2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

düğün evimizin bahçesinde saat 5 buçuk gibi başladı 1 de anca bitti yok istanbuldayızda arabayı antakyadan aldık aynı araba istanbulda daha pahalıydı

kızlar ben gidiyorummmmmmmmm hadi hoşçakalın kendinize ii bakın öpüyorum sizleriiiiiiii...

bol tatlım iyi tatiller marmarise gidicekmişsiniz sanırım benim babam orda iyi bilirim oraları dikkatli ol tekne turuna çıkın mutlaka jeep safari yapmayın hamileler için pek rahat geçmiyo :))) iyi tatiller öptümmm

kızlar ben gidiyorummmmmmmmm hadi hoşçakalın kendinize ii bakın öpüyorum sizleriiiiiiii...

kendinede bebeğinede dikkat et canım iyi eğlenceler iyi tatiller öptük seni balımlaa

nek yemekten sona içeym olmassa tocam işe gidick şimdi uyanck sona gene yalnız ben

offf ben ne yemek yapıcam canım hiç bişi yemek istemiyooo ama evdekiler aç kalıcak yoksaaa ne pişiriyim bugün kızlar annem evde yok bi hafta yemekler bana kaldı

offf ben ne yemek yapıcam canım hiç bişi yemek istemiyooo ama evdekiler aç kalıcak yoksaaa ne pişiriyim bugün kızlar annem evde yok bi hafta yemekler bana kaldı

ben bezelye yaptım buzluğa atmıştım havuç bezelye patates onları pişirdim hmn bide kızlardan yalancı mantı tarifi aldık

uzan azcık sende yanına hem halsizim diyodun bebişinle dinlen birazcık tatlım
kocam işe gidicek onu kaldırcm şimdi yemk yicez balımda uyandııııııııııııııııı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben yokum kızlar bisüree

ailenin tadını çıkar tatlım benim kocişte gelir yarım saate zaten gidiyim bakıyım ne pişiriyim diye bende

yaa bizde jeep safari yapıcaktık balayında...ama o gün kaçırdık geç kalktık :))) sonrada uymadı, öyle kaldı :26:

Kızlar ben gidiyorum sizlere hoş sohbetler kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum

Hoşçakalın..

ayy kimse yok beni eşim yemek yapma zahmetinden kurtardı gelirken iş yeirnden getiricekmiş ohh gelsin kebaplar gitsin lahmacunlar gitti rejim yine

herkes yemeklerden bahsetmiş.Ben de bugün tavuklu patatesli patlıcanlı sulu bir yemek yaptım bir de tel şehriye çorba. Yanına da pilav yapıyorum. Buzluğumn derinlikleirnde vişne buldum komposto yapıp dolaba attım sıcakta iyi gider. birazdan ananemiz de bize gelecek yemeğe bu akşam 3 kişiyiz

ayy kimse yok beni eşim yemek yapma zahmetinden kurtardı gelirken iş yeirnden getiricekmiş ohh gelsin kebaplar gitsin lahmacunlar gitti rejim yine

eniştemiz yemek işiylemi meşgul canım. hadi iyisin yırttın yemekden bizde bahçe suladık kızımla geldk yuvarlanıyor yerde

misafir var desene tatlım. vişne suyu gusel olur bende yaparım bu sene daha tam olmadı vişnelerim olsunda toplıcm kaynatcm küçük şişelerle dolaba sona çıkar çıkar iççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…