2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

eniştemiz yemek işiylemi meşgul canım. hadi iyisin yırttın yemekden bizde bahçe suladık kızımla geldk yuvarlanıyor yerde

yerim ben onu eşim babasıyla beraber restaurant ve market işletiyo tatlım yemekler şirketten bugün telefon açtı uğraşma yemekle ben istediğinizi burdan yaptırıp getireyim dedi bende balıklama atladım

bende bugün en yakın arkadaşımın ev hediyesi diye getirdiği nevresimi serdim ay bi güzel oldu içim açıldı çok sevdim

bnm nevresim takımlarına karşı zaafım var cnm. 6 tane nevresm tk 1 uyku seti 1 saten nev (yeni aldım dora rengi) suan kulladığmıda sarevden aldım ama bulamıyorm katalogda. yeni desenide yok sanırım

oleyyyy kociş geldi ben kaçar tatlım o bilgisayardan kalkınca otururum yine başına iyi akşamlar.....karnımda çok acıkmıştı öptümmmm

kızlar yaaaaaaaaa ne kadar uzak kaldım sizden bu haftaaaa
ay sanki hiç bu hafta olduğu kadar yorulmamıştım ne yorucu bi haftaydı sonunda bitti çok şükür. dersler bitmek bilmedi arka arkaya arka arkaya, artık en son ders resmen sesim kısılıyordu bağırmadığım halde. Sadece çok konuşmaktan sesim gidiyordu heralde :44: günlerdir eve sadece yatmaya geliyorum her yer birbirine girmiş yine. Bugün 7 gibi geldim, evi sildim süpürdüm güzelce domestos'la sildim her yeri. bi güzel de duşa girdim rahatladım.

Kızlar artık havalar çok sıcak yaa balkon bile sıcak artık burada. başlıyor heralde artık yaz :44::44:
aydancım hoşgeldin ben ne yazık ki günlerdir uğrayamadığımdan tanışamadık. Ben de fotolarını görmek isterim kaldırmadıysan

elfi ve bol gitmişsinizzz iyi yolculuklar iyi tatiller çok eğlenin bol bol fotoğraf çekin bizim yerimize de gezin tamam mııııııı

yarın sınava gircem ben de kpss. niye giriyorsam...:44: sonra evdeyim ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum lütfennnnnnn

:)))) ayşam naber canım...
Allah zihin açıklığı versin canım :))

zuzuşş saol canım.
ya iyiyim işte yorgunum ama. senden naber neler neler kaçırdım yaa kaç gündür okudum hep yazdıklarınızı ama hangi birine cevap yazayım birkimiş de birikmiş
yine mi yok kocişin?
benimki yolda geliyor. günler sonra ilk kez yüzünü görcem adamın.
onu da akşam 5 dk sabah 5 dk. görüyorum o kadar walla.

alishia hoşgeldin çok yoğunmuşsun canım benim ne öğretmenisin ? kpss de başarılar canım resimlerine baktım ben allahım bozmasın mutluluğunu

bir süreliğine çıktım ben canım nette başka işlerim vardı az sonrada yatıcm balımın yanınaa sen naptın kociş kalkmş pc den senin

ayşaa başarılar dilerim tatlım sınavda sana

zuzu nereyee kayboldun yaa

günaydın kızlarr... haftanın son iş günü nihayet

adaşım gelmişşşş (yapamasam da burda oynayan adam smiley var)

canım adaşım ya tam sana cevap yazacaktım bizim internet bağlantısı koptu bir daha da bağlanmadı anlamadım valla. kpss'de başarılar dilerim canım. umarım çok yüksek bir puan alıp atanırsın. dershaneden kurtulur devlet okulumun öğretmeni olursun.

ben bugün eve gidince iyice toparlancam. dün acık toparlanayım dedim eşim aradı sen birşey yapma bugün hafta sonu beraber zaten yorulcaz, şimdiden yorma kendini dedi. ben de olur dedim dediği gibi hafta sonu yoğun geçecek, ben de o gelinceye kadar uzandım kitap okudum, ohh vicdan azabım da rahatladı biraz. sonra aşkım geldi hazırlandık, dışarıda yemek yedik. taşıncaz diye alışveriş yapmadığımızdan dolap bomboş. yemekten sonra da ablamlara gittik, eşim babamla tavla oynadı biz de ablam ve annemle tv izledik. sonra eşim maça gitti babamı da alıp. o geldiğinde ben yine uyumuştum tabii

günaydın kızlar

haftasonu geldi, kimsecikler kalmadı yine bide tatile gidince buralar ıssızlaştı

günaydın zeynep. nekk bugün çalışmıyor, bol, elfi ve fundiş tatilde. eos ve zuzu da henüz gelmediler. kaldık böyle kimsesiz gibi boynu bükük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…