Günaydın kızlar gece ne çok konuşmuşsunuz öyle :))
Ben çok yorgunum akşam yemekten sonra bulaşık makinesini çalıştırdım sonra hemen tüy olayına geçtim allahım ne uzun sürdü lazerede alışmışım ya çok yoruldum sonra çantama eksikleri koydum etek kırışmıştı ütüledim evi süpürdüm eşim yorgunluktan sızmış kalmış uyandırmadım yatağa öylece atmış kendini. Duşa girdim bi güzel yıkandım en az 1 saatte banyoda kaldım bulaşık makinesini boşaltayım dedim üst kısmı boşalttım baktım belim çok fena eğilemiyorum bile alt kısım kaldı eve gidince boşaltıcam yemek yok bişeyler uydurup yicez saçımı düzleştiricem yolculukta uğraşmıyım düz olsun sonra saat 10 da yolcuyuz
oh oh ne güzel, için kıpır kıpırdır şimdi seninçooook eğlenin canım, tadını çıkarın her anın. biz çalışanlar için de biraz fazladan eğlenin yarın sabah 10 mu, akşam 10 mu bu arada?
Günaydın kızlar gece ne çok konuşmuşsunuz öyle :))
Ben çok yorgunum akşam yemekten sonra bulaşık makinesini çalıştırdım sonra hemen tüy olayına geçtim allahım ne uzun sürdü lazerede alışmışım ya çok yoruldum sonra çantama eksikleri koydum etek kırışmıştı ütüledim evi süpürdüm eşim yorgunluktan sızmış kalmış uyandırmadım yatağa öylece atmış kendini. Duşa girdim bi güzel yıkandım en az 1 saatte banyoda kaldım bulaşık makinesini boşaltayım dedim üst kısmı boşalttım baktım belim çok fena eğilemiyorum bile alt kısım kaldı eve gidince boşaltıcam yemek yok bişeyler uydurup yicez saçımı düzleştiricem yolculukta uğraşmıyım düz olsun sonra saat 10 da yolcuyuz
ne güzel elfim son günün bugün tatile gidiyosun bol bol dinlen eğlen senenin yorgunluğunu at hiçbişe moralini bozmasın
Günaydın kızlar...
Elfii bırak işleri ,tatil moduna gir hadiii:82:
Yarenim
NekkkkHerşey seni bana hatırlatırrr Sabah sabah kamyonetin plakası ...nek....
Akşam 10 canım. İçim kıpır kıpır evet ama işyerindeki işler bitmedi ya bugünde sıkı çalışmam lazım sanırım. Bi tembellik çöktü yine üzerime
saol zuzum. bu nekkk muhabbetini anlamadım yalnız ben kamyonet plakası ne ayak???
.
gece yolculuğu mu yapacaksınız ne güzel. bayılırım ben gece yolculuğuna, siz kendi arabanızla gidecektiniz değil mi? geze geze gidersiniz ne güzel. işler hiç bitmez zaten ya, rahat ol bence.
elfi gideceğiniz yerin ve otelin ismi neydi merak ettim :) bir de ne kadara ayarlamıştınız ?
Canım otelin adı bendis beach. Geçen sene tansel beach mış adı bu sene el değiştirmiş yenilenmiş. 5 yıldız standartlarında ama 4 yıldızlı. Oda sayısından kaybediyormuş. Biz ets ye gittik 2 kişi 4 gece ulaşım dahil 1.000 tl verdik. Ama erken rezervasyon yaptırdık şimdi fiyatı artmış
Güle güle gidin, güle güle gelin elfim
günaydın kızlar biz geldik:))
sabah doktora gittim yola çıkmadan kızımı bir görim dedim gayet iyiydi çok şükür elini kafasına koymuş duruyodu ağzında sanki yemek var gibi çğniyo falan doktor eşime dedi sen elini koyda karnına elini indirsin başından eşim elini koyar koymaz indirdi doktorda diyo bak babasının sözünü dinlicek kızın ayy canım benim ya yerim ben onu:)
Maşallah bebişine
sabah doktora gittim yola çıkmadan kızımı bir görim dedim gayet iyiydi çok şükür elini kafasına koymuş duruyodu ağzında sanki yemek var gibi çğniyo falan doktor eşime dedi sen elini koyda karnına elini indirsin başından eşim elini koyar koymaz indirdi doktorda diyo bak babasının sözünü dinlicek kızın ayy canım benim ya yerim ben onu:)
hatırla beni kamyonetlerleGünaydın kızlar...
Elfii bırak işleri ,tatil moduna gir hadiii:82:
Yarenim
NekkkkHerşey seni bana hatırlatırrr Sabah sabah kamyonetin plakası ...nek....
zuzummYa nektara bazen nekkk diye sesleniyorum yaa :)))
sabahkamyonet gördüm plakası ".... Nek ..." ti :))) nektar geldi aklıma :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?