dün eşim dedi ki kardeşimle konuştum bi süre görüşmeme kararı aldım sadece normal işyerinden biri gibi onu işe götürüp getiricem onun dışında özel işleri için arabayı kullanmıcam marketin önünde dur beni oraya götür buraya götür yapmıcam. bide demiş ki bi süre bize gelme bizde gelmeyelim
Hayırdır ne oldu tartıştınızmı yine dedim yok öyle bi karar aldım işte son zamanlarda çok üzdük birbirimizi dedi. Kaynanamda orda kaldı dün gece eve gelmedi kızına bize gelme dedi ya eşim ondan kalmıştır kesin dedikodu yapmışlardır bol bol.
İsabetli bi kararmı acaba neyse zamanla görücez
canım istedi. haftasonu ben de limonata yapacam kızlar süpersiniz valla :))) tarif de hazır :)))
bu dediğinde diş macunumu bide her yerde satılıyomu
Kızlar kendime cici aldım :)) akşam dün gecenin fotolarıyla bir eklerim :)))
kim verdi tairifi gideyim önceki sayfaya
eczanelerde satılıyor canım
•sıcak suyu limon kabukları rengini ve kokusunu daha iyi versin,şeker ve limon tuzu daha çabuk erisin diye katıyoruz.
•limonunuzun beyaz kısmını rendelemeyin acı olur.
•nane limonataya hoş bir aroma veriyor,kuru veya taze ekleyebilirsiniz.
•limonatanızın içine sade soda(maden suyu) katarak gazoz havası verebilirsiniz.böylede çok nefis oluyor.
•eğer sodalı yapacaksınız,limonataya 3 litre su kullanın ki sodayla karıştırdığınızda aroması ve şekeri azalmasın
limonata yapmaktan kolay ne var kızlimonata deyince dün bi karışım içtim limonlu vişneli bişey çok süper bi tadı vardı
hişşttt birileri bensiz limonata mı yapıyor da içiyorben yazın limonu en çok dondurmada seviyorum. limonlu dondurma ooh olsa da yesek :131::131::131:
gö kararı :26:kaç limon kaç bardak su kaç bardak şeker bunlar yokmu?
elfim böyle işte, fundanın yazdığı gibiaynen bende öyleşekerinede bakıyorum tadsızsa ekliyorum tadlıysa su ve limon ekliyorum bukadar
denemedim bunu, bulursam alırım fundamnigar ben bikerede dr otkerin limon aromasından kattım öylede çok güzel oldu
hala yemeğim gelmedi sipariş vereli 1.5 saati geçti
hişşttt birileri bensiz limonata mı yapıyor da içiyorBen yazın limonu en çok dondurmada seviyorum. Limonlu dondurma ooh olsa da yesek :131::131::131:
olabilir canım
hehehe ben karadut limon karışımına bayılırım
Vişne değildir belkid karaduttur seninkide
gö kararı :26:
elfim böyle işte, fundanın yazdığı gibi
hangisi eksikse ekliyorum :26:
3-4 limon (boyutuna bağlı) 1 bardak şeker 1 lt su öyle canım :))))
:13:
denemedim bunu, bulursam alırım fundam
ne yemek sipariş ettin tatlım
elficim valla şaşırdım neden öyle demişki eşin durduk yerde şimdi onlarda senden bilirler belki..
kumpir istemiştim bugün mezuniyet töreni filan var yoğunmuş ondan geç getirmişler buz gibiydi geri gönderdim başka bir yyerden sipariş ettim ama telefonda sordum kaç dk da gelir ilaç almam lazım ona göre sipariş verecem diye. 15-20 dk da elinizde olur dediler. peki dedim yine bekleyiş bşladı acıkınc asabileşiyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?