zuzummmnektarıımmmmmohh bee yalnız hissediyodum kendimi iyi oldu seni gördüğüm :))) nerdeymiş o topic kızz:))
off senin şu kızın, bolun karnındaki yaramaz yüzünden bebiş aşkım depreşiyo zatennektarcım bnm bebiş en geç akşamları 8 de uyuyor yalnızım bu gece bide eşimde işte. gunduzde çok uyanık olmuyor bizim kız o saatlerdede zaten oynuyoruz :) arada uyanıyor gözleri kapalı karnını doyuruyor uyuyor genr :82:
zuzummmbeyini mi bekliyosun yawrum benimkisi de daha gelmedi (
başlık bu http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/454708-yasli-sapik-komsu-6.html
off senin şu kızın, bolun karnındaki yaramaz yüzünden bebiş aşkım depreşiyo zatenseneye yaza ben de istiyorum küçük bi prenses, Allahım verir inşallah
aminnnİnş tatlım kanatsız bir meleğin olur seninde
ay ben de oturup kaldım, duş alsam diyorum ama çok üşeniyorum, sabah mı alsam duşu napsam.. şu kociş gelse, yemek yese de mutfağı toplasamevet beyimi bekliyom
aminnnikiz istiyorum ben
ay ben de oturup kaldım, duş alsam diyorum ama çok üşeniyorum, sabah mı alsam duşu napsam.. şu kociş gelse, yemek yese de mutfağı toplasam
zuzuşum korkuyomusun tek başına? uyucan mı o gelmeden, bekliycen mi?
ben de öyleyimbende gardolabı düzenlicektim güya :)))
nektarım şimdi kanalda korku filmi fragmanı vardı değiştirdim hemen :))))) yok aşkım gelmeden uyumam
ben de öyleyimyalnızken fragmandan bile tırsarım, kociş evdeykende bir cesaret gelir böyle
1 e kadar felan gelmezse koltukta felan uyu canım, yarın zor geçer yoksa
ben eşim trakyaya gittiğinde (3 te felan geliyo) koltukta uyuyorum, o gelince geçiyorum yatak odasına :44:
öyle yap, direnme bekliycem diye:)))) valla bilmiyom canım...çok uykum gelirse koltukta sızarım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?