nice böyle aşk dolu, mutlu yıllara zuzum :)))Pastamızı üfledik, dilek tututuk...gayet ormantikti...duygulandım
Sonra düğün cd mizi izledik :)) dans ettik :)))
Hoş geldin eosne zaman evlendin canım ? Ben de şimdi çıkıyorum sonra tanışırız inşallah. Topiğimiz gündüz saatlerinde aktif olur daha çok ben buranın gece kuşuyum akşamları takip edip yazabiliyorum artık gündüz pek giremiyorum. Görüşmek üzere tekrar
Pastamızı üfledik, dilek tututuk...gayet ormantikti...duygulandım
Sonra düğün cd mizi izledik :)) dans ettik :)))
zuzum flaşın virüs yemiştir ondan tanımıyordur. Alternatif yollardan açmayı dene tekrar.
ben beğendim çokkızlarkayınvaldemin aldığı çantayı ekledim geçen ekliycektim unutmuşum bakalım beğenecekmisiniz
Allah bağışlasın eoshoşbulduk cnm 08.09/05/2010 da evlendim cnm.haziranda hamile kaldım suan 4 aylık bi, kızım var :)
nice böyle aşk dolu, mutlu yıllara zuzum :)))
hediye almış mı eşin, çiçek felan ?
Kıyafet konusunda eminim çok yakışmıştır, fiziğin kusursuz çinkim
zuzummm güzel ve ormantik geçmesine çok sevindimmm, her seneniz birbirinden güzel geçsin
canım benim ya nice mutlu huzurlu aşk dolu yıllara canım
zuzum güzel bi akşam geçirmişsiniz en kötü gününüz öyle olsun canım
ben beğendim çok
Allah bağışlasın eos
ay iyi ki dün bişi dememişimsağolun kızlar, amin cümlemizin :)
nektarNiye bana tembihlemedim ( çiçek miçek yok, aklıma da gelmedi ya ufff:84:
aa çıkabiliyosa ikisi de arada portföy olarak da kullanabilirsinsağol canımiki tane kulpu var biri minik diğeri uzun ikiside çıkabiliyo bende beğendim zevklidir kız kayınvaldem yada benim zevkime uyduğu için bana öyle geliyoda olabilir
Elfiii doğum günü partiniz aklıma çok güzel bi fikir getirdi :))))
bende öle süslücem evi :))) eşimin d.gününde 9 gün sonra, çrşambaya geliyor ,izin alıcam o gün :)))
ay iyi ki dün bişi dememişimGüzelim gününüzde pürüz olmamış oldu
boşver çiçeği zuzum, süper bir akşam/gece olmuş daha ne olsun
aa çıkabiliyosa ikisi de arada portföy olarak da kullanabilirsin
(ben bu ara portföylere taktım da)
günaydın kızlarrr... zuzu bekliyoruz fotoları...
canım benim değil, zuzu ve arsenin yıl dönümleriydi. gümüş ve altın yıl hımmm kulağa çok hoş geliyor
merhaba eos, aramıza hoşgeldin. sanırım sen de hızlı gelinlerdensin, avatar resminde bir melek görüyorumbiraz kendini tanıtır mısın bize? adın, yaşın, mesleğin, yaşadığın yer vs. bir de mümkünse foto lüften. biz 2010 gelinleri birazcık meraklıyızdır da
nigarım sevindim kocişin erken gelmiş, kucağına yatmışsın, gerginliğin geçmiştir umarım, tabii bel ağrın da. bugün hepimiz için daha güzel bir gün olur inşallah.
funda çantan güzzelmiş iyi günlerde kullan
zuzum geceniz harika geçmiş maşallah maşallah
kızlar ben sabah sıkı bir kahvaltı yaptım ama çoooook acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?