdular
Sözde uyumak için kanıtı izlemeyi bıraktık yatağa girince yaramazlığımız tuttu :)) Yine geç yattık neyseki banyo olayını sabaha bıraktık sabah duş almak daha iyi ya 10 dk. erken kalkmam yetiyor
Kızlar görümcem faceye foto yüklemiş ben tabi yine fotoğraf makinesinin hafıza kartını unuttum onun yüklediği resimlerden koydum albüme
fotolara baktım canım çok hoş uğraştığınıza değmişpastası çok hoş görümcen aslında güzelmiş fena değil ama saçları çok kötü olmuş keşke bi fön falan çektirseymiş sen herzamanki gibi sade ve doğalsın
Ben hemen evin altındaki kuaförde dalgalı bi fön çektirdim oda demişti ki bende saçım için oraya gidicem geldi bi baktım saçını jölelemiş saçı zaten kabarık iyice kabarmış
evet joelemiş ve özensiz olmuş keşke çocuğuna gösterdiği özeni birazda kendine gösterseymiş
Teşekkür ederim canım.Servis yapmaktan bişey yiyememiştim sonra bi yedim şiştim resmen.elfida çok hoş görünüyorsun. Doğum günü süper geçmiş. Yiyecekler filan... masayı görünce iştahım kabardı :)))
hürremin türkçesi bozuk olduğu için sülüman diyor ya zuzuda ondan eşine sülüman diyor :)
işyerinin adınıda eşi kızar diye söylemek istemiyor
ben doğru anlamışmıyım zuzum :)))
hoşgeldin eos
Maşallah bebişe sinemNekadar kalıcaksınız daha tr de? :))
ay kızlar benim başım bugün nekadar kaşınıyo yaa, strestendir diye umuyorum ama böyle acaippp
Eşim geldi 1 saat önce dedim şu başıma bak bit mi geçti ne oldu (kimden geçecekse)
baktı, bişi yok tabi (şükür hiç başıma gelmedi bugüne kadar)
sonra dur su içip gelcem dedi, gitti ben de yatıyorum dizinde hoşuma gidiyo saçlarımı okşuyo felan
Az bakim daha dedi,aaa buldumm! Yumurtasını buldum demez mi
ben tabi şoklarda,Bi baktım gitmiş buzdolabından kocaman yumurtayı almış beni kekliyo
Kuzum yaa ben bugün gergindim ya bana muzurluk yapıyo moralim düzelsin diye
Yatalım şimdi, umarım yarına belim daha iyi olur ilacımı da içiyorum
görüşürüz yarın :))))
herkesin kandili mübarek olsun hemTüm dualarınız kabul olsun
mübarek miraç kandiliniz kutlu, dualarımız kabul olsun kızlar...
görümcenin face varmıydıki elfii
eşler facebook u neden yasaklıyorlar ki???
Görümcem herkese laf sokmayı sevdiği için yine bi vukuatlar yapmıştı eşin ondan dolayı kızdı yasak koydu demek ki sorunu çözdüler
Pek fazla foto çekmeye fırsat olmadı:89:
çektiklerimi atmaya çalışıyom..kabloyu taktım..çıkarılabilir diske tıklıyom...sürücüye disk takın diyo:44: Açmıyo..nasıl yapcam bilemedim
Yemekten sonra ,eve geldik pasta kestilk, şampanya patlattık :)))
hep benm istediğim oldu....
Garsona güvendim adana kebap yedimçok övdü Ama çok güzeldi, daha önce yediğim kokuyodu eti Ikinci yiyişim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?