2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım hafta sonunun güzel geçmesine sevndimişlerin yoğunlaşmış canım ama olsun allah işsiz güçsüz koymasındasigortanda başlamış çok mutlu oldum sigorta çok önemli dr ilaç fiyatları çok pahalıevet canım çok yorulacam ama olsun kardeşim için değer tatlı yorgunluk olacak çok heycanlıyım umarım herşey güzel olur..yalnız çok gerginim hala regl olmadım olsamda rahatlasam
inşallah canım benimçok az kaldı cuma yola çıkıyoruz
yarenim tahmin ettiğiniz/ettiğim üzere tek çizgi çıktı
Günaydın herkesee

hadi hayırlısı canım inşallah beklediğiniz zamanda gelir minik bebikiniz

günaydın bu arada herkeseson 2 günüm kaldı

Günaydın kızlar çok yorgun ve uykusuzum. 2 gün sular olmayacak diye evde ne var ne yok iş olarak bitirdim çamaşır attım makineye bulaşık makinesini çalıştırdım limonata yaptım bugün için çorba yaptım karpuz kestim borcama koydum streçledim. Çaydanlıklara bile su koydum saat 1 oldu bi dua edelimde yatalım dedik görümcem aradı bebeği ateşlenmiş hep birlikte götürdük hastaneye üşütmüş sonra nöbetçi eczane aradık 2 de evdeydik yattık hemen. sabah kalktım kaynanam yok saat 5 te gitmiş oraya eşim götürmüş ruhum duymamış benim. ateşlenmiş yine 39 unda üzerindeymiş sonra 07:30 da kaynanamı aldık işe geldik. Görümcem öğlene kadar izin isticekmiş

bende 2010 da evlendim. konunun öncesini okuyamadım çok sayfa var...

Elfim geçmiş olsun minik prensese :26: havalar da bi soğuk bi sıcak, üşütmüştür canım yaa

Elfim geçmiş olsun minik prensese :26: havalar da bi soğuk bi sıcak, üşütmüştür canım yaa

Sağol canım.eşimde diyor gösteriş meraklısı o kadar gösteriş yaptı doğum gününde çocuğa nazar değdi :)

Seninde bi görünmen lazım baş dönme sebeplerin ne diye. Tansiyon vardır belki sende. Test içinde erkenmiş gerçi ama oda olabilir

gitcem elfim, tansiyonumla ilgili sorunum var bence de

kızlaaar, ben sonunda bu "bugün ne giydin çek görelim" başlığı yüzünden forumdan uzaklaştırılıcam, ama yazmadan edemiyorum

kızlaaar, ben sonunda bu "bugün ne giydin çek görelim" başlığı yüzünden forumdan uzaklaştırılıcam, ama yazmadan edemiyorum

Kötü bişey yazmamışsın ki dur hatta yorumunu beğeneyim çokta güzel demişsin aynen katılıyorum sana

Kötü bişey yazmamışsın ki dur hatta yorumunu beğeneyim çokta güzel demişsin aynen katılıyorum sana

şu anki olaya baksana, yok bazı kişiler varmış bu 1700 tl fiyatı okuyunca psikolojisi bozulacakmış elde edemiyor diye yok daha neler

Son düzenleme:

ben orayı sürekli takip ediyorum nightwalkerı kıskanıyolar kadınların bu kıskançlık olaylarını hiç anlamış değilim herkesin kendi hayatı herkesin maddi durumu aynı olacak herkes pazardan giyecek diye bişeymi var kadın zengin kazanıyo aldıklarının fiyatını sordular nerden aldığını sordular oda yazdıçok hoş bakımlı artist gibi kadın maşallah

evet kıskanılıyor :)) uslubu da nekadar hoş yaa, hanımefendi olduğu giyim tarzından da yazdıklarından da belli

kızlar biz dün akşam ikiz yatağın üsttekini aldık salona taşıdık, balkonun önüne, orda yattık serin serin pek güzel oldu. eşim diyor artık böyle yapalım. dedim yok artık. her gün yatak mı taşıcaz ordan buraya

günaydın kızlar,
huzurlu mutlu günlerr..
nektarcım bence biran önce görün doktora nolur nolmaz için rahat etsin.
elificim geçmiş olsun tatlım..

şu anki olaya baksana, yok bazı kişiler varmış bu 1700 tl fiyatı okuyunca psikolojisi bozulacakmış elde edemiyor diye yok daha neler

nightwalker nickli kişi iyi hoşta yaşına göre güzel bakımlı falan da ama biraz abartıyor hiç bi yerimde estetik yok yazmış bi yerde ama bence burnu estetik hatta dudağındada var bi dolguluk

aman sabahlar olmasın oh oh ne güzel :)

elificim geçmiş olsun tatlım..

Sağol canım

Ay yok yok kadının albümüne girdim mükemmel kadın valla. Oraya eklediği fotoda doğal değil gibiydi ama albümdeki fotoları çok hoş. Hele kızına bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…