2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

oh oh ne güzel, için kıpır kıpırdır şimdi senin çooook eğlenin canım, tadını çıkarın her anın. biz çalışanlar için de biraz fazladan eğlenin yarın sabah 10 mu, akşam 10 mu bu arada?

Günaydın kızlar...

Elfii bırak işleri ,tatil moduna gir hadiii:82:

Yarenim

Nekkkk Herşey seni bana hatırlatırrr Sabah sabah kamyonetin plakası ...nek....

Akşam 10 canım. İçim kıpır kıpır evet ama işyerindeki işler bitmedi ya bugünde sıkı çalışmam lazım sanırım. Bi tembellik çöktü yine üzerime

ne güzel elfim son günün bugün tatile gidiyosun bol bol dinlen eğlen senenin yorgunluğunu at hiçbişe moralini bozmasın

Günaydın kızlar...

Yarenim

saol zuzum. bu nekkk muhabbetini anlamadım yalnız ben kamyonet plakası ne ayak???

Akşam 10 canım. İçim kıpır kıpır evet ama işyerindeki işler bitmedi ya bugünde sıkı çalışmam lazım sanırım. Bi tembellik çöktü yine üzerime

gece yolculuğu mu yapacaksınız ne güzel. bayılırım ben gece yolculuğuna, siz kendi arabanızla gidecektiniz değil mi? geze geze gidersiniz ne güzel. işler hiç bitmez zaten ya, rahat ol bence.

Ya nektara bazen nekkk diye sesleniyorum yaa :)))
sabahkamyonet gördüm plakası ".... Nek ..." ti :))) nektar geldi aklıma :))))

gece yolculuğu mu yapacaksınız ne güzel. bayılırım ben gece yolculuğuna, siz kendi arabanızla gidecektiniz değil mi? geze geze gidersiniz ne güzel. işler hiç bitmez zaten ya, rahat ol bence.

Yok canım biz ets tur ile gidiyoruz onları arabasıyla :))

elfi gideceğiniz yerin ve otelin ismi neydi merak ettim :) bir de ne kadara ayarlamıştınız ?

Canım otelin adı bendis beach. Geçen sene tansel beach mış adı bu sene el değiştirmiş yenilenmiş. 5 yıldız standartlarında ama 4 yıldızlı. Oda sayısından kaybediyormuş. Biz ets ye gittik 2 kişi 4 gece ulaşım dahil 1.000 tl verdik. Ama erken rezervasyon yaptırdık şimdi fiyatı artmış

elfi gerçekten çok çok iyi ayarlamışsınız. Bir çok yer ulaşımı düşünmez bile. Ben de tatil ayarlamaya çalışıyorum da eylül sonuna; eşim aklımı çelmeye başladı olmazsa h sonu ile birleştirip 4 günlüğüne filan ramazan öncesi güneye kaçalım diye. Benimse düşüncem hiç tatilleri bölmeyelim evlilik yıl dönümümüze doğru barcelona madrid yapalım. hatta ayarlaabilirsek her şeyini kendimiz ayarlayalım hiç tura da komisyon ödemeyelim.

günaydın kızlar biz geldik:))
sabah doktora gittim yola çıkmadan kızımı bir görim dedim gayet iyiydi çok şükür elini kafasına koymuş duruyodu ağzında sanki yemek var gibi çğniyo falan doktor eşime dedi sen elini koyda karnına elini indirsin başından eşim elini koyar koymaz indirdi doktorda diyo bak babasının sözünü dinlicek kızın ayy canım benim ya yerim ben onu:)

Maşallah bebişine

Maşallah bebişine

tşk ederiz teyzesi nazar değmesin bende valizi hazırladım akşam çamaşır yıkadım sabah birazı kurumuştu artık kalanı gidince alacam 5 gibi izin alabilirsem izin alacam müdür yok bugün çıkarım aslında ama arar diye korkuyorum inşallah aramaz sonrada eve uğrayıp çıkacaz hmen yolumuz çok uzun şans dileyin bana sorunsuz atlatım kızlar..

kırk bin kere maşallah cünyırımıza

Günaydın kızlar...

Yarenim

hatırla beni kamyonetlerle

Ya nektara bazen nekkk diye sesleniyorum yaa :)))
sabahkamyonet gördüm plakası ".... Nek ..." ti :))) nektar geldi aklıma :))))
zuzumm

kızlar babalarına daha bağlı olur zatenn
bol, 3d 4d ultrasondan gördünüz mü şirineyi hiç? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…