2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

2010 da evlenenler arasına bende geldm

Hoş geldin eos ne zaman evlendin canım ? Ben de şimdi çıkıyorum sonra tanışırız inşallah. Topiğimiz gündüz saatlerinde aktif olur daha çok ben buranın gece kuşuyum akşamları takip edip yazabiliyorum artık gündüz pek giremiyorum. Görüşmek üzere tekrar

selam

kızlar

bende bugün dr. gıttım

bebek cok ıyıydı cok sükür

3.5 cm olmus 1 haftalık

tatılde ıyı gıdıyor fazla gezemıyorum ayakta kalamıyorum sadece karnım agrıyor.

hoşgeldin eos

selam

kızlar

bende bugün dr. gıttım

bebek cok ıyıydı cok sükür

3.5 cm olmus 1 haftalık

tatılde ıyı gıdıyor fazla gezemıyorum ayakta kalamıyorum sadece karnım agrıyor.
maşallah bebişe sinem nekadar kalıcaksınız daha tr de? :))

ay kızlar benim başım bugün nekadar kaşınıyo yaa, strestendir diye umuyorum ama böyle acaippp
eşim geldi 1 saat önce dedim şu başıma bak bit mi geçti ne oldu (kimden geçecekse)
baktı, bişi yok tabi (şükür hiç başıma gelmedi bugüne kadar)
sonra dur su içip gelcem dedi, gitti ben de yatıyorum dizinde hoşuma gidiyo saçlarımı okşuyo felan
az bakim daha dedi,aaa buldumm! yumurtasını buldum demez mi
ben tabi şoklarda, bi baktım gitmiş buzdolabından kocaman yumurtayı almış beni kekliyo
kuzum yaa ben bugün gergindim ya bana muzurluk yapıyo moralim düzelsin diye

yatalım şimdi, umarım yarına belim daha iyi olur ilacımı da içiyorum
görüşürüz yarın :))))

Günaydıın
zuzuşu bekliyorum heyecanla, nasıl geçti dün gece diye meraklardayım foto da isterizz :)))

günaydın kızlarrr... zuzu bekliyoruz fotoları...

canım benim değil, zuzu ve arsenin yıl dönümleriydi. gümüş ve altın yıl hımmm kulağa çok hoş geliyor

merhaba eos, aramıza hoşgeldin. sanırım sen de hızlı gelinlerdensin, avatar resminde bir melek görüyorum biraz kendini tanıtır mısın bize? adın, yaşın, mesleğin, yaşadığın yer vs. bir de mümkünse foto lüften. biz 2010 gelinleri birazcık meraklıyızdır da

nigarım sevindim kocişin erken gelmiş, kucağına yatmışsın, gerginliğin geçmiştir umarım, tabii bel ağrın da. bugün hepimiz için daha güzel bir gün olur inşallah.

günaydın kızlar

sinemciğim çok sevindim bebişinin iyi olmasına işallah dğuma kadar böyle gider.

nektarcığım bugün nasılsın belin geçtimi

günaydın kızlar

dün gece erken uyudum ama yine de dinlenememişim. Nektar kafan kaşınıyormuş sanırım; şampuanını değiştirdiysen bu aralar ve şampan saçına kepek yaptıysa kepek kaşındırır; ya da beyaz saç çıkıyorsa yeni çıkan beyaz saçlar da kaşıntıya neden olurmuş

evet bugün miraç kandili kandiliniz mübarek olsun Allahım herkesin gönlünden geçeni tüm dualarını kabul etsin

buna çok güldüm ben yaa
Günaydıın
zuzuşu bekliyorum heyecanla, nasıl geçti dün gece diye meraklardayım foto da isterizz :)))

bende çok merak ediyorum umarım güzel geçmiştir sülümanıyla

sinemmalıntı yapmayı unutmuşum canım benim bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim..iyi tatiller
günaydın kızlar bu aralar bnde bi halsizlik var ateş basıyo regl olucam ondan sanırım bi olsamda rahatlasaydım

günaydın kızlar

sinemciğim çok sevindim bebişinin iyi olmasına işallah dğuma kadar böyle gider.

nektarcığım bugün nasılsın belin geçtimi
dün gece yok denecek kadar az'dı ağrım, bu sabah yine ağrıyo anlamadım neden :26: kahvaltı yapıp ilacımı alıyım, belki öğlene doğru geçer

hiç kepeğim yok sirken, beyaz saçım var 2 tane belki çoğalıyolardır olabilir.. ve evet, uzun zamandır aynı markayı kullanıyorum, şampuanımı değiştireyim ben

günaydın kızlar

inanamıyorum kızlar..

patrona dün telden benim işten ayrılacgımı mesajla bildrdi ik.çıadam perşembe günü geliyormuş..güya daah 1 haftası vardı..

benim perşembe son gündü bunu duydum yarın son gün..bir gün kesilirse kesilsin maaştanbanane..o adamın yüzünü görmek ve muhatap olmak istemiyorum

biz de böyleyiz demiştin ya gözünde canlandırabiliyosun benim eşim hep böyle muzurluklar yapar bana beni güldürmek için
evetçok güldüm

ne yazmış süper adam seni işten mi çıkarıyo sen kendin ayrılsan daha iyi olurdu

evetçok güldüm

Ne yazmış süper adam seni işten mi çıkarıyo sen kendin ayrılsan daha iyi olurdu

kız ne diyorsun sen ben istifa dilekçemi vereli 10 gün oldu..

Adama dün mesaj la bilgi verdi ik.cı çıkcagımı söyledi oda sebep ne demiş.buda şahis sebepler demiş...

Tamam demiş..

ben anlamadım burayı canım yaa :26: muhasebeden mi bildirmişler senin ayrılacağını, sen mi mesaj attın kendisine?

kız ne diyorsun sen ben istifa dilekçemi vereli 10 gün oldu..

Adama dün mesaj la bilgi verdi ik.cı çıkcagımı söyledi oda sebep ne demiş.buda şahis sebepler demiş...

Tamam demiş..

pardon ben kaçırmışım dilekçe verdiğinihayırlısı süper iş bakıyodun dimi hiç geri dönen oldumu

ilahi süper ik.çıadam yazınca anlamıyoruz diye kızıyo birde insan kaynakları yaz evet böyle
hayırlısı olsun canım,ama niye karşılaşmak istemiyosun ki? zorla tutacak hali yok seni.. işten ayrılma sebeplerini anlatırdın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…