2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çalışıyorum canım iş yerinde olduğum için bu bilgisayarda fotoğraflar yok. arkadaşlar hoşbulduk. hasta arkadaşlarım size de geçmiş olsun. Evlilik şimdili iyi inşallah hep böyle gider.

Hastalanmışım.....

Hemen marketten aldım koydum ....
Daha bu ayın başında olmuştum, temmuzda olmam gerekiyodu....

su olmayınca bişe yapılmıyo zaten gidince ymeğini yer yatarsın

zuzum belki havalardan stres sıkıntıdan erken olmuşsundur etkiliyo baya.

bende temmuz 8-10 olucam ama sanki erken gelicek bel ağrısı kasık ağrısı şimdiden başladı

evet zuzum ben de hatırlıyorum tarihi. erken olmuşsun ama normaldir. havalar dengesiz olunca bizi de etkiliyor. ben de bekliyorum bu aralar erken gelmesini çünkü birkaç gündür inanılmaz bel ağrısı çekiyorum, şuanda da çekiyorum. sanırım erken gelecek benimki de.

prenses hoşgeldin aramıza

elfim sana da yeğeninize de çok geçmiş olsun canım

Bende temmuz 8-10 olucam ama sanki erken gelicek bel ağrısı kasık ağrısı şimdiden başladı

canm benimde belirtilerim erkenden başlar, 1 hafta önceden...ama bu bugün başladı bugün geldi :)) çok ağrım olmasında dışarda çok işim var koşturmacalı (

tarihler diğer telde kaldı ama...5 haziran pazar günü oldum...hatta ilk kez denize gitcektik ben hastalandım giremedim....ordan hatırlıyorum

demekki yanlış hatırlamışım bende haziranın 6sında olmuştumbenimki genelde 6 gün öne gelir bakalım bu ay beklemedeyim belirtileri var kendisi yok

tarihler diğer telde kaldı ama...5 haziran pazar günü oldum...hatta ilk kez denize gitcektik ben hastalandım giremedim....ordan hatırlıyorum

5 gün erken oldun zuzum 5 haziranda olduysan 3 temmuzda olman lazımdı. Havalardan demekki..

bende temmuz 8-10 olucam ama sanki erken gelicek bel ağrısı kasık ağrısı şimdiden başladı

Zeynepcim siz bebek düşünmüyormuydunuz? Hadi hayırlısı inşallah hastalanmazsında müjdeni verirsin.

elfim sana da yeğeninize de çok geçmiş olsun canım

Sağol canım

Son düzenleme:
hışgeldin şule :))))

Hastalanmışım.....

Hemen marketten aldım koydum ....
Daha bu ayın başında olmuştum, temmuzda olmam gerekiyodu....
ayy çok erken olmuş ama yaa :26:

[QUOTE=elfida2321;19898014

Zeynepcim siz bebek düşünmüyormuydunuz? Hadi hayırlısı inşallah hastalanmazsında müjdeni verirsin.

evet canım düşünüyoruz .işallah canım hayırlısı.aslında tuhaf belirtiler var ama ümitlenmek istemiyorum bu sıralar mide bulantısı var normalde sevdiğim bişe varsa kendimi zorlar yerim ama şimdi midede belirli yer var fazlasını yiyemiyorum mide bulantılarım oluyor sık sık ateşleniyorum eşime diyorum menopoza giriyorum heralde

bakıcaz allahım ne zamn nasip ederse ozamn işallah

Allah gönlünüze göre versin canım hayırlısı olsun

Off bende gözümü bile açamıyorum yarı kapalı :) Başımı masaya koysam uyuyup gidicem. Daha akşama çok var

elfi bende pazar bekliyodum ayın 3nde :)

ama olsun, pazar badana vardı kaynanamın, rahat rahat yardım ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…