hadi ekle ozamannnnn
bronzlaştın mı kısss
olsun canım, animasyonu felan boşver..birlikte olmanız önemliki o açıdan süper geçmiş anladığımız kadarıyla
eveet, cuma günü uğurladık onlarıelfişle bol gittimi tatile
elfişle bol gittimi tatile
kızlar ekleyemedim boyutları çok büyük:26:
ay evet Fundayı çok sayıkladım dimmi
ama aşk olsun yarenim yaasen gitsen seni de özlerim hepinizi seviyorum :26:
bize daha uzunmuş gibi geldi balayı gibi oldu mu Fundam otel felan nasıldı?
durgunumdüşünsene önce kayseri sonra alanya şimdi urfadayım bi garibim hele dün gün boyu yolda geçti resmen 1 günümüz yola gitti
yol yoruyo insanıama olsun ne kadar çok gezdin :))
fotoları nezamn yüklersin :) oh beee yarenim azcıkda fundaya yüklennn :)))))
geçmişe bakamadım nigoş ama merak ettimotel 5 yıldızlı olmasına rağmen eksik tarafları vardı ama genel anlamda güzeldi rus çoktu türk çok azdı..animasyon zayıftı balayı gibi oldu evet:94::89:fotoları inş yarın eklerim düğün ve kınadan bi kaçtane bugün ekleyebilirim onları belleğe atmıştım yanımda
küçült ozamn
Yaren gelsinde öğretsin
Canım biliyorum Seviyorum size taş atmayı napayım
Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim fundam. Dönüş yolu baya yormuştur. Uçak falan ayarlasaydınız keşke daha rahat olurdu aslında.
Zuzum bence foto konusunu çok açma sen. Funda gitmeden önce yükleyecektin, geldi hala yok fotolarınO hızlı hatundur, 2 güne halleder. Biz hala seni bekleriz
Fundam fotoğrafları paintte aç, resim menüsünden uzat/eğ bölümüne gir. Ordaki 100 leri küçültüp farklı kaydet de, fotoların orjinalleri bozulmasın.
evet canım zuzu çok uyuşukben ekledim bile kına gecesini canım uçak olsaydı keşke yokki urfaya
gittim, gördüm, beğendimevet canım zuzu çok uyuşukben ekledim bile kına gecesini canım uçak olsaydı keşke yokki urfaya
gittim, gördüm, beğendim
ay allahımYa kızlar hani ablamın düğüne bi elbise vardı ya diktircem diyodum..vazgeçtim ondan hevesim kaçtı...ama parlament mavisi olcak :)))
geçen elbise aldım kısa ama :) saks mavi :)))
alırken eşim ne der diye tereddüt etim eve geldim giydim ,önce sordu nerde giyceksin bunu diye :) bende attım "ablamın düğününde "dedim aa ii ozaman dedi
Sonra dedim bi anneme sorayım ne dicek hani kısa ya..babam amcam falan olucak..ben öyle diyince bi kızdı buOnlar ne karışır kocan var burda kime sorcaksın ..anaammmm:18: "ya o düğünde giyiceksin yada git geri ver,başka yerde giymiceksin ,giydirmicem" dedi:26:
Pazartesi Fundam geliyooooo :118: :119: :118:
özledimm, nasıl alışıyo insan burda birbirine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?