2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın millettt...

şok gelişmeyi açıklıyorum, sıkı durun!!!

çıktığımız evimize geri dönüyoruz. zaten yeni taşındığımız eve hiç ısınamayan ben dün akşam eşyaları yerleştirecek yer bulamayınca annemlere gidip ağlayıp zırladım. annemler destek oldu, kızım alışırsın zamanla, o kadar büyük evden buraya geçince normaldir bu yaşadığın. ama düzen oturunca rahatlarsın falan. neyse eve döndük, evden çıkmadan önce bulaşık makinasını kurmuştum. eve gittim bitirmiş programı. açtım ne görelim; bulaşık makinasının için kireçten bembeyaz olmuş, cam bardaklar bembeyaz, tabakların üstünde kireç bu sefer eşim kötü oldu. saat 1'i geçiyordu biz hala sıkıntıdan uyuyamadık.

sabah sabah eski ev sahibimizle konuştuk, dedik bizi geri alın. o da sağolsun kırmadı bizi. sözleşmeyi yeniliyoruz 1 sene daha aynı şartlarla Allah'ım maceracı olduk resmen ya

günaaydıınlaaarr

günaydın zoia. dün katılmışın sanırım aramıza. ama tanışma faslımız tam gerçekleşmemiş. canım biz topikcek yeni gelen arkadaşlarla şöyle bir tanışma merasimi yapıyoruz. mümkünse adın, yaşın, mesleğin, nerde yaşadığın vs. gibi genel bilgileri veeeee acık meraklı bizlere eşinle düğünde olur, piknikte olur bi karecik de olsa fotonu paylaşırsan çok seviniriz. bizde herkes birbirinin simasını bilir. ne kadar sanal ortamda da olsak, reel kadar samimiyizdir. zamanla anlarsın zaten durumumuzu.

günaaydıın canıım hadi tanışalım demenizi bekliyoduum
adım zeynep bursada yaşıyorum bulgaristan göçmeniyim
24 yaşındayım
muhasebeciyim aslında dış ticaret mezuyum
sonracımaa foto için face den çalayıım öyle koyayım

memnun oldum ben Zeynep Bulgaristanın neresindensin, kaç göçmenisiniz, eşin de bulgaristanlı mı? :) (çok mu meraklıyım ne )

bu da kocacıık ve been

Eklentiler

• $46733_144473698923262_100000818987695_178020_5698774_n.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
memnun oldum ben Zeynep Bulgaristanın neresindensin, kaç göçmenisiniz, eşin de bulgaristanlı mı? :) (çok mu meraklıyım ne )

evet canıım eşimde göçmen
89 göçmeniyiz 3 yaşımdaydım ben geldiğimizde
kırcaali doğumluyum ama sofia da yaşıyomuşuz :)
şimdilik böyle
peki sizleer :26:

canım fotoyu albüme koyarsan daha iyi olur. istediğin zaman silebilirsin. buraya eklediğin fotoları silemiyorsun.

yaaa benim ev konusu arada kaynadı ama

yine bizi unutuyosunuz biz yokuz galiba olsun (

ay yok canım , sen hiç bayram planı demedin bize ondan yazmadım:26:

kızlar hava kuvvetleri kom. uzman erbaş alımına başvurdu eşim inş olurda gideriz :)

hadi hayırlısı.....

yarenim bu nee :)))
peki eski kiradan mı hesaplancak...hani çok zam olmuştu

işten izinn alabilirsem bende bulgaristan yolcusuyuum

memnun oldum zeynep :) bende zuzu :) 23 yaşındayım meslektaşız ve ayvalıkda yaşıyorum

yarenay zor olacak ama canım senin için tekrardan taşınmakallahtan adam sizi tekrardan kabul etmiş ben yoktum bu yeni taşındığın ev küçükmüki başka neyini sevmedin tatlım
sınırsız izin verecekler sana bu gidişle
ayy evet yakovacaklar yani

merhaba zeynepcim hoşgeldin aramıza

eneeem silinmedii
ifşaa ettim kendimii keşke yazı bari yazsaydım üstüne üf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…