2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

napsın bgn huzuruszdu biraz yıkadım bende rahatladı babası ile uyuyorlar yatakta :) gel babası yapıyoruz artık biz

ya ben de evi yerleştiremedim, alışveriş de yapmadık diye ha bire dışarıdan yemek yiyoruz. bugün bu gidişe bir dur demem lazım.

Enkudi süper sofra hazırlamışın ne yemekler yaptın bakıyımöğlen sadece karpuzla duruyorum acıktım

canım benim açsın canın ister şimdi bgün yolunuz düşerse daha güzellerini hazılarım size

mercimek köfte,paçanga böreği,fırında mantar, amerikan salatası, közlenmiş biber,patates kızartması ,köfte pasta çerezler ve meyve

oo süper ellerine sağlık hepsini yedinizmi kızcanım benim nice yıllara
Eosseninle tanışmadık biz dimi

tanışmaz olurmuyuz tatlım ya.. sen dedn ya burda olursan görüşürüz diye tatile giderken bende dedm bal kızımla burdayım :)die

bakk burda :))))))

napsın bgn huzuruszdu biraz yıkadım bende rahatladı babası ile uyuyorlar yatakta :) gel babası yapıyoruz artık biz
maşallah size

ya ben de evi yerleştiremedim, alışveriş de yapmadık diye ha bire dışarıdan yemek yiyoruz. bugün bu gidişe bir dur demem lazım.
canım kahvaltılık türü şeyler alın yanınıza, sıcakta zaten yemek yenmiyo :)))

kızım tv izlemek istiyor laf atıyorum banamısın demiyor ya tv kapattım ozmn çığlık atıyor. yemek neler yaptınız kızlar yua ben bişi bulamadım

bu arada aydan hala yok ya mrk ettm

heyy annemle aynı uçakta döncez, ablam bizim uçaktan aldı biletini

tanışmaz olurmuyuz tatlım ya.. sen dedn ya burda olursan görüşürüz diye tatile giderken bende dedm bal kızımla burdayım :)die
pardon canım ya kafa kalmadıçok yorgunum bide açım
heyy annemle aynı uçakta döncez, ablam bizim uçaktan aldı biletini

nasıl ya anlamadım nereye döneceksiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…