kızlar ben gidiyorummmmmmmmm hadi hoşçakalın kendinize ii bakın öpüyorum sizleriiiiiiii...
elfiiii seni ugurlayamadım cnm. ii tatillr sanada
midem ağrıyor ya uf çok halsisim bgn
kızlar ben gidiyorummmmmmmmm hadi hoşçakalın kendinize ii bakın öpüyorum sizleriiiiiiii...
biz varız biz varız eşinin yerini dolduramayız ama biz yalnız bırakmayız :))))))
offf ben ne yemek yapıcam canım hiç bişi yemek istemiyoooama evdekiler aç kalıcak yoksaaa ne pişiriyim bugün kızlar annem evde yok bi hafta yemekler bana kaldı
kocam işe gidicek onu kaldırcm şimdi yemk yicez balımda uyandııııııııııııııııı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyuzan azcık sende yanına hem halsizim diyodun bebişinle dinlen birazcık tatlım
ailenin tadını çıkar tatlım benim kocişte gelir yarım saate zaten gidiyim bakıyım ne pişiriyim diye bendeben bezelye yaptım buzluğa atmıştım havuç bezelye patates onları pişirdim hmn bide kızlardan yalancı mantı tarifi aldık
kocam işe gidicek onu kaldırcm şimdi yemk yicez balımda uyandııııııııııııııııı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyben yokum kızlar bisüree
bol tatlım iyi tatiller marmarise gidicekmişsiniz sanırım benim babam orda iyi bilirim oraları dikkatli ol tekne turuna çıkın mutlaka jeep safari yapmayın hamileler için pek rahat geçmiyo :))) iyi tatiller öptümmm
ayy kimse yokbeni eşim yemek yapma zahmetinden kurtardı gelirken iş yeirnden getiricekmiş ohh gelsin kebaplar gitsin lahmacunlar gitti rejim yine
herkes yemeklerden bahsetmiş.Ben de bugün tavuklu patatesli patlıcanlı sulu bir yemek yaptım bir de tel şehriye çorba. Yanına da pilav yapıyorum. Buzluğumn derinlikleirnde vişne buldum komposto yapıp dolaba attım sıcakta iyi gider. birazdan ananemiz de bize gelecek yemeğe bu akşam 3 kişiyiz
yaa bizde jeep safari yapıcaktık balayında...ama o gün kaçırdık geç kalktık :))) sonrada uymadı, öyle kaldı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?