Hastalanmışım.....
Hemen marketten aldım koydum ....
Daha bu ayın başında olmuştum, temmuzda olmam gerekiyodu....
Evet canım bizim mahalle var gece 01:30 da da vardı suyumuz 2 de kesildi. Bende dün bir sürü iş yaptım sular kesilecek diye. Bizim kesildi bugün hiç işim yok sadece kabak çorbası yaptım yemek olarak ama yanına kahvaltılık falan çıkarırırım. Çok yorgunum ve uykusuzum erkenden de yatarım inş.
sen benden sonra olmuştun diye hatırlıyorm
çalışıyorum canım iş yerinde olduğum için bu bilgisayarda fotoğraflar yok. arkadaşlar hoşbulduk. hasta arkadaşlarım size de geçmiş olsun. Evlilik şimdili iyi inşallah hep böyle gider.
zuzum belki havalardan stres sıkıntıdan erken olmuşsundur etkiliyo baya.
Bende temmuz 8-10 olucam ama sanki erken gelicek bel ağrısı kasık ağrısı şimdiden başladı
tarihler diğer telde kaldı ama...5 haziran pazar günü oldum...hatta ilk kez denize gitcektik ben hastalandım giremedim....ordan hatırlıyorum
tarihler diğer telde kaldı ama...5 haziran pazar günü oldum...hatta ilk kez denize gitcektik ben hastalandım giremedim....ordan hatırlıyorum
zuzum belki havalardan stres sıkıntıdan erken olmuşsundur etkiliyo baya.
bende temmuz 8-10 olucam ama sanki erken gelicek bel ağrısı kasık ağrısı şimdiden başladı
elfim sana da yeğeninize de çok geçmiş olsun canım
hışgeldin şule :))))arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Bir süre sadece forumları okudum ama böyle yalnız hissediyor insan kendini. Bende burada yeni arkadaşlarım ve paylaşım alanım olsun istiyorum. Bu arada bende 1 yıl yaklaşık bir aylıkta evliyim. Şu an herşey iyi, her geçen gün keşke daha erken evlenseymişim diyorum.
ayy çok erken olmuş ama yaa :26:Hastalanmışım.....
Hemen marketten aldım koydum ....
Daha bu ayın başında olmuştum, temmuzda olmam gerekiyodu....
evet canım düşünüyoruz .işallah canım hayırlısı.aslında tuhaf belirtiler var ama ümitlenmek istemiyorum bu sıralar mide bulantısı var normalde sevdiğim bişe varsa kendimi zorlar yerim ama şimdi midede belirli yer var fazlasını yiyemiyorum mide bulantılarım oluyor sık sık ateşleniyorum eşime diyorum menopoza giriyorum heralde
bakıcaz allahım ne zamn nasip ederse ozamn işallah
Bugün çok sıkıcı ya off evime gitmek istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?