ay allahımTabi ailenin fikrini de alıcaksın canım
gerginmiştir o ondan parlamış öyle :)))
benim eşim de kızar bazen, hep annene sor sen, annen derse yap, annenin hoşuna giderse al..felan
ve bunları tartışır gibi söylüyo, demekki tek tek dikkatini çekiyo birden söylüyo sonra :26:
Giy sende, beyim seçti aldı dersin
Ya kızlar hani ablamın düğüne bi elbise vardı ya diktircem diyodum..vazgeçtim ondan hevesim kaçtı...ama parlament mavisi olcak :)))
geçen elbise aldım kısa ama :) saks mavi :)))
alırken eşim ne der diye tereddüt etim eve geldim giydim ,önce sordu nerde giyceksin bunu diye :) bende attım "ablamın düğününde "dedim aa ii ozaman dedi
Sonra dedim bi anneme sorayım ne dicek hani kısa ya..babam amcam falan olucak..ben öyle diyince bi kızdı buOnlar ne karışır kocan var burda kime sorcaksın ..anaammmm:18: "ya o düğünde giyiceksin yada git geri ver,başka yerde giymiceksin ,giydirmicem" dedi:26:
ay allahımtabi ailenin fikrini de alıcaksın canım
gerginmiştir o ondan parlamış öyle :)))
benim eşim de kızar bazen, hep annene sor sen, annen derse yap, annenin hoşuna giderse al..felan
ve bunları tartışır gibi söylüyo, demekki tek tek dikkatini çekiyo birden söylüyo sonra :26:
giy sende, beyim seçti aldı dersin
kısa derken ne kadar kısa zuzumekle diycemde onuda eklemen sen
ah ah ağzından çıkan iki kelime konuyu nereye taşımış ya. Ama eşler yapıyor bunu genelde. Bence haklılar da aslında. Sonuçta artık ailemizin yanında kalmıyoruz, kendi minik ailemizi kuruyoruz. Artık yeni ailemize göre hareket etmemiz gerekiyor. Eşin dediyse, senin de düğün için içine sindiyse giy canım. Zaten ne kadar kısa olabilir ki? Ayrıca eşin yanında olacak. Kimse birşey demez bence, tam tersine, eşi sesini çıkartmıyorsa bize laf düşmez deyip geçmeleri gerekir zaten.
Evliliğin ilk yıllarında erkekler daha bi evini, eşini sahipleniyor bence. Kendileri ailesinden kopamasa bile, eşlerinin artık yeni bir aile kurduklarının farkında olmasını istiyorlar. Ondan bu tip konularda agresif oluyorlar sanırım
ama yanlış tahmin etmişim bebikimahhh canım benim
süper mini değildir herhalde :44: diz üstü hayal ettim ben :26:yya ne bilim yaa...babam var amcam var...ben daha hiç onların yanında okdar kısa giymedim:26:bide bizim akrabalar kapalı
yarenim orası öyle, ama bazen mesela ben şort giyorum annemlere iniyorum öyleah ah ağzından çıkan iki kelime konuyu nereye taşımış ya. ama eşler yapıyor bunu genelde. bence haklılar da aslında. sonuçta artık ailemizin yanında kalmıyoruz, kendi minik ailemizi kuruyoruz. artık yeni ailemize göre hareket etmemiz gerekiyor. eşin dediyse, senin de düğün için içine sindiyse giy canım. zaten ne kadar kısa olabilir ki? ayrıca eşin yanında olacak. kimse birşey demez bence, tam tersine, eşi sesini çıkartmıyorsa bize laf düşmez deyip geçmeleri gerekir zaten.
evliliğin ilk yıllarında erkekler daha bi evini, eşini sahipleniyor bence. kendileri ailesinden kopamasa bile, eşlerinin artık yeni bir aile kurduklarının farkında olmasını istiyorlar. ondan bu tip konularda agresif oluyorlar sanırım
günaydın kızlar geç oldu ama temiz oldu
nasılsınız
fundam hoş geldin özledik seni işallah güzel bir tatil geçirmişindir
sirkenciğim çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
yarenim sanada koly gelsin artık ev olayında bitecek kurtulacaksın
zuzum geçmiş olsun eşine
ben bu hafta evden girerim galiba yeni bir arkadaş geldi giremiyorum şuan programı öğretiyorum
Yareni gaza getircen şimcik...zati 2 gündür fırçalıyo
ay canım valla ya birden parladı :)) galiba onu içimden demem gerekiyodu, sesli düşündüm
teşekkür ederim enkudiama yanlış tahmin etmişim bebikimsalıymış geliş günün
süper mini değildir herhalde :44: diz üstü hayal ettim ben :26:
yarenim orası öyle, ama bazen mesela ben şort giyorum annemlere iniyorum öyle
annem diyo "bu ne nasıl çıktın bununla" sonra :26: :26::26: oluyorum
eşim çıkarken görüyo oysa ama anneme açık saçık geliyo demekki(örnekledim )
ama yanlış tahmin etmişim bebikimsalıymış geliş günün
süper mini değildir herhalde :44: diz üstü hayal ettim ben :26:
yarenim orası öyle, ama bazen mesela ben şort giyorum annemlere iniyorum öyle
annem diyo "bu ne nasıl çıktın bununla" sonra :26: :26::26: oluyorum
eşim çıkarken görüyo oysa ama anneme açık saçık geliyo demekki(örnekledim )
teşekkür ederim enkudikısalığı benim kardeşimin kınasında giydiğim gibimi öyleyse bişey olmaz..evet canım patrond öyle sanıyomuş pazartesi diye biliyomuş yanmışın diyo bana
yaren çek fırçayı zuzuya arkandayım:13:ben gitmeden koyacaktı resim hala yok
teşekkür ederim enkudikısalığı benim kardeşimin kınasında giydiğim gibimi öyleyse bişey olmaz..evet canım patrond öyle sanıyomuş pazartesi diye biliyomuş yanmışın diyo bana
Yaren çek fırçayı zuzuya arkandayım:13:ben gitmeden koyacaktı resim hala yok
doğru söylüyon canım oluyo öyle şeyler. idare etcez artık iki tarafı da. zuzunun dediği gibi sesli düşünmemek lazım demek ki bazı şeyleri. zuzu onu söylemeseydi eşi bu kadar takmazdı bence elbiseyi düğünde giyme mevzusuna. benim annem hep der kızım bundan sonra eşinle birbirinize tabiisiniz. dışarda kalanları hiç düşünme. bizim için siz nasıl mutlu olacaksanız iyisi odur. benim zaten eşim ailemden daha tutucu olduğundan öyle bir problem yaşamıyoruz şükür. ama İzmir'e dönünce eşimin ailesiyle ilgili bu tip sorunlar yaşarız gibi geliyor bana. çünkü onlar biraz daha tutucu. ama ben kendimi biliorum, kimseyi takmam, eşimin de takmasına izin vermem. cadıyımdır biraz bu konularda
ah fundam ah. gittiğinden beri fırçalıyorum ama yok olmuyor... her gün başka bahaneyle geliyor. kıyamıyorum da zuzuma.
annen ne güzel söylemiş:81:evlendikten sonra aileler okadar müdahale edemiyo ama onlarıda görmezden gelemeyiz..tatilde ohh giydim valla mini eteklerimi şortlarımı rahat rahat gezdimbu arada mayokinimide giydim eşim rusları görünce öyle baktı herkes giyiyo bişey demedi yarenay bu arada eşinin akrabaları izmirdemiki:18:
canlarım benim,ay ben sizi çok seviyorum yaa...görüşme imkanımız olsa görüşürmüsünüz kızlar
Ay elfiş napıyo acaba görümceyleInşallah çok güzel geçer, sinir etmez kızı yaa
selam kızlar nasılsını?
Yarın benim dogum günüm :)
24 yaşında gircem
görüşme imkanımız olsa koşa koşa gelirdim ben, hatta uça uça gelirdim
canlarım benim,ay ben sizi çok seviyorum yaa...görüşme imkanımız olsa görüşürmüsünüz kızlar
Ay elfiş napıyo acaba görümceyleınşallah çok güzel geçer, sinir etmez kızı yaa
şimdiden kutlu olsun canımselam kızlar nasılsını?
Yarın benim dogum günüm :)
24 yaşında gircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?