oleyyy oleyyyy oleyyyyy kocam geldii...motorun sesini duydum :)))) gidiyom ben byss...iyi geceler
sizin kocişlride allah kavuştursun kızlar
adım aydan istanbulda yaşıyorum marmara üniversitesinde okuyorum 10 ay önce evlendim ama düğünüm bu haziranın 19 unda olduMalumunuz 21 yaşındayım sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum sıcak sohbetinizle benide aranıza aldığınıza çok sevindim
oleyyy oleyyyy oleyyyyy kocam geldii...motorun sesini duydum :)))) gidiyom ben byss...iyi geceler
sizin kocişlride allah kavuştursun kızlar
Hadi koş hasret gider, benimkisi de geldi 15 dk önce
yemek yiyo :))
ben de kaçıyorum yawaş yawaş
aydan memnun oldum canım, daha detaylı konuşur tanışırız
Iyi geceler kızlar
elini yüzünü yıkıyo benmkide birazdan yemek ister :))
nektar aradığımda şimdi çıktık yola demişti, meğerse izmire gelmişler bile o arada:)) süroüz yapmış
Ben kaçar benmki sesleniyp
ii geceler kızlar forumda bi ben varım harhalde :)
bugün baya iş yaptım yatak kılıfımı yıkadım taktım süper pratik bir şeymiş takmak 5 dk mızı bile almadı :)
cam sildim çarşafları yıkattım bir posta renklileri yıkattım bir de süpürgeye çektim evi hatta akşam da teyzemlere oturmaya gittim :)
sizin tarif ettiğiniz yalancı mantıdan yaptım eşim bayıldı :)))
kıymalısını mı yaptın sirken? :))
ben de bu akşam yalancı mantı yapıcam, yarın iş yok, sarımsak yenebilir
Yarenim senin kociş Elfişinkini solliycak bu gidişle, güller felanne güzel yaa :)
Günaydın herkeseHayırlı cumalar :)
benim eşim de bayılıyo bu makarnaya, bu akşam ben de yapıcam mutlaka; benim de canım çektigünaydın bacılarr ay inanamıorum bir hafta daha bitti
evt nektar kıymalı yaptım hatta eşim fazla sarımsak soymuştu yoğurt için birazını da kıymalı harca koyduk güzel oldu :)
kıymalısını mı yaptın sirken? :))
ben de bu akşam yalancı mantı yapıcam, yarın iş yok, sarımsak yenebilir
Yarenim senin kociş Elfişinkini solliycak bu gidişle, güller felanne güzel yaa :)
Günaydın herkeseHayırlı cumalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?