2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

oleyyy oleyyyy oleyyyyy kocam geldii...motorun sesini duydum :)))) gidiyom ben byss...iyi geceler

sizin kocişlride allah kavuştursun kızlar

adım aydan istanbulda yaşıyorum marmara üniversitesinde okuyorum 10 ay önce evlendim ama düğünüm bu haziranın 19 unda oldu malumunuz 21 yaşındayım sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum sıcak sohbetinizle benide aranıza aldığınıza çok sevindim

aydancım aramıza tekrar hoşgeldin. Düğünün geç olmuş ama olsun geç olsun güç olmasın

oleyyy oleyyyy oleyyyyy kocam geldii...motorun sesini duydum :)))) gidiyom ben byss...iyi geceler

sizin kocişlride allah kavuştursun kızlar
hadi koş hasret gider, benimkisi de geldi 15 dk önce
yemek yiyo :))
ben de kaçıyorum yawaş yawaş

Aydan memnun oldum canım, daha detaylı konuşur tanışırız

iyi geceler kızlar

teşekkür ederim benim okulum, bide eşimin abisinin askerliği vardı diğer abiside gemi makine mühendisi yurtdışındaydı anca yapabildik geç oldu ama güç olmadı dediğiniz gibi

Hadi koş hasret gider, benimkisi de geldi 15 dk önce
yemek yiyo :))
ben de kaçıyorum yawaş yawaş

aydan memnun oldum canım, daha detaylı konuşur tanışırız

Iyi geceler kızlar

ii geceler cnm sizede

Issız bir boşluğu göğüsledim sen gidince düğümlendim
Çözümsüzüm sonuçsuzum
Ey senden sonrası olmayan
Ey tüm gülleri solduran sen gidince
Sonsuz boşlukta mahsurum sen gidince
Kilitlendim zincirlendim tutukluyum
Ey senden sonrası muamma
Ey boşluk dolduran ima
Sen gidince anlamsızım
Tehlikeli sularda bir sandalım
Ya batar ya çıkarım
Biliyorum bu fırtınalar sonum olmaz
Hayat yolunda tek başıma
Bir düşer bir kalkarım
Görüyorum hiç kimse yoldaş olmaz
Sen gidince anladım aydınlandı zor olsada
Yanlızmışız esasında hayat denen yolculukta

OFFFF OFFF

Son düzenleme:
elini yüzünü yıkıyo benmkide birazdan yemek ister :))
nektar aradığımda şimdi çıktık yola demişti, meğerse izmire gelmişler bile o arada:)) süroüz yapmış
ben kaçar benmki sesleniyp

kadın ölür ve cehennemin kapıları açılır seytan ceketini ilikler ,eğilir hoşgeldin üstadım der

ii geceler kızlar forumda bi ben varım harhalde :)

bugün baya iş yaptım yatak kılıfımı yıkadım taktım süper pratik bir şeymiş takmak 5 dk mızı bile almadı :)

cam sildim çarşafları yıkattım bir posta renklileri yıkattım bir de süpürgeye çektim evi hatta akşam da teyzemlere oturmaya gittim :)

sizin tarif ettiğiniz yalancı mantıdan yaptım eşim bayıldı :)))

günaydın kızlar. gece gece çeneniz düşmüş yine

ben dün akşam eve gittim, süpürge tuttum, toz aldım. balkonumu yıkadım. ıslak kek yaptım, tramisu yaptım. annem, babam ve ablamlar geldi oturmaya. babam ilk defa geldi benim evime. dedi kızım çok büyükmüş bu ev, kaybetmiyor musunuz birbirinizi nasıl kaybedelim, eşim mütemadiyen bir adım arkamdan geziyo denmiyor ki babaya çok keyifli bir akşam geçirdik ailece. İzmir'e dönsek de böyle daha çooook güzel akşamlarımız olsa.

kociş de akşam gelirken bir buket beyaz gül almış bana çok sevindirik oldum

bugün evi boyayacaklar inşallah, hafta sonu da taşıncaz hayırlısıyla.

kıymalısını mı yaptın sirken? :))
ben de bu akşam yalancı mantı yapıcam, yarın iş yok, sarımsak yenebilir

Yarenim senin kociş Elfişinkini solliycak bu gidişle, güller felan ne güzel yaa :)

Günaydın herkese Hayırlı cumalar :)

günaydın bacılarr ay inanamıorum bir hafta daha bitti

evt nektar kıymalı yaptım hatta eşim fazla sarımsak soymuştu yoğurt için birazını da kıymalı harca koyduk güzel oldu :)

günaydın herkese

hayırlı cumalar kızlar artık gece sohbetleri başlamış baya muhabbet etmişsiniz :)

günaydın bacılarr ay inanamıorum bir hafta daha bitti

evt nektar kıymalı yaptım hatta eşim fazla sarımsak soymuştu yoğurt için birazını da kıymalı harca koyduk güzel oldu :)
benim eşim de bayılıyo bu makarnaya, bu akşam ben de yapıcam mutlaka; benim de canım çekti

maşallah diyelim canım evlendiğimizden beri aştı kendini çiçek mevzusunda kocişimmm

amannn çok da iş var bu aralar ya. pazartesi evin eksiklerini almak için işyerinden izin almam gerekecek galiba.

Günaydın kızlar gece ne çok konuşmuşsunuz öyle :))

Ben çok yorgunum akşam yemekten sonra bulaşık makinesini çalıştırdım sonra hemen tüy olayına geçtim allahım ne uzun sürdü lazerede alışmışım ya çok yoruldum sonra çantama eksikleri koydum etek kırışmıştı ütüledim evi süpürdüm eşim yorgunluktan sızmış kalmış uyandırmadım yatağa öylece atmış kendini. Duşa girdim bi güzel yıkandım en az 1 saatte banyoda kaldım bulaşık makinesini boşaltayım dedim üst kısmı boşalttım baktım belim çok fena eğilemiyorum bile alt kısım kaldı eve gidince boşaltıcam yemek yok bişeyler uydurup yicez saçımı düzleştiricem yolculukta uğraşmıyım düz olsun sonra saat 10 da yolcuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…