onu da sen alırsın bebeyim
ay maşallah sizeeNekadar tatlı bir bebek buu Sen de çok güzelsin :))))
2 gündür sol üst dişlerimin arasındaki etler çok ağrıyo filmde çektirmiştim daha önce ama bişey yok demişti doktor. o ağrı niye var ya ölüyorum resmen ne yapsam acaba tuzlu su gargara mı yapsam
bnmde diş etlerim ağrıyordu doktor paradontax verdi başka bir diş macunu ile karıştır fırçala dedi birde gargara vermişti ağzım uyuşuyordu iyi geli,yordu
canım baktım fotolara çok güzel olmuş süsleme pastası şahane masada iç açıcı canım ekşili ekşili patates salatası istedi .sende çok güzel doğal çıkmışsın içinin güzelliği dışına vurmuş
dişin için doktora gittinmi bi sebebi vardır muhakkak
walla ben de aştım, ama lacivert bi topuklu gördüm onu alıcamHep bu son diyorum bakalım
bu ara çok kıyafet aldım zaten, hafta sonu da durmadım..eşim bu gidişle beni evden kovaliycak
şimdi çalıştığım için gidemicem ama cumartesi mutlaka gideyim bi çözüm bulayım
acı bi tadı var ama dişleri çok rahatlatıyor ve beyazlatıyor gözle görülen bi beyazlık fark edersin zaten kullanınca colgate ile karıştırdım ben
canım benim tarifim yok :26:nekkkkkk
sen limonata yapıyordun sanırım kendi tarifini yazabilirmisin? Netten baktım bide senin tarifini öğreneyim.
Dün bi limonata içtim tadı damağımda kaldı kendim evdede denemek istiyorum
canım benim tarifim yok :26:
Ben limonları sıkıyorum, sürahime su dolduruyorum üzerine limon suyumu ekliyorum, şeker
en son da taze nane yaprakları atıyorum içine bukadar
canım benim tarifim yok :26:
Ben limonları sıkıyorum, sürahime su dolduruyorum üzerine limon suyumu ekliyorum, şeker
en son da taze nane yaprakları atıyorum içine bukadar
Paradontax başka diş macunu ile karıştır. bana diş doktoru vermişti bunu. tadı acı braz. gargara var birde uyuştuyruyor ağzını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?