2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

2 gündür sol üst dişlerimin arasındaki etler çok ağrıyo filmde çektirmiştim daha önce ama bişey yok demişti doktor. o ağrı niye var ya ölüyorum resmen ne yapsam acaba tuzlu su gargara mı yapsam

bnmde diş etlerim ağrıyordu doktor paradontax verdi başka bir diş macunu ile karıştır fırçala dedi birde gargara vermişti ağzım uyuşuyordu iyi geli,yordu

canım baktım fotolara çok güzel olmuş süsleme pastası şahane masada iç açıcı canım ekşili ekşili patates salatası istedi .sende çok güzel doğal çıkmışsın içinin güzelliği dışına vurmuş

dişin için doktora gittinmi bi sebebi vardır muhakkak

bnmde diş etlerim ağrıyordu doktor paradontax verdi başka bir diş macunu ile karıştır fırçala dedi birde gargara vermişti ağzım uyuşuyordu iyi geli,yordu

Şimdi çalıştığım için gidemicem ama cumartesi mutlaka gideyim bi çözüm bulayım

Teşekkür ederim cnm o senin güzelliğin.
dişim için cumartesi mutlaka gidcem

Ebrucum o diş macunu çokmu kötü ya tadı iğrençmiş şimdi yorumlarını okuyorumda faydalı ama berbatmış

walla ben de aştım, ama lacivert bi topuklu gördüm onu alıcam Hep bu son diyorum bakalım
bu ara çok kıyafet aldım zaten, hafta sonu da durmadım..eşim bu gidişle beni evden kovaliycak
bizim bu ay çok fazla masrafımız olacak kardeşimin düğünü var kayseriye gidicez orda harcamalar olacak ona bilezik alıcaz tatile gidicez orda harcama yapıcaz taksitlerimiz var ayyy düşünmek bile istemiyorum ya:18::18:
şimdi çalıştığım için gidemicem ama cumartesi mutlaka gideyim bi çözüm bulayım

benimde damağım ağrıyo yara olmuş gargara yap bi tuzlu suyla belki iyi gelebilir

Nekkkkkk
Sen limonata yapıyordun sanırım kendi tarifini yazabilirmisin? Netten baktım bide senin tarifini öğreneyim.
Dün bi limonata içtim tadı damağımda kaldı kendim evdede denemek istiyorum

acı bi tadı var ama dişleri çok rahatlatıyor ve beyazlatıyor gözle görülen bi beyazlık fark edersin zaten kullanınca colgate ile karıştırdım ben

Limonata yapmaktan kolay ne var kızlimonata deyince dün bi karışım içtim limonlu vişneli bişey çok süper bi tadı vardı

Son düzenleme:
acı bi tadı var ama dişleri çok rahatlatıyor ve beyazlatıyor gözle görülen bi beyazlık fark edersin zaten kullanınca colgate ile karıştırdım ben

diş etlerinide rahatlatıyomu bende dün bir sürü diş macunu aldım diş etleri için seninkisi ney

•Sıcak suyu limon kabukları rengini ve kokusunu daha iyi versin,şeker ve limon tuzu daha çabuk erisin diye katıyoruz.
•Limonunuzun beyaz kısmını rendelemeyin acı olur.
•Nane limonataya hoş bir aroma veriyor,kuru veya taze ekleyebilirsiniz.
•Limonatanızın içine sade soda(maden suyu) katarak gazoz havası verebilirsiniz.Böylede çok nefis oluyor.
•Eğer sodalı yapacaksınız,limonataya 3 litre su kullanın ki sodayla karıştırdığınızda aroması ve şekeri azalmasın

Paradontax başka diş macunu ile karıştır. bana diş doktoru vermişti bunu. tadı acı braz. gargara var birde uyuştuyruyor ağzını

zuzu tarifini beğendim bunu yazdırayım

Fundacım limonata yapmak kolay ama tadını tutturmak zordur

nekkkkkk
sen limonata yapıyordun sanırım kendi tarifini yazabilirmisin? Netten baktım bide senin tarifini öğreneyim.
Dün bi limonata içtim tadı damağımda kaldı kendim evdede denemek istiyorum
canım benim tarifim yok :26:
Ben limonları sıkıyorum, sürahime su dolduruyorum üzerine limon suyumu ekliyorum, şeker
en son da taze nane yaprakları atıyorum içine bukadar

canım benim tarifim yok :26:
Ben limonları sıkıyorum, sürahime su dolduruyorum üzerine limon suyumu ekliyorum, şeker
en son da taze nane yaprakları atıyorum içine bukadar

aynen bende öyleşekerinede bakıyorum tadsızsa ekliyorum tadlıysa su ve limon ekliyorumbukadar

nigar ben bikerede dr otkerin limon aromasından kattım öylede çok güzel oldu

Eklentiler

• $l4708.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 20
dün eşim dedi ki kardeşimle konuştum bi süre görüşmeme kararı aldım sadece normal işyerinden biri gibi onu işe götürüp getiricem onun dışında özel işleri için arabayı kullanmıcam marketin önünde dur beni oraya götür buraya götür yapmıcam. bide demiş ki bi süre bize gelme bizde gelmeyelim
Hayırdır ne oldu tartıştınızmı yine dedim yok öyle bi karar aldım işte son zamanlarda çok üzdük birbirimizi dedi. Kaynanamda orda kaldı dün gece eve gelmedi kızına bize gelme dedi ya eşim ondan kalmıştır kesin dedikodu yapmışlardır bol bol.
İsabetli bi kararmı acaba neyse zamanla görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…