2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın kızlar....

Karnım ağrıyo, belim ağrıyo hastalancak gibiyim belirtilerim şimdiden başladı ( kahvaltı yaptım ama karnım çok aç, bidaha yiyorum şimdi

Dün dişeti ağrısından duramıyordum iş çıkışı eşimle dişçiye gittik taa eşim küçükken bile ona gidermiş. Bu gittiğim 5. doktor oda herhangi bişey olmadığını söyledi ne çürük ne dişeti iltihabı. Ama ne varsa o iki dişimin arasında beni mahvediyor. C ve B vitaminin eksik olabilir dedi limonata iç salatana bol limon koy havuç ye dedi. Çok ta güzel muayene etti birde dediki dişini günde 3 kere fırçala ve en az 3 dk olsun. Ben 1 dk yı geçirmiyorum normalde dün 3 dk fırçaladım gerçekten bu sabah daha iyiydi dişlerim daha temizdi. Şimdi kahvaltı yaptım gidip dişimi fırçalıcam

akşam eşime sordum,yükleyemedim diye...telefonun cd sini yüklememiz gerekmş önce...o yüzden vden bulütutumdan göndercem lepitopa
peki canımcım
Günaydın kızlar....

Karnım ağrıyo, belim ağrıyo hastalancak gibiyim belirtilerim şimdiden başladı ( kahvaltı yaptım ama karnım çok aç, bidaha yiyorum şimdi

aynen olsakta rahatlasak

elfim diş ipi kullanıyormusun? eğer kullanmıyosan kullan derim, bence çok iyi gelecek :))

zuzum, assolist hoşgeldin

arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Bir süre sadece forumları okudum ama böyle yalnız hissediyor insan kendini. Bende burada yeni arkadaşlarım ve paylaşım alanım olsun istiyorum. Bu arada bende 1 yıl yaklaşık bir aylıkta evliyim. Şu an herşey iyi, her geçen gün keşke daha erken evlenseymişim diyorum.

günaydın herkse

nasılsınız

elficiğim bebişinize geçmiş olsun sanada geçmiş olsun.

nektarcığım ne zamn isterseniz ozamn versin allahım

Elfim geçmiş olsun, şimdi nasıl bebiş

Birazdan arayıp haber alıcam sağol cnm. Sanada geçmiş olsun sıcak tut kendini.

elfim diş ipi kullanıyormusun? eğer kullanmıyosan kullan derim, bence çok iyi gelecek :))

Kullanıyorum canım diş ipini çok sertçe koymuşsan ondan bile tahriş olmuş olabilir dedi. Dün diş ipi ile baya kurcaladım. Nazikçe temizlicekmişim. dün temizlerken nerdeyse hepsi kanadı.

Hoşgeldin şule.

elficiğim bebişinize geçmiş olsun sanada geçmiş olsun.

Sağol canım

Son düzenleme:
FATİH
Arıza Tarihi : 29-06-2011 - Saat: 02:00
Arıza Yeri : FATİH
Arıza Sebebi : İSALE HATTINDA BAKIM VE CALISMALAR
Etkilenen Yerler : CERRAHPAŞA MAH
NİŞANCA MAH
AKSARAY MAH
BİNBİRDİREK MAH
KOCAMUSTAFAPAŞA MAH
MİMAR KEMALETTİN MAH
KALENDERHANE MAH
SİLİVRİKAPI MAH
BEYAZIT MAH
ALEMDAR MAH
MİMAR HAYRETTİN MAH
KATİP KASIM MAH
MOLLA GÜRANİ MAH
SULTAN AHMET MAH
KEMALPAŞA MAH
KÜÇÜK AYASOFYA MAH
MUHSİNEHATUN MAH
CANKURTARAN MAH
MESİHPAŞA MAH
YEDİKULE MAH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 01.07.2011 tarihinde saat 02:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir

efim siizn mahalle burda varmı buralarda kesinti olmuş

bende dünden beri yemek yap herşeyi doldur bulaşık çamaşır herşeyi hallettim ama su gitmedi bizim burda
benim mahallem yok

Evet canım bizim mahalle var gece 01:30 da da vardı suyumuz 2 de kesildi. Bende dün bir sürü iş yaptım sular kesilecek diye. Bizim kesildi bugün hiç işim yok sadece kabak çorbası yaptım yemek olarak ama yanına kahvaltılık falan çıkarırırım. Çok yorgunum ve uykusuzum erkenden de yatarım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…