2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yüz göz olmak istemiyorum..adama uyuz oluyorum hiç gerek yok..

tamam demiş zaten mesaj karşılıgıda ..kafaya almaya çalışır falan

pardon ben kaçırmışım dilekçe verdiğinihayırlısı süper iş bakıyodun dimi hiç geri dönen oldumu

dönen oluyor gidiyorum görüşmeler bugün öglen bir görüşmem var mesela..:86:

ne diye bildiriyorki mesajla hem neden erken dönüyomuşki senin ayrılacağını duyduyğu içinmi acaba

Günaydın kızlar

Hepinizin kandili mübarek, bütün dualarınız kabul olsun.

Zuzunun gecesini bende merak ediyorum.
Sinemcim bebeğinin iyi olmasına sevindim.
Yarenaycım inş. ev işin tez zamanda hallolur
Supercim sende inş. artık gönlüne göre bi iş bulursunda orda kalıcı olursun
Nektarcım geceleri üstünü örtmüyorsan belin geceden tutuluyor olabilir

sagol efil herkesin kandili kutlu olsunnnn

ne diye bildiriyorki mesajla hem neden erken dönüyomuşki senin ayrılacağını duyduyğu içinmi acaba

ay ne biliyim kız herife bak daha 10 günü var dün söylediler işte oda hemen geliyormuş perşembeye..bende yarın çıkcam

neden döndgünü bilmiyorum saçmalık yaaa

Kanıtı sonuna kadar izleyemedim ya düşmanları kimdi acaba onları neden vurdular

Sözde uyumak için kanıtı izlemeyi bıraktık yatağa girince yaramazlığımız tuttu :)) Yine geç yattık neyseki banyo olayını sabaha bıraktık sabah duş almak daha iyi ya 10 dk. erken kalkmam yetiyor

sGece kanıtı gördüm aklıma sen geldin :))))) izliyordur şimdi diye :)) sabah duş iyi oluyor insan kendine geliyor. Ben de hep sabahları giriyorum duşa.

olabilir elfim, eşim hiç üzerini örtmüyo; beni de açıyo kesin

off ya bugün yemekte türlü varmış, aç kaldım

Kızlar görümcem faceye foto yüklemiş ben tabi yine fotoğraf makinesinin hafıza kartını unuttum onun yüklediği resimlerden koydum albüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…