2010 da evlenenler arasına bende geldm
hoşgeldin eos2010 da evlenenler arasına bende geldm
maşallah bebişe sinemselam
kızlar
bende bugün dr. gıttım
bebek cok ıyıydı cok sükür
3.5 cm olmus 1 haftalık
tatılde ıyı gıdıyor fazla gezemıyorum ayakta kalamıyorum sadece karnım agrıyor.
Selam kızlaar gece gece bakayım dedim bi neler yazmışsınız bugün diye öncelikle yarenay ve arse arkadaşlarımızın evlililk yıldönümleri kutlu olsun darısı gümüş yıl ve altın yıl kutlamasına inşallah hepimize
Bu arada birbirini msnine ekleyen varsa beni de ekleyin özelden mesaj yazın adresinizi :)) ben de vereyim her ne kadar çok sık giremesem de eskisi gibi.. Ay başka bişiler daha dicektim kimlere cevap yazacaktım unuttum okudum geçmişi ama kafam karıştı şimdi. Ben en iyisi hepinizi topluca öpeyim muuuccccxxxgörüşmek üzere canlarım. aa bu arada karşı komşumuz taşınacakmış yaşlı bi teyze ve ailesi yaşıyordu umarım yeni gelecekler genç ve yeni evlenmiş bi çift olur da apartmanda görüştüğüm birileri olur
2010 da evlenenler arasına bende geldm
hoşgeldin eos
maşallah bebişe sinemnekadar kalıcaksınız daha tr de? :))
ay kızlar benim başım bugün nekadar kaşınıyo yaa, strestendir diye umuyorum ama böyle acaippp
eşim geldi 1 saat önce dedim şu başıma bak bit mi geçti ne oldu (kimden geçecekse)
baktı, bişi yok tabi (şükür hiç başıma gelmedi bugüne kadar)
sonra dur su içip gelcem dedi, gitti ben de yatıyorum dizinde hoşuma gidiyo saçlarımı okşuyo felan
az bakim daha dedi,aaa buldumm! yumurtasını buldum demez mi
ben tabi şoklarda,bi baktım gitmiş buzdolabından kocaman yumurtayı almış beni kekliyo
kuzum yaa ben bugün gergindim ya bana muzurluk yapıyo moralim düzelsin diye
yatalım şimdi, umarım yarına belim daha iyi olur ilacımı da içiyorum
görüşürüz yarın :))))
Günaydıın
zuzuşu bekliyorum heyecanla, nasıl geçti dün gece diye meraklardayımfoto da isterizz :)))
dün gece yok denecek kadar az'dı ağrım, bu sabah yine ağrıyo anlamadım neden :26: kahvaltı yapıp ilacımı alıyım, belki öğlene doğru geçergünaydın kızlar
sinemciğim çok sevindim bebişinin iyi olmasına işallah dğuma kadar böyle gider.
nektarcığım bugün nasılsın belin geçtimi
hiç kepeğim yok sirken, beyaz saçım var 2 tane belki çoğalıyolardır olabilir.. ve evet, uzun zamandır aynı markayı kullanıyorum, şampuanımı değiştireyim bengünaydın kızlar
dün gece erken uyudum ama yine de dinlenememişim. Nektar kafan kaşınıyormuş sanırım; şampuanını değiştirdiysen bu aralar ve şampan saçına kepek yaptıysa kepek kaşındırır; ya da beyaz saç çıkıyorsa yeni çıkan beyaz saçlar da kaşıntıya neden olurmuş
biz de böyleyiz demiştin ya gözünde canlandırabiliyosunbuna çok güldüm ben yaa
evetbiz de böyleyiz demiştin ya gözünde canlandırabiliyosunbenim eşim hep böyle muzurluklar yapar bana beni güldürmek için
günaydın kızlar
inanamıyorum kızlar..
patrona dün telden benim işten ayrılacgımı mesajla bildrdi ik.çıadam perşembe günü geliyormuş..güya daah 1 haftası vardı..
benim perşembe son gündü bunu duydum yarın son gün..bir gün kesilirse kesilsin maaştanbanane..o adamın yüzünü görmek ve muhatap olmak istemiyorum
evetçok güldüm
Ne yazmış süper adam seni işten mi çıkarıyo sen kendin ayrılsan daha iyi olurdu
ben anlamadım burayı canım yaa :26: muhasebeden mi bildirmişler senin ayrılacağını, sen mi mesaj attın kendisine?günaydın kızlar
inanamıyorum kızlar..
patrona dün telden benim işten ayrılacgımı mesajla bildrdi ik.çıadam perşembe günü geliyormuş..güya daah 1 haftası vardı..
benim perşembe son gündü bunu duydum yarın son gün..bir gün kesilirse kesilsin maaştanbanane..o adamın yüzünü görmek ve muhatap olmak istemiyorum
ben anlamadım burayı canım yaa :26: muhasebeden mi bildirmişler senin ayrılacağını, sen mi mesaj attın kendisine?
kız ne diyorsun sen ben istifa dilekçemi vereli 10 gün oldu..
Adama dün mesaj la bilgi verdi ik.cı çıkcagımı söyledi oda sebep ne demiş.buda şahis sebepler demiş...
Tamam demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?