2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

olsun canım, animasyonu felan boşver..birlikte olmanız önemli ki o açıdan süper geçmiş anladığımız kadarıyla

hadi ekle ozamannnnn

bronzlaştın mı kısss

olsun canım, animasyonu felan boşver..birlikte olmanız önemli ki o açıdan süper geçmiş anladığımız kadarıyla

tamam bekleyinekleyim biraz bronzlaştım ama çok abartmadım araplar gibi olmadımsevmiyorum aşırı bronz ten..soğol nigoşum evet o açıdan süperdi

ay evet Fundayı çok sayıkladım dimmi
ama aşk olsun yarenim yaa sen gitsen seni de özlerim hepinizi seviyorum :26:
bize daha uzunmuş gibi geldi balayı gibi oldu mu Fundam otel felan nasıldı?

canım biliyorum seviyorum size taş atmayı napayım

durgunumdüşünsene önce kayseri sonra alanya şimdi urfadayımbi garibimhele dün gün boyu yolda geçtiresmen 1 günümüz yola gitti

herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim fundam. dönüş yolu baya yormuştur. uçak falan ayarlasaydınız keşke daha rahat olurdu aslında.

yol yoruyo insanı ama olsun ne kadar çok gezdin :))

fotoları nezamn yüklersin :) oh beee yarenim azcıkda fundaya yüklennn :)))))

zuzum bence foto konusunu çok açma sen. funda gitmeden önce yükleyecektin, geldi hala yok fotoların o hızlı hatundur, 2 güne halleder. biz hala seni bekleriz

küçült ozamn
Yaren gelsinde öğretsin

fundam fotoğrafları paintte aç, resim menüsünden uzat/eğ bölümüne gir. ordaki 100 leri küçültüp farklı kaydet de, fotoların orjinalleri bozulmasın.

evet canım zuzu çok uyuşukben ekledim bile kına gecesinicanım uçak olsaydı keşke yokki urfaya

funda ben gremiyorum arkadasım ol görmek istiyorum :)

aydan gelmedi daha ya.gelmesi lasımdı şimdiye kdr ne oldu acaba

Son düzenleme:
Ya kızlar hani ablamın düğüne bi elbise vardı ya diktircem diyodum..vazgeçtim ondan hevesim kaçtı...ama parlament mavisi olcak :)))
geçen elbise aldım kısa ama :) saks mavi :)))

alırken eşim ne der diye tereddüt etim eve geldim giydim ,önce sordu nerde giyceksin bunu diye :) bende attım "ablamın düğününde "dedim aa ii ozaman dedi

Sonra dedim bi anneme sorayım ne dicek hani kısa ya..babam amcam falan olucak..ben öyle diyince bi kızdı bu Onlar ne karışır kocan var burda kime sorcaksın ..anaammmm:18: "ya o düğünde giyiceksin yada git geri ver,başka yerde giymiceksin ,giydirmicem" dedi:26:

ay allahım tabi ailenin fikrini de alıcaksın canım
gerginmiştir o ondan parlamış öyle :)))
benim eşim de kızar bazen, hep annene sor sen, annen derse yap, annenin hoşuna giderse al..felan
ve bunları tartışır gibi söylüyo, demekki tek tek dikkatini çekiyo birden söylüyo sonra :26:
giy sende, beyim seçti aldı dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…