2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Acıkınca bende çok asabileşiyorum gözüm dönüyor. dün 1 de bankaya gittik tamda benim yemek saatim eşim dediki önce banka işini halledelim sonra yemek yeriz bankada işimiz uzun sürünce artık sinirlenmeye başladım eşime diyorum hadi çabuk gidelim sonra çıktık yer beğenmiyorum neyse bi yere gittik en kolay ne olur diye baktım 2 tane sosisli yedim bi limonata içtim neşem yerine geldi. İşte limonata sevdam ordan geliyor bugün :)

sirken ben yemeğe çıkıyorum canım umarım seninde siparişin gelir

sen ver bana numarasını ben bi fırça çekeyim

ben fırçalamadım adam özür diledi kusura bakmayın filan dedi. yok ne kusuru alternatifleriniz çok sizden yemem olur biter dedim:))) fırçadan daha etkin oldu :)))

yemeğim geldii

elfi eşin neden öyle bir karar aldı ki????kvalidenin gitmesi iyi olmuştur size

Sirkencim soğuk diye geri göndermişsin ya benim hiç öyle huylarım yok ya bi türlü yapamıyorum
dün sticker bastırmıştım matbaacıdan. Adresimiz değişti diye eski adresin üzerine onları yapıştıracaktım kenar boşluklarını fazla yapmış ünvanda kapanıyor 2.500 sayfaya yapıştırılacak. Sekretere verdim canı sıkılıyor iş olur ona diye bi tane göstereyim dedim baktım olmuyor ünvan kapanıyor dedim kenar boşluklarını kessek olurmu kızda dediki 100 değil 200 değil nasıl kesilecek O anki sinirle aradım dedim abi bunlar olmamış geri al bunları.
Dünden beri düşünüyorum napsam diye başka işe yararmı diye. Sonra sekreter kıza geri verdim onları dedim kargo poşetlerine yapıştırırsın üzerine elle sadece ünvanımızı yazarsın aa olur dedi seve seve aldı yani adama yine vermekten vazgeçtim. Asıl olan vermekti ama yapamadım işte

aa niye ki, insan kardeşiyle ortada bir sebep olmadan böyle bir müddet görüşmeme kararı niye alır ki? bişi oldu da sana mı söylemedi acab üzülme diye?

ben de uykusuzken çok asabi oluyorumm

elfi eşin neden öyle bir karar aldı ki????kvalidenin gitmesi iyi olmuştur size

Benden bilmesinlerde isterlerse ömür boyu konuşmasınlar. Bunu anlamak için demin görümcemi aradım bahane olarak kandilini kutladım soğuk konuştu demekki benden biliyor olsun öylede bilsin benim içim rahat ben eşime böyle bişey için hayatta en ufak bi kelime bile söylemem nasıl denir kardeşinle konuşma diye. Ama onun küçük beyni sanırım benim kardeşinle konuşma dediğimi sanıyor.

Dün kaynanam yoktu rahat rahat pikeleri attım makinaya astım çarşafları silkeledim onlarıda bu akşam atıcam makinaya. Çarşaf oldumu korkuyor yere değdiririm diye sanırm :). Mutfağımı topladım koltuğu açtık uzandık biraz kanıtı izledik rahattık anlayacağınız :)

ben olsam gönderirdim yani işime yaramıyorsa eğer. ilk defa gönderiyorum yemeği çünkü 1.5 sa oldu gelmedi bir de üstüne buz gibi gelmiş hiç kusura bakmasınlar.

Kızlar aranızda sally hansen ın bacak makyajı için olan spreylerinden kullananınız var mı??

aa niye ki, insan kardeşiyle ortada bir sebep olmadan böyle bir müddet görüşmeme kararı niye alır ki? bişi oldu da sana mı söylemedi acab üzülme diye?:

Geçen gün eşim demişki ben bi Real e uğrayacam 5 dk. Onlar 18:30 da çıkıyorlar kaynanam 7 de. Ha kapının önünde beklemişler onu ha realin önünde aynı yani. Görümcem delirmiş yok beni eve bırak benim çocuğum var sonra ne yapıyosan yap gidemezsin falan öyle bi tartışmışlar. Servis beni eve 15 dk. lık yürüme mesafesinde bırakıyor Eşim onları bırakıp gelip beni alıyor. Bazen geç kalıyor neden diye sorduğumda markete gittik hanfendinin istekleri bitmiyor falan diye söyleniyor. Kendisi ne zaman isterse abi marketin önünde dur abi şurda dur abi burda dur diyor ama eşim 5 dk. reale girecek diye kıyamet kopuyor. Bu en basit örneği. Eşimde çok bunaldım dedi biraz mesafe olsun farzetsin ki işyerinden biri onu eve bırakıyor onlara diyemez ya markete gidicem durun benide öyle görsün bi sürede bize gelmesin diye düşünmüş. sabahları biraz erken gitsek kızıyor geç gitsek yine kızıyor.

Birde Nektarcım ne zaman bize gelseler arabayla bırak bizi diyor evin mesafesi 5 dk. Hadi kışın bırakılır bebek var ama her seferinde 5 dk lık yürüme mesafesi için bile eşim götürüyor biraz bunalmış sanırım. Üstüne gitmedim irdelemedim bi bildiği vardır diyorum sadece

Anladım canım, karışmamakla en iyisini yapıyosun
yarın bir gün barışırlar, kardeşler sonuçta ortak bi anıya gülerler aradaki soğukluk bir anda yokolur (örnek) kötü sen olursun..

Son düzenleme:
ben de işe ablamlarla gidip geliyorum ama hiç öyle kendi arabammış gibi davranmam. sonuçta bana yardımcı oluyorlar, niye onlara problem çıkarayım ki??? eşim de biraz bu yüzden istiyor ev değiştirmeyi, onların servise yakın olalım ki ben arabayı kullanayım istiyor. bu konuda insanların birbirlerine bağımlı olmaları hiç iyi değil maalesef. insanlar yardım ediyorlarsa bunu suistimal etmemek gerek. eşin de artık sabrının sonuna ulaşmış anlaşılan. sen hiç karışma canım en iyisini yapmışsın.

Evet en iyisi karışmamak dün sordum bitti daha sormicam.
Ama bi kez daha böyle tartışmışlardı bu küslük değil gerçi ama o zaman küsmüşlerdi birbirlerine eşime sormadan yemeğe çağırmıştım görümcemi eşimin hoşuna gitmişti bizi barıştırma çaban hoşuma gitti demişti ama bu sefer adım atmıyım diyorum hem 10 gün var tatile biraz ara verirlerse tatilde birbirlerinin değerini anlayıp kırmazlar birbirlerini..

Elfim eşin en doğrusunu yapıyo valla...kendibile bumnalmış kardeşinden, özel şofördü sanki...ay uyuz olurum bende ,kim olursa olsun öyle özel uşağıymış gibi emrivakilerden nefret ederim
çocuğun varsa,servise bin ,dolmuşa bin ...çocuğunu düşünen koşar genede gider evine, çocuk bahane, herşeyde onu kullanıyo

Canım zamanla görücez iyi mi olacak kötü mü olacak. Biraz sakinliğe ihtiyaç vardı ama...

elfim ne gıcık görümcen varmış... Biraz mesafe iyi gelir; hem eşine hem de sana. kafanızı dinlemiş olursunuz. yanlış anlar mı anlamaz mı diye takma.bunu senin istemediğini anlayabilir pekala. Eğer mesafe isteseydin çocuğunun doğum gününde mutfak işlerine bakıp evini açmazdın.

walla elfim bana dayanamayıp barıştırma girişiminde bulunabilirsin gibi geliyo, eşine kıyamayıp yine
keşek yapmasan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…