2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yya ne bilim yaa...babam var amcam var...ben daha hiç onların yanında okdar kısa giymedim:26:bide bizim akrabalar kapalı

günaydın kızlar geç oldu ama temiz oldu

nasılsınız

fundam hoş geldin özledik seni işallah güzel bir tatil geçirmişindir

sirkenciğim çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış

yarenim sanada koly gelsin artık ev olayında bitecek kurtulacaksın

zuzum geçmiş olsun eşine

ben bu hafta evden girerim galiba yeni bir arkadaş geldi giremiyorum şuan programı öğretiyorum

ah ah ağzından çıkan iki kelime konuyu nereye taşımış ya. ama eşler yapıyor bunu genelde. bence haklılar da aslında. sonuçta artık ailemizin yanında kalmıyoruz, kendi minik ailemizi kuruyoruz. artık yeni ailemize göre hareket etmemiz gerekiyor. eşin dediyse, senin de düğün için içine sindiyse giy canım. zaten ne kadar kısa olabilir ki? ayrıca eşin yanında olacak. kimse birşey demez bence, tam tersine, eşi sesini çıkartmıyorsa bize laf düşmez deyip geçmeleri gerekir zaten.

evliliğin ilk yıllarında erkekler daha bi evini, eşini sahipleniyor bence. kendileri ailesinden kopamasa bile, eşlerinin artık yeni bir aile kurduklarının farkında olmasını istiyorlar. ondan bu tip konularda agresif oluyorlar sanırım

kısa derken ne kadar kısa zuzum ekle diycemde onuda eklemen sen

Yareni gaza getircen şimcik...zati 2 gündür fırçalıyo

ay canım valla ya birden parladı :)) galiba onu içimden demem gerekiyodu, sesli düşündüm

ahhh canım benim
ama yanlış tahmin etmişim bebikim salıymış geliş günün

yya ne bilim yaa...babam var amcam var...ben daha hiç onların yanında okdar kısa giymedim:26:bide bizim akrabalar kapalı
süper mini değildir herhalde :44: diz üstü hayal ettim ben :26:

yarenim orası öyle, ama bazen mesela ben şort giyorum annemlere iniyorum öyle
annem diyo "bu ne nasıl çıktın bununla" sonra :26: :26: :26: oluyorum
eşim çıkarken görüyo oysa ama anneme açık saçık geliyo demekki (örnekledim )

Son düzenleme:

Yareni gaza getircen şimcik...zati 2 gündür fırçalıyo

ay canım valla ya birden parladı :)) galiba onu içimden demem gerekiyodu, sesli düşündüm

teşekkür ederim enkudikısalığı benim kardeşimin kınasında giydiğim gibimiöyleyse bişey olmaz..evet canım patrond öyle sanıyomuş pazartesi diye biliyomuş yanmışın diyo bana
yaren çek fırçayı zuzuya arkandayım:13:ben gitmeden koyacaktı resim hala yok

doğru söylüyon canım oluyo öyle şeyler. idare etcez artık iki tarafı da. zuzunun dediği gibi sesli düşünmemek lazım demek ki bazı şeyleri. zuzu onu söylemeseydi eşi bu kadar takmazdı bence elbiseyi düğünde giyme mevzusuna. benim annem hep der kızım bundan sonra eşinle birbirinize tabiisiniz. dışarda kalanları hiç düşünme. bizim için siz nasıl mutlu olacaksanız iyisi odur. benim zaten eşim ailemden daha tutucu olduğundan öyle bir problem yaşamıyoruz şükür. ama İzmir'e dönünce eşimin ailesiyle ilgili bu tip sorunlar yaşarız gibi geliyor bana. çünkü onlar biraz daha tutucu. ama ben kendimi biliorum, kimseyi takmam, eşimin de takmasına izin vermem. cadıyımdır biraz bu konularda

ah fundam ah. gittiğinden beri fırçalıyorum ama yok olmuyor... her gün başka bahaneyle geliyor. kıyamıyorum da zuzuma.

Yok canım seninkinden kısa....öyle olsa zatiii kimseye sormam :))

..

Yarenim aklıma ne geldi...nişanlıyız daha yazın bi pazar bize geldi eşim, ordan denize gitcektik ablamlar falan...ben bi deniz kıyafeti giydim biraz kısa elbise :)) babamdan çekindim anneme dedim babam ne der...sonra babamın yanına gittik annem sordu babama Babamda ben karışmam bana değil ona sor dedi eşimi göstererek

annen ne güzel söylemiş:81:evlendikten sonra aileler okadar müdahale edemiyo ama onlarıda görmezden gelemeyiz..tatilde ohh giydim valla mini eteklerimi şortlarımı rahat rahat gezdimbu arada mayokinimide giydimeşim rusları görünce öyle baktı herkes giyiyo bişey demediyarenay bu arada eşinin akrabaları izmirdemiki:18:

ailesi İzmir'de canım. akrabalarını hiç görmedim. facedeki profil fotom vardı ya, ablasının biri onun için fotoğraf seksi dedi ben de eşime söyledim, o daha seksi poz görmemiş dedi umarım İzmir'e dönünce de bu kadar net olur. ailesinin yanında değişmesinden korkuyorum biraz aslında, bilinçaltımda o var. sanırım önyargılıyım biraz. babamdan kalma bir korku sanırım, çünkü babam İzmir'de başka, Aydın'da ailesinin yanında bambaşka olurdu.

al bak işte fundam, nasıl kıyayım şimde ben zuzuma

canlarım benim,ay ben sizi çok seviyorum yaa...görüşme imkanımız olsa görüşürmüsünüz kızlar

Ay elfiş napıyo acaba görümceyle Inşallah çok güzel geçer, sinir etmez kızı yaa

canlarım benim,ay ben sizi çok seviyorum yaa...görüşme imkanımız olsa görüşürmüsünüz kızlar

Ay elfiş napıyo acaba görümceyle Inşallah çok güzel geçer, sinir etmez kızı yaa

görüşme imkanımız olsa koşa koşa gelirdim ben, hatta uça uça gelirdim

elfişin ne zaman bitiyor tatili? onun da az kaldı sanırım. cumartesi günü girmiş olsalar 4 geceydi galiba yarın falan son olması lazım sanki umarım güzel geçiyordur, o da full enerjiyle döner aramızda. zira tatile çıkmayanlar olarak enerjiye ihtiyacımız var.

görüşme imkanımız olsa koşa koşa gelirdim ben, hatta uça uça gelirdim

bende gelirim :))))

ilk başlarda böyle düşünmüyodum Sanal olarak görüyodum ama, gün geçtikçe çok farklı boyutlara geldi arkadaşlığımızsanki burdan bi arkim gibisiniz...bişey oldumu siz geliyosunuz aklıma..aman söleyim aman anlatayım..yada yarenime elfime nektarıma fundama ayşama boluma sorayım diyorum

Aynen ben de yarenim gibi koşa koşa gelirdimm
Istanbula yolunuz düşerse beklerim ki :))))

selam kızlar nasılsını?
Yarın benim dogum günüm :)

24 yaşında gircem
şimdiden kutlu olsun canım Benimkine de az kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…