2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

off senin şu kızın, bolun karnındaki yaramaz yüzünden bebiş aşkım depreşiyo zaten seneye yaza ben de istiyorum küçük bi prenses, Allahım verir inşallah

İnş tatlım kanatsız bir meleğin olur seninde
aminnn ikiz istiyorum ben

evet beyimi bekliyom

ay ben de oturup kaldım, duş alsam diyorum ama çok üşeniyorum, sabah mı alsam duşu napsam.. şu kociş gelse, yemek yese de mutfağı toplasam
zuzuşum korkuyomusun tek başına? uyucan mı o gelmeden, bekliycen mi?

bende gardolabı düzenlicektim güya :)))

nektarım şimdi kanalda korku filmi fragmanı vardı değiştirdim hemen :))))) yok aşkım gelmeden uyumam

bende gardolabı düzenlicektim güya :)))

nektarım şimdi kanalda korku filmi fragmanı vardı değiştirdim hemen :))))) yok aşkım gelmeden uyumam
ben de öyleyim yalnızken fragmandan bile tırsarım, kociş evdeykende bir cesaret gelir böyle
1 e kadar felan gelmezse koltukta felan uyu canım, yarın zor geçer yoksa
ben eşim trakyaya gittiğinde (3 te felan geliyo) koltukta uyuyorum, o gelince geçiyorum yatak odasına :44:

ben geldimmm benim kociş uyudu tavuk gibi erkenden bende hop bilgisayarın başına uykum gelsede yatsam geçmişleri okudum da ben kız kardeşiniz oluyorum heralde en toy benim hiç te kendinize kart demeyin valla gençsiniz maşallahh

aşk olsun gençsiniz tabi 60 a bi merdiven dayayın ondan sonra dersiniz kartlaştım diye genciz güzeliz hepimiz :82::82::82:

:)))) valla bilmiyom canım...çok uykum gelirse koltukta sızarım :)))

:)))) valla bilmiyom canım...çok uykum gelirse koltukta sızarım :)))
öyle yap, direnme bekliycem diye
gelince kociş alıp taşır seni yatak odasına :89:

off şu "yarın ne giysem" derdi beni yedi bitirdi

selam acomert
evet, en toy sensin, en yeni de sensin
biraz kendinden bahsetsene, nerde yaşıyosun, isim felan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…