bende limonlu dondurmayı çok severim:131:
sen ver bana numarasını ben bi fırça çekeyim
aa niye ki, insan kardeşiyle ortada bir sebep olmadan böyle bir müddet görüşmeme kararı niye alır ki? bişi oldu da sana mı söylemedi acab üzülme diye?dün eşim dedi ki kardeşimle konuştum bi süre görüşmeme kararı aldım sadece normal işyerinden biri gibi onu işe götürüp getiricem onun dışında özel işleri için arabayı kullanmıcam marketin önünde dur beni oraya götür buraya götür yapmıcam. bide demiş ki bi süre bize gelme bizde gelmeyelim
Hayırdır ne oldu tartıştınızmı yine dedim yok öyle bi karar aldım işte son zamanlarda çok üzdük birbirimizi dedi. Kaynanamda orda kaldı dün gece eve gelmedi kızına bize gelme dedi ya eşim ondan kalmıştır kesin dedikodu yapmışlardır bol bol.
İsabetli bi kararmı acaba neyse zamanla görücez
ben de uykusuzken çok asabi oluyorummAcıkınca bende çok asabileşiyorum gözüm dönüyor. dün 1 de bankaya gittik tamda benim yemek saatim eşim dediki önce banka işini halledelim sonra yemek yeriz bankada işimiz uzun sürünce artık sinirlenmeye başladım eşime diyorum hadi çabuk gidelim sonra çıktık yer beğenmiyorum neyse bi yere gittik en kolay ne olur diye baktım 2 tane sosisli yedim bi limonata içtim neşem yerine geldi. İşte limonata sevdam ordan geliyor bugün :)
elfi eşin neden öyle bir karar aldı ki????kvalidenin gitmesi iyi olmuştur size
aynen bende limonlu dondurmayı çok severim yazın en çok yediğim buz parmak limonlu
ben bugün bi sorayım o zaman eczaneye canım yani buda bir tür diş macunu gibi bişey normal diş macunuyla karıştırıcam fırçalıcam öylemi
aa niye ki, insan kardeşiyle ortada bir sebep olmadan böyle bir müddet görüşmeme kararı niye alır ki? bişi oldu da sana mı söylemedi acab üzülme diye?:
Anladım canım, karışmamakla en iyisini yapıyosun
yarın bir gün barışırlar, kardeşler sonuçta ortak bi anıya gülerler aradaki soğukluk bir anda yokolur (örnek) kötü sen olursun..
ben de işe ablamlarla gidip geliyorum ama hiç öyle kendi arabammış gibi davranmam. sonuçta bana yardımcı oluyorlar, niye onlara problem çıkarayım ki??? eşim de biraz bu yüzden istiyor ev değiştirmeyi, onların servise yakın olalım ki ben arabayı kullanayım istiyor. bu konuda insanların birbirlerine bağımlı olmaları hiç iyi değil maalesef. insanlar yardım ediyorlarsa bunu suistimal etmemek gerek. eşin de artık sabrının sonuna ulaşmış anlaşılan. sen hiç karışma canım en iyisini yapmışsın.
Elfim eşin en doğrusunu yapıyo valla...kendibile bumnalmış kardeşinden, özel şofördü sanki...ay uyuz olurum bende ,kim olursa olsun öyle özel uşağıymış gibi emrivakilerden nefret ederim
çocuğun varsa,servise bin ,dolmuşa bin ...çocuğunu düşünen koşar genede gider evine, çocuk bahane, herşeyde onu kullanıyo
Evet en iyisi karışmamak dün sordum bitti daha sormicam.
Ama bi kez daha böyle tartışmışlardı bu küslük değil gerçi ama o zaman küsmüşlerdi birbirlerine eşime sormadan yemeğe çağırmıştım görümcemi eşimin hoşuna gitmişti bizi barıştırma çaban hoşuma gitti demişti ama bu sefer adım atmıyım diyorum hem 10 gün var tatile biraz ara verirlerse tatilde birbirlerinin değerini anlayıp kırmazlar birbirlerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?