2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Merhaba kızlar bu hafta içinde hayatımı değiştirecek radikal kararlar aldım. Buraya da iş yoğunluğundan giremiyorum malum bari girip haftasonu derdimi anlatayım istedim sizlere. Bu sene eylül ayında memuriyetimin 4. yılını dolduruyorum ama askeriyede çalıştığım için normal memur gibi hissedemedim hiçbir zaman kendimi ve bu son bir senem resmen kabus gibi geçti iş yüküm giderek ağırlaştı. Ayda en az bir cumartesi pazar çalışıyorum, hafta içleri vardiya usulü sabahın 5inde gittiğim oluyor bir hafta boyunca, en son amir öğlen nöbeti ve de akşam nöbetleri koyunca artık burası benim için çekilmez bir hal aldı. 657ye tabiyim diye hakkını savunmaya da kalkamıyorsun çünü bu sefer de şubenin içinde hayatını cehenneme çevirip seni bezdiriyorlar. Ben de düşündüm taşındım artık bıçak kemiğe dayanınca 2012 yılındaki kpssye daha 1 senem var o zamana kadar b grubu memurluğa hazırlanıp burdan istifa edip sözleşmeli bi yere geçei diyorum. Resmen gözümü kararttım. İstifa edince 6 ay memur olamıyorsun. Olaki sözleşmeli bir yere geçemezsem 6 ay beklerim açılan her kadro için başvuru yaparım o zaman zarfında da özelde bi yere girer hiç değilse asgari ücret bile olsa eve üç beş kuruş getiririm diye düşünüyorum. Çok mutsuzum çünkü kızlar inanın hiç huzrum yok burda ben memur olmayı bu yüzden istememiştim. Mesaim belli olur tatil günüm belli olur rahat ederim hem de garanti olur hayatım diyordum ama bu 4 senede canımdan bezdim. Eğer önümdeki fırsatı değerlendirmezsem zaten iki sene sonra 30 yaşımı dolduruyorum şansımı tamamen kaybederim. Benim için dua edin Allah yolumu açsın kpssden 90 üstü almayı hedefledim umarım olur Daha nümde 1 senem var kısmet.. ozamana kadar da nasılsa buaradan gideceğim diye işyerindeki olumsuzluklara göğüs gereceğim

günaydın zeynep. nekk bugün çalışmıyor, bol, elfi ve fundiş tatilde. eos ve zuzu da henüz gelmediler. kaldık böyle kimsesiz gibi boynu bükük

günaydın canım iiznli demi arada gün içinde uğrar oh ne güzel ya tatildeler

kimse kalmadı çabucak tatillerini yapsınlarda yaz sezonu geçsin herkes dönsün keyfi kalmıyo kimsesiz

canım benim aslında çok mantıklı kararlar almışsın. umarım kpss'den istediğinden daha da güzel bir puan alırsın. ben de istiyorum Türkiye'ye dönünce kpss'ye girmeyi. belki şansıma tutar bir yerler. evli bayanlar için işyeri, mesai saatleri çok önemli. sonuçta evin işleri de bize bakıyor ve onları yapmak için hem vücut dinç olmalı hem de kafa rahat olmalı. yoksa hiçbirşey gelmiyor insanın içinden. Allah yar ve yardımcın olsun bu yolda, senin için hangisi hayırlıysa o kapıyı açsın inşallah.

günaydın canım iiznli demi arada gün içinde uğrar oh ne güzel ya tatildeler

kimse kalmadı çabucak tatillerini yapsınlarda yaz sezonu geçsin herkes dönsün keyfi kalmıyo kimsesiz

aynen canım ya. zuzu daha temizliği bitiremedi galiba. aaa bu arada profiline bir bakalım foto yüklemiş mi yoksa gelir gelmez küselim ona

merhaba canım en mantıklı kararları almışsın memurluk denince rahatlık geliyo akla satin tatilin belli seninki askeriye olunca başka tabi mutsuzsan yapamıyosan en mantılısı 2012kpssye girersin işallah senin için hakkında ne hayırlıysa o olur.

hakkında hayırlısı canım...Allah yolunu açık etsin

evet canım ben de baktım yok. küselim biz

küsmezsin sen bana yarenimmm

valla dün eşim yapıyodu ...biraz uğraştı tam olucakken telefonun şarjı bitti sinir oldu yapmıyom dedi

akşama bidaha yaptırırım ben ona, işi düşücek çünkü bana:89:

ya sen eşine yaptıracaksın ama ben pazartesi sabahı görebilcem hatta pazartesi de izinli olacağım büyük ihtimalle, o yüzden salı günü görebilirim. eve taşınır taşınmaz internet olmaz sanırım. kaç gündür ekiyorsun sen bizi. hadi bu seferlik de küsmeyelim bari, zaten şuncacık kişi kaldık

yeni eleman yardım etmedi mi temizliğe zuzum?

kendince ne doğruysa onu yap.. hakkında hayırlısı ne ise o olsun..

günaydın kızlarrrrr bu hafta geç gelicm hep eşim gece çalıştığı için sbh eve geliyor kahvaltı bebek derken geç oluyor saat

zuzuuuuuuuuuuuu bahanen var hep resmlere hee.

Son düzenleme:

yırttık yani bu sefer....

Bu hafta biraz az yardım etti :)) biyere gönderdim onu:))

Nemlendirici krem
Almış olduğum nemlendirici kremi bir daha kullanmayacağını, hiç beğenmedini, kırışıklıklarını gidermediğini, etrafa güzel koku vermediğini söyleyen 72 yaşında bir babannem var...

aşkım erken çıkar inşallah bugün de, gider evi temizleriz beraber. bu akşam ve yarın da eşyaları toparlar götürürüz. hastalancam kesin, belime vura vura sinyal veriyor geliyorum die

İlk uçuş deneyimini ''Kalkış, ön sevişme. Havada kalış, birleşme. İniş, orgazm. İliklerime kadar hissettim, hâla titriyorum...'' şeklinde özetliyorsa ve bu insan sevgili aday adayınız ise hemen kaçın!

...

YARENİM KIYAMA YAA...KOLAY GELSİN ŞİMDİDEN...İLAÇ AL İSTERSEN AĞRIN OLMASIN, ZATEN BİSÜRÜ İŞİN VAR....

off düdüklü tenceremi yere düşürüp sapını kırmıştım. karacadan istedm yollayacaklarını söylediler resmini çekip yolladığım halde yanlış kulup gelmişşşşşşş tekrar istemek zorunda kaldım. kardeşim hiçmi resime bakmadın ya o kdr istediniz resmini yollayın diye.. 10 gun daha beklemek zorundayım püff bir işimde yolunda gitsn ya

hadi yaaa....fırça çekseydin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…