nice senelere canım, sofra süper olmuş, ellerine sağlık.
zuzuuuuuuuuu
Enkudi süper sofra hazırlamışın ne yemekler yaptın bakıyımöğlen sadece karpuzla duruyorum acıktım
canım benim açsın canın ister şimdi bgün yolunuz düşerse daha güzellerini hazılarım size
mercimek köfte,paçanga böreği,fırında mantar, amerikan salatası, közlenmiş biber,patates kızartması ,köfte pasta çerezler ve meyve
yemeklere bak nefisler ellerine sağlık canım.. diyettm diye cnm çekti
oo süper ellerine sağlık hepsini yedinizmi kızcanım benim nice yıllara
Eosseninle tanışmadık biz dimi
sağol eosgeldiğimde görürüm tekrar seni inşallah bi yere kaybolma
elfişşşunutmadan sen tatildeyken ben daha gelmemiş olucam iyi tatiller canım bol bol eğlen görümceni sakın kafana takıp huzurunu tatilini bozma
bolcum sanada beebğin ve eşinle iyi tatiller
burda kalan arkadaşlarımada sıkılmadan huzurlu günler iyi çalışmalar sonrasındada iyi tatiller olur inşallah
maşallah sizenapsın bgn huzuruszdu biraz yıkadım bende rahatladı babası ile uyuyorlar yatakta :) gel babası yapıyoruz artık biz
canım kahvaltılık türü şeyler alın yanınıza, sıcakta zaten yemek yenmiyo :)))ya ben de evi yerleştiremedim, alışveriş de yapmadık diye ha bire dışarıdan yemek yiyoruz. bugün bu gidişe bir dur demem lazım.
yeni yaşın kutlu olsun cnm..
Ben yokum ya sormayın bana
Hamilesin
geçmiş olsun zuzummm... Ne oldu ki böyle?
versin amaaIstanbula gelir de bana gelmezseniz hakkım olmasa da küserim ben
Soda iç :26:
EbruBebik napıyo :)
pardon canım ya kafa kalmadıtanışmaz olurmuyuz tatlım ya.. sen dedn ya burda olursan görüşürüz diye tatile giderken bende dedm bal kızımla burdayım :)die
heyy annemle aynı uçakta döncez, ablam bizim uçaktan aldı biletini
heyy annemle aynı uçakta döncez, ablam bizim uçaktan aldı biletini
pardon canım ya kafa kalmadıçok yorgunum bide açım
Nasıl ya anlamadım nereye döneceksiniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?