merhaba süper...biz tanışmıyoruz seninle henüz ben aydan...
hoşgeldin süper. biz iyiyiz sen nasılsın? haberler sende. nasıl yeni işin?
hoşgeldin cnm senden topiğimize
canım iyyim bende sagol:=d işe başlamadım ben ya..diger yerden aradılar beni oyaladım oryaı arayan yerin şartı daha iyi diye..oylayayınca diger iş yalan oldu... bekledigim yerde yalancı çıktı aramadı...şimdi yeni iş arıyorum...anlıcan
hadi ya kötü olmuş. çıktığın yerden ses çıktı mı hiç?
slm kızlar nasılsınız?
hoşgeldin canım nasılsın hayırlısı olsun dilenmişsindir bu zamanda
merhaba cnm ing. öğretmeniyim ben. ben de seninkilere bakyordum dün gece eşim gelince çıkmak zorunda kaldım yorum yaptım mı hatırlamıoyorum ama buradan da yazayım çok hoş çıkmışsınız maşallahalishia hoşgeldin çok yoğunmuşsun canım benim ne öğretmenisin ? kpss de başarılar canım resimlerine baktım ben allahım bozmasın mutluluğunu
günaydın kızlarr... haftanın son iş günü nihayet
canım adaşım ya tam sana cevap yazacaktım bizim internet bağlantısı koptu bir daha da bağlanmadı anlamadım valla. kpss'de başarılar dilerim canım. umarım çok yüksek bir puan alıp atanırsın. dershaneden kurtulur devlet okulumun öğretmeni olursun.
ben bugün eve gidince iyice toparlancam. dün acık toparlanayım dedim eşim aradı sen birşey yapma bugün hafta sonu beraber zaten yorulcaz, şimdiden yorma kendini dedi. ben de olur dedimdediği gibi hafta sonu yoğun geçecek, ben de o gelinceye kadar uzandım kitap okudum, ohh vicdan azabım da rahatladı biraz. sonra aşkım geldi hazırlandık, dışarıda yemek yedik. taşıncaz diye alışveriş yapmadığımızdan dolap bomboş. yemekten sonra da ablamlara gittik, eşim babamla tavla oynadı biz de ablam ve annemle tv izledik. sonra eşim maça gitti babamı da alıp. o geldiğinde ben yine uyumuştum tabii
kızlar moralim çok bozuk eşimle tartıştıkBabam gelyor bgn düğün var çkalenin bir ilçesinden babam sizde gelin ben akşam bırakırım dedi. Eşimde işe gidick evde yok akşam. Gidemessn dedi çocuğun küçük ne işin var dedi düğünde. Babam istanbuldn geliyor ayrıca. çok üzüldüm ağlıyorum hatta
selam kızlar nasılsınız
eşim kpps görevinden çıkmış arada burda askerlik yapan bir arkadaşı var onla görüşecekmiş oysa ben sanıyordum ki eve gelir birlikte temizlik yaparız ordan da ikea ya gideriz. Hiç sevmiyorum o arkadaşını...temizlik ihalesi bana kaldı artık :/ akşam annemler geldi çaya; gelriken ananemi halamı da gietrimişler. Eşimin ananesi de zaten akşam yemeğe bize gelmişti. Hep birlikte oturduk çay içtik sohbet ettik; çok hoşumuza gitti :)))
eos üzülme canım yaa. eşin seni üzmek istememiştir. Havalar çok sıcak oluyor bir de düğünde kalabalıkta bebekle sana zor olur diye seni düşündüğünden gitme demiştir. Geçen hafta teyzemin düğünü vardı inan bu koca yaşımızda eşimle biz düğünden gelince nasıl rahatsız olduk ; ben istifra ettim eşimin düğünde 1 saat burnu kanadı vs. anlatmıştım zaten. Minicik bebeğe o ortamda neler olacak kim bilir.
düğüne gitmk değil amacım babamı görmek zaten gece dönicek istanbula hmn. Her defasında böyle yapıyor 1 sene oldu evleneli 3 kere gittim annemlerin yanına. Sevmiyor ailemi ama hep kaynanamın yüzünden doldurdu zmnında yok işte karının ailesinden ne kdr uxak olursan o kdr iyi falan.. Içimde o kadar yara varki..
canım hakkında hayırlısı olsun, insanın işini sevmesi çok önemli gerçekten :)))Merhaba kızlarbu hafta içinde hayatımı değiştirecek radikal kararlar aldım. Buraya da iş yoğunluğundan giremiyorum malum bari girip haftasonu derdimi anlatayım istedim sizlere. Bu sene eylül ayında memuriyetimin 4. yılını dolduruyorum ama askeriyede çalıştığım için normal memur gibi hissedemedim hiçbir zaman kendimi ve bu son bir senem resmen kabus gibi geçti iş yüküm giderek ağırlaştı. Ayda en az bir cumartesi pazar çalışıyorum, hafta içleri vardiya usulü sabahın 5inde gittiğim oluyor bir hafta boyunca, en son amir öğlen nöbeti ve de akşam nöbetleri koyunca artık burası benim için çekilmez bir hal aldı. 657ye tabiyim diye hakkını savunmaya da kalkamıyorsun çünü bu sefer de şubenin içinde hayatını cehenneme çevirip seni bezdiriyorlar. Ben de düşündüm taşındım artık bıçak kemiğe dayanınca 2012 yılındaki kpssye daha 1 senem var o zamana kadar b grubu memurluğa hazırlanıp burdan istifa edip sözleşmeli bi yere geçei diyorum. Resmen gözümü kararttım. İstifa edince 6 ay memur olamıyorsun. Olaki sözleşmeli bir yere geçemezsem 6 ay beklerim açılan her kadro için başvuru yaparım o zaman zarfında da özelde bi yere girer hiç değilse asgari ücret bile olsa eve üç beş kuruş getiririm diye düşünüyorum. Çok mutsuzum çünkü kızlar inanın hiç huzrum yok burda ben memur olmayı bu yüzden istememiştim. Mesaim belli olur tatil günüm belli olur rahat ederim hem de garanti olur hayatım diyordum ama bu 4 senede canımdan bezdim. Eğer önümdeki fırsatı değerlendirmezsem zaten iki sene sonra 30 yaşımı dolduruyorum şansımı tamamen kaybederim. Benim için dua edin Allah yolumu açsın kpssden 90 üstü almayı hedefledim umarım olur Daha nümde 1 senem var kısmet.. ozamana kadar da nasılsa buaradan gideceğim diye işyerindeki olumsuzluklara göğüs gereceğim
canım sirkencubine katılıyorum, seni ve bebişi düşündüğü için öyle demiştir eşin.. baban düğünden biraz önce gelemez mi size? düğünden sonra hemen dönücek mi?kızlar moralim çok bozuk eşimle tartıştıkbabam gelyor bgn düğün var çkalenin bir ilçesinden babam sizde gelin ben akşam bırakırım dedi. eşimde işe gidick evde yok akşam. gidemessn dedi çocuğun küçük ne işin var dedi düğünde. babam istanbuldn geliyor ayrıca. çok üzüldüm ağlıyorum hatta
baban kalmıcakmı düğünden sonra....
ozaman iş değişir......
Sevmek zorunda değil ama ,bu terbiyesizlik olur...ne yap ne et git dicem de ,kavga olsunda istemeyiz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?