2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

izin alıp gitsemmi çalışacak halde değilim :26: 1 buçuk saat dayanırmıyım acaba
ay başım dönüyo, midem bulanıyo öyle kuruntu yapmim dedim ama test aldırdım eşime, sabah yapim bari.. çok tuhafım 2-3 gündür reglime de 8 gün var ama

yaaaa niye eşine aldırıyosun, kendin al varsada süpriz olur :))

ayy heyecanlandım kıss kaçgündür neyin var senin...

Verirlerse git valla, bi dene istersen ne dicekler

ay bende meraklandım şimdi sabah yap testi hemen gel bize söyle merakta bırakma var sende bi haller hadi hayırlısı..

izin verirlerse git canımdinlen biraz bide test yap bakalım bu aralar randevuların sıksa olabilir:90::94:seninle dalga geçiyorum ama bende daha regl olmadım günüm var gerçi

yaaaa niye eşine aldırıyosun, kendin al varsada süpriz olur :))

ayy heyecanlandım kıss kaçgündür neyin var senin...

Verirlerse git valla, bi dene istersen ne dicekler

ay bende meraklandım şimdi sabah yap testi hemen gel bize söyle merakta bırakma var sende bi haller hadi hayırlısı..

yalnız bizde hemen tetikte bekliyozbibebek haberi alsak diye

Kıyamam yaa ne zor (( acaba hiç fotosu varmı meleğinin Baktıkça daha kötü olur

Bende çok etkilendim ogün zuzu yazmış tam anlayamadımda ertesigün erkenden kalktım okudum falan çok kötü oldum ya napıyo acaba şimdi

Ayyşşaaammmmmm

zuzuşşşşşşşşşşşşşş yine ne çok şey kaçırmışım yaa ama kaç gün oldu girmeyeli...
Pazar günü deniz keyfi süperdi şahaneydi cümbür cemaat baya eğlendikkk. Bi de yanmışım yaa ouzlarım acıyor hafiften.

Bu arada kızlar dün itibariyle yaz dönemi kurslarımız başladı yeni sınıflar açıldı anlıcanız bana yine yoğun günler göründü ufukta. dün kendimi resmen anaokulunda hissettim her yerden bi çocuk sesi o ona bağırıyor o ona!!!! neyse ki bugün alıştım artık. h.içi her sabah 9.30-13.00 arası ordayım. Ona ek özel dersler falan derken ben akşamı buluyorum.

Herkese hayırlı kandiller bu arada geç de olsa. zuzu ve arse nice yıldönümleri görürsünüz inş. (ya smiley koyamıyorum bazen böyle oluyor nedense)

Elfi fotolara da baktım süper bi masa ve tipinden gıcık olduğu hiç anlaşılmayan bi görümce vardı sanki :)))

İşleri bi düzene oturtayım en azından bazı öğleden sonraları aranıza uğrarım.

hıı nigar ve funda sizlere de diyeceklerim vardı nigar ben de geçenlerde test aldım uzun zamandır sık sık gaz sancısı gibi sancılar giriyor karnıma. ve belirgin bi şişlik var göbeğimde. huylandım test yaptım ama bişey çıkmadı silik bile değildi hiç yoktu 2. çizgi. bence bizimki psikolojik heralde yaa kendi kendimize kuruyoruz. ama hala devam ediyor bu sancılarım aralarda, ben en iyisi bi doktora görünsem...

Fundiş çok eğlenceli günler seni bekliyor tatlım kardeşinin düğünü ve kınasıyla ilgilenmek süper yaa eminim çok yorulacak ama süppppper eğleneceksin ))

zuzu bi soru daha: sigortan artık başlamıştır dediler ona e-devletten baksam görür müyüm? bir de orda biri ilk günden itibaren sağlık hizmetlerinden faydalanabilirsin dedi 30 gün geçmesi gerekmiyor mu??

hıı bi de yaren cnm çok sıkmayın kendinizi eminim sakin sakin ararsanız tam içinize sinen bi yer bulacaksınız sonunda. gerçi biliyorum fazla vaktiniz de yok ama o kadar para vereceksiniz bari verdiğinize değsin. temizlik parası alıp da hiç temizlik yapılmıyorsa ne anladım ben o apartmandan!!

fundam ne güzel heyecan bunlar böyle. geçen sene senin için, bu sene kardeşin için. umarım herşey beklediğinizden çoooook daha güzel geçer.

nigarım hadi yap bakalım testini, belki bir yeğen heyecanı daha yaşarız.

Fatma aklıma geldikçe hala çook kötü oluyorum bence fotoğrafı yoktur bebişinin. doğumdan hemen sonra yoğun bakıma almışlardır, dua etmekten foto çekmeye zamanları olmamıştır bence.

adaşım güzel bir hafta sonu geçirmek gerçekten insanın yorgunluğunu alıyor. sevindim senin adına. ev konusunda da herşey olacağına varır dedik artık napalım. yalnız kıprıslılardan nefret etmeye başladım cidden. gösterdikleri evlere istedikleri paraları duydukça daha çok sinir oluyorum. şu günler biran önce geçsin de İzmirime kavuşayım istiyorum.

Ayşammm özlüyoruz senii
bence de psikolojik, kuruntu yapıyorum diyorum ben de..daha reglime var ayrıca bukadar erken belirti de olmaz ama ne bilim işte..
başım da dönüyo gecen cumadan beri, tansiyonum düşüyo eminim ama bi test yapim bakalım 2 tane almış akıllı kocam
Allahım verirse mutlu oluruz ama bizim için daha çoook erkenn kısmet bakalım :))

işlerinin yoğun olmasına ne desem bilemedim canım, kışın yeterince dinlendin olsun çalış iş olsun yeter ki, eşine destek oluyosun maddi açıdan hem sen mutlu oluyosun hem o :))))

kızlar gitmedim eve, oturdum bulmaca çözdüm.. ama çok fenaydım.. uyuyacaktım neredeyse, daldım daldım irkildim.. ilaçtan oluyo sanki (
uyduruk bi yemek yaptım bu akşam, fırında soğanlı, kıymalı pattis bakalım nasıl olucak..nasıl da açımmm

duş alıp dua edeyim diyorum bu gece, hepinize de dua edicem.. kabul olsun dualarımız inşallah

testi sabah yapıcam, aslında 1-2 gün daha mı beklesem.. dayanamam gerçi :)))

günaydın kızlar... haftayı ortaladık bu haftada

nigarım test sonucunu bekliyoruz

kimin bebişine bişi oldu ve neldu yeniyimde

ebrucum bizim burda bir arkadaş vardı, Hilmi ve Fatma diye. onun bebişi kordon dolanması nedeniyle sezeryanla alınmış ama 3 gün yaşamış sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…