canım hafta sonunun güzel geçmesine sevndimzuzuşşşşşşşşşşşşşş yine ne çok şey kaçırmışım yaa ama kaç gün oldu girmeyeli...
Pazar günü deniz keyfi süperdi şahaneydi cümbür cemaat baya eğlendikkk. Bi de yanmışım yaa ouzlarım acıyor hafiften.
Bu arada kızlar dün itibariyle yaz dönemi kurslarımız başladı yeni sınıflar açıldı anlıcanız bana yine yoğun günler göründü ufukta. dün kendimi resmen anaokulunda hissettim her yerden bi çocuk sesi o ona bağırıyor o ona!!!! neyse ki bugün alıştım artık. h.içi her sabah 9.30-13.00 arası ordayım. Ona ek özel dersler falan derken ben akşamı buluyorum.
Herkese hayırlı kandiller bu arada geç de olsa. zuzu ve arse nice yıldönümleri görürsünüz inş. (ya smiley koyamıyorum bazen böyle oluyor nedense)
Elfi fotolara da baktım süper bi masa ve tipinden gıcık olduğu hiç anlaşılmayan bi görümce vardı sanki :)))
İşleri bi düzene oturtayım en azından bazı öğleden sonraları aranıza uğrarım.
hıı nigar ve funda sizlere de diyeceklerim vardınigar ben de geçenlerde test aldım uzun zamandır sık sık gaz sancısı gibi sancılar giriyor karnıma. ve belirgin bi şişlik var göbeğimde. huylandım test yaptım ama bişey çıkmadı silik bile değildi hiç yoktu 2. çizgi. bence bizimki psikolojik heralde yaa kendi kendimize kuruyoruz. ama hala devam ediyor bu sancılarım aralarda, ben en iyisi bi doktora görünsem...
Fundiş çok eğlenceli günler seni bekliyor tatlım kardeşinin düğünü ve kınasıyla ilgilenmek süper yaa eminim çok yorulacak ama süppppper eğleneceksin))
zuzu bi soru daha: sigortan artık başlamıştır dediler ona e-devletten baksam görür müyüm? bir de orda biri ilk günden itibaren sağlık hizmetlerinden faydalanabilirsin dedi 30 gün geçmesi gerekmiyor mu??
hıı bi de yaren cnm çok sıkmayın kendinizi eminim sakin sakin ararsanız tam içinize sinen bi yer bulacaksınız sonunda. gerçi biliyorum fazla vaktiniz de yok ama o kadar para vereceksiniz bari verdiğinize değsin. temizlik parası alıp da hiç temizlik yapılmıyorsa ne anladım ben o apartmandan!!
inşallah canım benimfundam ne güzel heyecan bunlar böyle. geçen sene senin için, bu sene kardeşin için. umarım herşey beklediğinizden çoooook daha güzel geçer.
nigarım hadi yap bakalım testini, belki bir yeğen heyecanı daha yaşarız.
Fatma aklıma geldikçe hala çook kötü oluyorumbence fotoğrafı yoktur bebişinin. doğumdan hemen sonra yoğun bakıma almışlardır, dua etmekten foto çekmeye zamanları olmamıştır bence.
adaşım güzel bir hafta sonu geçirmek gerçekten insanın yorgunluğunu alıyor. sevindim senin adına. ev konusunda da herşey olacağına varır dedik artık napalım. yalnız kıprıslılardan nefret etmeye başladım cidden. gösterdikleri evlere istedikleri paraları duydukça daha çok sinir oluyorum. şu günler biran önce geçsin de İzmirime kavuşayım istiyorum.
yarenim tahmin ettiğiniz/ettiğim üzere tek çizgi çıktı
Günaydın herkesee
seneye yazın inşallah canım, hepimize beklediğimiz, istediğimiz zaman versin Allahımhadi hayırlısı canım inşallah beklediğiniz zamanda gelir minik bebikiniz
günaydın bu arada herkeseson 2 günüm kaldı
Elfim geçmiş olsun minik prensese :26: havalar da bi soğuk bi sıcak, üşütmüştür canım yaa
gitcem elfim, tansiyonumla ilgili sorunum var bence deSağol canım.eşimde diyor gösteriş meraklısı o kadar gösteriş yaptı doğum gününde çocuğa nazar değdi :)
Seninde bi görünmen lazım baş dönme sebeplerin ne diye. Tansiyon vardır belki sende. Test içinde erkenmiş gerçi ama oda olabilir
gitcem elfim, tansiyonumla ilgili sorunum var bence de
kızlaaar, ben sonunda bu "bugün ne giydin çek görelim" başlığı yüzünden forumdan uzaklaştırılıcam, ama yazmadan edemiyorum
Kötü bişey yazmamışsın ki dur hatta yorumunu beğeneyim çokta güzel demişsin aynen katılıyorum sana
gitcem elfim, tansiyonumla ilgili sorunum var bence de
kızlaaar, ben sonunda bu "bugün ne giydin çek görelim" başlığı yüzünden forumdan uzaklaştırılıcam, ama yazmadan edemiyorum
evet kıskanılıyor :)) uslubu da nekadar hoş yaa, hanımefendi olduğu giyim tarzından da yazdıklarından da belliben orayı sürekli takip ediyorum nightwalkerı kıskanıyolar kadınların bu kıskançlık olaylarını hiç anlamış değilim herkesin kendi hayatı herkesin maddi durumu aynı olacak herkes pazardan giyecek diye bişeymi var kadın zengin kazanıyo aldıklarının fiyatını sordular nerden aldığını sordular oda yazdı çok hoş bakımlı artist gibi kadın maşallah
evet kıskanılıyor :)) uslubu da nekadar hoş yaa, hanımefendi olduğu giyim tarzından da yazdıklarından da belli
şu anki olaya baksana, yok bazı kişiler varmış bu 1700 tl fiyatı okuyunca psikolojisi bozulacakmış elde edemiyor diyeyok daha neler
kızlar biz dün akşam ikiz yatağın üsttekini aldık salona taşıdık, balkonun önüne, orda yattıkserin serin pek güzel oldu. eşim diyor artık böyle yapalım. dedim yok artık. her gün yatak mı taşıcaz ordan buraya
elificim geçmiş olsun tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?