walla elfim bana dayanamayıp barıştırma girişiminde bulunabilirsin gibi geliyo, eşine kıyamayıp yine
keşek yapmasan :)))
elfim eşin en iyisini yapmış kardeşinin yaptığını başkası yapmaz her dedğinin yapıpta 5dakika reale uğramakla prıblem çıakrıyorsa hem görmüyomu eşin baksana sürekli senin yaptığını yağıyor sana laf sokuyor ama herşeyide yaptırıryor sen zaten ne laf söylüyosun ne kırıyosun .en iyisi kafanızı dinlersiniz sen karışmazsın onlar kendi aralarında halletsin.
İSTANBUL SU KESİNTİSİ
Bahçelievler – Sarayburnu beton isale hattı, yaklaşık 30 yıldır İstanbullulara hizmet etmektedir. 1.600 mm çapındaki bu hattın daha verimli çalışabilmesi için zaman zaman bakım ve onarım ihtiyacı bulunmaktadır.
Bu çerçevede özellikle yaz aylarında oluşabilecek muhtemel arızalar sebebiyle kontrolsüz kesinti yapılmaması için söz konusu isale hattı üzerinde bakım, onarım çalışmaları, vana montaj ile isale hattına yeni bağlantılar yapılacaktır.
Bu çalışmalar sebebiyle 29 Haziran Çarşamba günü 02:00 ile 1 Temmuz Cuma 02:00 saatleri arasında 48 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.
Su Alamayacak Bölgeler:
Fatih İlçesi: Cankurtaran, Sultanahmet, Kumkapı, Yenikapı, Samatya, Yedikule, Silivrikapı, Topkapı ve Vatan Caddesi.
Zeytinburnu İlçesi’nin Tamamı.
Bakırköy İlçesi: Merkez, Osmaniye, İncirli, Yeni Mahalle ve Kartaltepe.
Güngören İlçesi: Merter ve Tozkoparan.
İstanbullulara önemle duyurulur.
kızlar bana yardım edinn
tüm mağaza müdürlerine yön. kurulu başkan yardımcımız adına kandil mesajı gönderecekmişim
ne yazim sizce? resmi bişi olmalı dimmi :26:
kızlar bana yardım edinn
tüm mağaza müdürlerine yön. kurulu başkan yardımcımız adına kandil mesajı gönderecekmişim
ne yazim sizce? resmi bişi olmalı dimmi :26:
pek candan biri değil ama :18:Dur gönderiyorum sana
miraç kandilinizi candan kutlar, tüm insanlık için hayırlı olmasını dilerim
saolun kızlar, bukadar yeter mi :26:miraç kandilinizi kutlar,hayırlara vesile olmasını dileriz.olabilir canım gayet resmi
pek candan biri değil ama :18:
saolun kızlar, bukadar yeter mi :26:
miraç kandilinizi kutlar,hayırlara vesile olmasını dileriz.olabilir canım gayet resmi
yok örnek elfim, silinmiş eski mailler :))))Daha öncelerden örnek yokmu hiç ne yazmışlarsa aynısı olur bulamazsan şunu yaz bana fatih belediyesi göndermiş sonuçta orasıda resmi
Huzur ve bereketin bol olduğu mirac kandilinizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Mustafa Demir Fatih Belediye Başkanı...
Nikah işlemlerinde tel nomu yazmıştım her önemli günde mesaj gelir bana :)))
Nektarcım şahıs adına göndericen çoğul yazmakmı yoksa tekilmi yazmak gerekir. Bana gelende "dilerim" yazıyor sen şahıs adına yazıcan. Şirket adına olsa "dileriz" demek gerekirdi ama yinede sen bilirsin
bence bu ideal :) kısa öz ve resmi
evet elfim zuzuşun dediği gibi, şirket adına yön. kur. başk. yard. kutluyoNektarcım şahıs adına göndericen çoğul yazmakmı yoksa tekilmi yazmak gerekir. Bana gelende "dilerim" yazıyor sen şahıs adına yazıcan. Şirket adına olsa "dileriz" demek gerekirdi ama yinede sen bilirsin
ama o sonuçta y.k. başk.yardmcısı...şirketi temsil etmiyormu...şirket ,ayrıca mesaj göndercekse "dilerim " yazsın...yok tek mesajsa "dileriz" yazsın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?