ailesi İzmir'de canım. akrabalarını hiç görmedim. facedeki profil fotom vardı ya, ablasının biri onun için fotoğraf seksi dediben de eşime söyledim, o daha seksi poz görmemiş dedi umarım İzmir'e dönünce de bu kadar net olur. ailesinin yanında değişmesinden korkuyorum biraz aslında, bilinçaltımda o var. sanırım önyargılıyım biraz. babamdan kalma bir korku sanırım, çünkü babam İzmir'de başka, Aydın'da ailesinin yanında bambaşka olurdu.
al bak işte fundam, nasıl kıyayım şimde ben zuzuma
aynen bende gelirdimkızlar arkadaşlığımızın hiç bu boyuta geleceğeni düşünmezdim hatta bazen diyorum keşke aynı yerlerde olsaydık da görüşseydik ne hoş olurdu..bende herşeyde hemen kızlara soruyum gösteriyim anlatıyım derdindeyim bazen eşime bahsediyorum bi arkadaş diye gülüyo kk dan mı senin bu arkadaş diye ona göre sanal ama biz realden daha sıcak dostluklar kurduk..antalyadan geçerken aklıma ayşenin dedikleri geldi sanki onu görecekmişim gibi bakındım adanadan geçerken bol geldi aklıma otogarda indik bişeyler aldık belki görürüm diye bakındım çok enteresan bi durum gerçekten..
Ben ilk evlendiğim zaman ablamla kaaadeşim oturmaya gelmişti...annemle babam evde tek kalmışlar..annem kıyamam başlamış ağlamaya :) hepsi gitcek sonunda, tek kalıcaz diye ağlamış
aynenn benim eşim de öyle deraynen bende gelirdimkızlar arkadaşlığımızın hiç bu boyuta geleceğeni düşünmezdim hatta bazen diyorum keşke aynı yerlerde olsaydık da görüşseydik ne hoş olurdu..bende herşeyde hemen kızlara soruyum gösteriyim anlatıyım derdindeyim bazen eşime bahsediyorum bi arkadaş diye gülüyo kk dan mı senin bu arkadaş diye ona göre sanal ama biz realden daha sıcak dostluklar kurduk..antalyadan geçerken aklıma ayşenin dedikleri geldi sanki onu görecekmişim gibi bakındım adanadan geçerken bol geldi aklıma otogarda indik bişeyler aldık belki görürüm diye bakındım çok enteresan bi durum gerçekten..
bilse konuşmana izin vermez mi zuzum :)) facen olsa da ekleyemezsin sen o zaman bizi
Benm eşimin haberi yok arkilerimden...kk yı biliyodu arkadaşım olduğunu bilmiyo...
Fotolar için dört dönüyom ekle şu laptopa diye :)) halbuki bilse dicemki kızlar canıma okucak yap artık
Funda kardeşin kayseriye mi evlendi ?senin ablanın düğünü ne zamandı..bizimki arka arkaya oldu ya çok koydu annemlereben evlendim tam 1 yıl sonra kardişim evlendi bu arada benim evlilik yıl dönümüm yaklaşıyo
bende gelirim :))))
ilk başlarda böyle düşünmüyodumSanal olarak görüyodum ama, gün geçtikçe çok farklı boyutlara geldi arkadaşlığımız sanki burdan bi arkim gibisiniz...bişey oldumu siz geliyosunuz aklıma..aman söleyim aman anlatayım..yada yarenime elfime nektarıma fundama ayşama boluma sorayım diyorum
Benm eşimin haberi yok arkilerimden...kk yı biliyodu arkadaşım olduğunu bilmiyo...
Fotolar için dört dönüyom ekle şu laptopa diye :)) halbuki bilse dicemki kızlar canıma okucak yap artık
değişmez canım sanmıyorum ya korkmababan değişiyo derken mesela nasıl oluyoduki..senin yine dönme durumun var benim oda yok şuanda eşim kayseriyi çok seviyo bana göre en güzel yer kayseri diyo insanın gurbette olması çok zor yaren annemler kardeşim evlenirken çok ağladılar bende takıldım bende bu kadar ağlamadınız diye babam diyoki sende eve geldikten sonra ne kadar ağladık bi bilsen sen üzülme diye yanında ağlamadık sen görme diye kendimizi tutmaya çalıştık diyo yazık ya anne babalar için ne zor bi durum hem mutlu hem üzgün oluyolar teker teker yuvadan uçuyo minik kuşları
senin ablanın düğünü ne zamandı..bizimki arka arkaya oldu ya çok koydu annemlereben evlendim tam 1 yıl sonra kardişim evlendi bu arada benim evlilik yıl dönümüm yaklaşıyo
aynenn benim eşim de öyle derSakın bu arkadaş forumdan olmasın, ve sonra güler
Anlamıyo o sanal olarak bakıyo, ama ben yanımdaymışsınız gibi hissediyorum sizi
(duygusala bağladık)
bilse konuşmana izin vermez mi zuzum :)) facen olsa da ekleyemezsin sen o zaman bizi
kızlar foto ekledim yıl dönümüm
evet bebeğim kayseriye ama evden çıkması bile zor oluyo yaFunda kardeşin kayseriye mi evlendi ?
benim eşim biliyor hem arkileri hem kk'yı. taşındık ya diyorum interneti ne zaman ayarlıcaz, özledin mi arkadaşlarını, akşamları yazmayıver ne olacak? diyorum bazen çok yazıyorlar işyerinde yetişemiyorum okumaya. hem evde yalnız hissetmiyorum kendimi diyorum. hatta Fatma'nın haberini aldığımda eşim yeni gelmişti eve, ben de ağlıyordum. dedi ne oldu? anlattım. o da çok üzüldü. beni teselli etmeye çalıştı bir yandan da. bak aklıma gelince yine çok üzülüyorum :85::85::85:. ne zaman döner acaba buraya?
utanmasam asker gibi takvimlere çizik atcam fundam, şafak saycam memleketime dönmek için. İzmir gibi bir yerden sonra burası huzur evi gibi boğuyor insanı. hiç benlik değil yani. yaşlandım gibi hissediyorum burdaki bir yılda bile.
babam inanılmaz değişirdi tatlım. normalde çok sakin, uyumlu bir insanken oraya gittiğimizde, despot, sert mizaçlı, herşeye kızan bir insan oluyor
ramazan bayramındn 2 hafta sonra :)
ayy az kalmış seninkinede
izin vermese nolur yaa..kim ayırabilir beni sizden
yeni yaşın kutlu olsun cnm..selam kızlar nasılsını?
yarın benim dogum günüm :)
24 yaşında gircem
bende gelirim :))))
ilk başlarda böyle düşünmüyodumSanal olarak görüyodum ama, gün geçtikçe çok farklı boyutlara geldi arkadaşlığımız sanki burdan bi arkim gibisiniz...bişey oldumu siz geliyosunuz aklıma..aman söleyim aman anlatayım..yada yarenime elfime nektarıma fundama ayşama boluma sorayım diyorum
hamilesinMidem bulanıyo, boşluklarım ağrıyo, midemde bi baskı var sankim
Wc ye gittim ama geçmedi
yeni yaşın kutlu olsun cnm..
ben yokum ya sormayın bana
hamilesin
versin amaaizin vermese nolur yaa..kim ayırabilir beni sizden
soda iç :26:Midem bulanıyo, boşluklarım ağrıyo, midemde bi baskı var sankim
Wc ye gittim ama geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?