2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iş yoktu bugün çok sıkıldım. neyse ki bitiyor son 20 dakika pazartesi günü yoğunmuşuz o yüzden salı gününe izin aldım. kocişe mesaj attım şimdi o da öyle yapacak. patron diyor eşin olmadan sen seçemiyor musun? ya ne sinir insanlar. niye eşim olmadan alayım ki beraber kullanacağımız eşyaları?

hoşgeldin süper. biz iyiyiz sen nasılsın? haberler sende. nasıl yeni işin?

merhaba süper...biz tanışmıyoruz seninle henüz ben aydan...

hoşgeldin cnm senden topiğimize

hoşgeldin süper. biz iyiyiz sen nasılsın? haberler sende. nasıl yeni işin?

canım iyyim bende sagol:=d işe başlamadım ben ya..diger yerden aradılar beni oyaladım oryaı arayan yerin şartı daha iyi diye..oylayayınca diger iş yalan oldu... bekledigim yerde yalancı çıktı aramadı...şimdi yeni iş arıyorum...anlıcan

hadi ya kötü olmuş. çıktığın yerden ses çıktı mı hiç?

alishia hoşgeldin çok yoğunmuşsun canım benim ne öğretmenisin ? kpss de başarılar canım resimlerine baktım ben allahım bozmasın mutluluğunu
merhaba cnm ing. öğretmeniyim ben. ben de seninkilere bakyordum dün gece eşim gelince çıkmak zorunda kaldım yorum yaptım mı hatırlamıoyorum ama buradan da yazayım çok hoş çıkmışsınız maşallah

canımm kolay gelsin zor bi maraton seni bekliyor bu hafta. inş. sorunsuz çabucak taşınırsınız annen baban da yanında onlar da az çok yardım eder hemencecik biter işler canım ben kpss'ye cidden öylesine giriyorum o yüzden yüksek puan falan hikaye. oldu da aldım yine atanamam çünkü formasyonum yok benimki tam laf olsun torba dolsun işi... :)

yaa luxor'u da alıntılamıştım kaybolmuş neyse buradan yine yazayım. Canım öncelikle hayırlı olsun yeni kararın ben de herkesle aynı fikirdeyim en iyisini yapmışsın. insan mutlu olmadığı bir işte neden çalışsın ki. hem de bu kadar yorucu stresli yoğun bir yerde... Dediğin gibi bitr yere giremesen bile bu süre içinde sınava çalışırsın güzelce, ve inş. yüksek bi puan alarak bu sefer istediğin yere girersin hiç sıkma canını hayırlısı neyse o olsun hiçbi şeykendinden sağlığından önemli değil canım...

kızlar moralim çok bozuk eşimle tartıştık babam gelyor bgn düğün var çkalenin bir ilçesinden babam sizde gelin ben akşam bırakırım dedi. eşimde işe gidick evde yok akşam. gidemessn dedi çocuğun küçük ne işin var dedi düğünde. babam istanbuldn geliyor ayrıca. çok üzüldüm ağlıyorum hatta

selam kızlar nasılsınız

eşim kpps görevinden çıkmış arada burda askerlik yapan bir arkadaşı var onla görüşecekmiş oysa ben sanıyordum ki eve gelir birlikte temizlik yaparız ordan da ikea ya gideriz. Hiç sevmiyorum o arkadaşını...Temizlik ihalesi bana kaldı artık :/ Akşam annemler geldi çaya; gelriken ananemi halamı da gietrimişler. Eşimin ananesi de zaten akşam yemeğe bize gelmişti. Hep birlikte oturduk çay içtik sohbet ettik; çok hoşumuza gitti :)))

eos üzülme canım yaa. eşin seni üzmek istememiştir. Havalar çok sıcak oluyor bir de düğünde kalabalıkta bebekle sana zor olur diye seni düşündüğünden gitme demiştir. Geçen hafta teyzemin düğünü vardı inan bu koca yaşımızda eşimle biz düğünden gelince nasıl rahatsız olduk ; ben istifra ettim eşimin düğünde 1 saat burnu kanadı vs. anlatmıştım zaten. Minicik bebeğe o ortamda neler olacak kim bilir.

baban kalmıcakmı düğünden sonra....

:)) bende gidince yaparım...canım isterse,,,yoksa kaç haftadır c.ertesileri yapıyorum eşim yırtıyo temizlikten :)))

sirken kalabalık güzel oluyor...bizde seviyoruz öyle olunca...

düğüne gitmk değil amacım babamı görmek zaten gece dönicek istanbula hmn. her defasında böyle yapıyor 1 sene oldu evleneli 3 kere gittim annemlerin yanına. sevmiyor ailemi ama hep kaynanamın yüzünden doldurdu zmnında yok işte karının ailesinden ne kdr uxak olursan o kdr iyi falan.. içimde o kadar yara varki..

ozaman iş değişir......

Sevmek zorunda değil ama ,bu terbiyesizlik olur...ne yap ne et git dicem de ,kavga olsunda istemeyiz:26:

Kaynanana yakınmısınız ...

çok tav olurum öyle, analarının lafıyla hareket eden evli adamlara

canım hakkında hayırlısı olsun, insanın işini sevmesi çok önemli gerçekten :)))

canım sirkencubine katılıyorum, seni ve bebişi düşündüğü için öyle demiştir eşin.. baban düğünden biraz önce gelemez mi size? düğünden sonra hemen dönücek mi?

Selam herkese ben daha yeni uyandım sayılır:26: 2 ye kadar uyumuşum yaa
şimdi hızlıca bi evi toparlayıp, duş alıp 4 gibi çıkarım.. dün ayakkabı aldım 2 tane Bambiden, ama bitanesi içime sinmedi.. parmaklarım bi tuhaf durdu yaa, orda nasıl farketmemişim :26: bir de 90 tl verdim ona, sinir oluyorum şu huyuma eve gelince illa bi pürüz çıkıyo şimdi onu verip iki tane babet alıyım diyorum, topukluya da ihtiyacım var ama :26:

baban kalmıcakmı düğünden sonra....

hyr kalmıck gece döncek yine istanbula

ozaman iş değişir......

Sevmek zorunda değil ama ,bu terbiyesizlik olur...ne yap ne et git dicem de ,kavga olsunda istemeyiz:26:

zaten kavga ettik gtmk istiyorum diye . taklit yaptı bide kızım kızım ağlar yüz ifadesi ile. bıktım artık etrafa mutlu görünmekten

yolda suan babam akşam 7 de gibi bigada olur anck gece 12 de döncj yrn işe gidicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…