2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

boşver eşin ne dediyse onu uygula bence başınız ağrımaz

Kızlar kendime cici aldım :)) akşam dün gecenin fotolarıyla bir eklerim :)))

kim verdi tairifi gideyim önceki sayfaya

hişşttt birileri bensiz limonata mı yapıyor da içiyor ben yazın limonu en çok dondurmada seviyorum. limonlu dondurma ooh olsa da yesek :131::131::131:

limonata yapmaktan kolay ne var kızlimonata deyince dün bi karışım içtim limonlu vişneli bişey çok süper bi tadı vardı

hehehe ben karadut limon karışımına bayılırım
Vişne değildir belkid karaduttur seninkide

hişşttt birileri bensiz limonata mı yapıyor da içiyor ben yazın limonu en çok dondurmada seviyorum. limonlu dondurma ooh olsa da yesek :131::131::131:

bide limonatanın içinne bir kaç tane nane yaprağı offffffffffff süper oluyo

kaç limon kaç bardak su kaç bardak şeker bunlar yokmu?
gö kararı :26:

aynen bende öyleşekerinede bakıyorum tadsızsa ekliyorum tadlıysa su ve limon ekliyorumbukadar
elfim böyle işte, fundanın yazdığı gibi
hangisi eksikse ekliyorum :26:
3-4 limon (boyutuna bağlı) 1 bardak şeker 1 lt su öyle canım :))))

nigar ben bikerede dr otkerin limon aromasından kattım öylede çok güzel oldu
denemedim bunu, bulursam alırım fundam

elficim valla şaşırdım neden öyle demişki eşin durduk yerde şimdi onlarda senden bilirler belki..

Kutumu boşalttım :)) çok hafif hissediyorum kendimi,temizlendim paklandım :))))))

hehehe ben karadut limon karışımına bayılırım
Vişne değildir belkid karaduttur seninkide
olabilir canım

migrostan almıştım sanırım canım revaniyede güzel olur sanırım

ne yemek sipariş ettin tatlım

kumpir istemiştim bugün mezuniyet töreni filan var yoğunmuş ondan geç getirmişler buz gibiydi geri gönderdim başka bir yyerden sipariş ettim ama telefonda sordum kaç dk da gelir ilaç almam lazım ona göre sipariş verecem diye. 15-20 dk da elinizde olur dediler. peki dedim yine bekleyiş bşladı acıkınc asabileşiyorum sanırım

elficim valla şaşırdım neden öyle demişki eşin durduk yerde şimdi onlarda senden bilirler belki..

Geçen gün eşim diyordu zaten annesine. Ben bi süre görüşmeme kararı alıcam falan yok canım daha neler demiştim o sırada. Şu doğum günü geçsin falan demişti demek ki uygulamaya geçirmek istemiş.

Ay ben dayanamadım ağrı kesici içtim

sen ver bana numarasını ben bi fırça çekeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…