ohh bayramda
yaren..izmirde
funda...kayseri
nektar....bulgaristan
zuzu....ankara
inşallah tabi
elfim otursun evinde
ohh bayramda
yaren..izmirde
funda...kayseri
nektar....bulgaristan
zuzu....ankara
inşallah tabi
elfim otursun evinde
günaaydıınlaaarr
günaydın zoia. dün katılmışın sanırım aramıza. ama tanışma faslımız tam gerçekleşmemiş. canım biz topikcek yeni gelen arkadaşlarla şöyle bir tanışma merasimi yapıyoruz. mümkünse adın, yaşın, mesleğin, nerde yaşadığın vs. gibi genel bilgileri veeeee acık meraklı bizlere eşinle düğünde olur, piknikte olur bi karecik de olsa fotonu paylaşırsan çok seviniriz. bizde herkes birbirinin simasını bilir. ne kadar sanal ortamda da olsak, reel kadar samimiyizdir. zamanla anlarsın zaten durumumuzu.
memnun oldum ben Zeynepgünaaydıın canıım hadi tanışalım demenizi bekliyoduum
adım zeynep bursada yaşıyorum bulgaristan göçmeniyim
24 yaşındayım
muhasebeciyim aslında dış ticaret mezuyum
sonracımaa foto için face den çalayıım öyle koyayım
memnun oldum ben ZeynepBulgaristanın neresindensin, kaç göçmenisiniz, eşin de bulgaristanlı mı? :) (çok mu meraklıyım ne )
günaaydıın canıım hadi tanışalım demenizi bekliyoduum
24 yaşındayım
yine bizi unutuyosunuz biz yokuz galiba olsun(
kızlar hava kuvvetleri kom. uzman erbaş alımına başvurdu eşim inş olurda gideriz :)
günaydın millettt...
şok gelişmeyi açıklıyorum, sıkı durun!!!
çıktığımız evimize geri dönüyoruz. zaten yeni taşındığımız eve hiç ısınamayan ben dün akşam eşyaları yerleştirecek yer bulamayınca annemlere gidip ağlayıp zırladım. annemler destek oldu, kızım alışırsın zamanla, o kadar büyük evden buraya geçince normaldir bu yaşadığın. ama düzen oturunca rahatlarsın falan. neyse eve döndük, evden çıkmadan önce bulaşık makinasını kurmuştum. eve gittim bitirmiş programı. açtım ne görelim; bulaşık makinasının için kireçten bembeyaz olmuş, cam bardaklar bembeyaz, tabakların üstünde kireçbu sefer eşim kötü oldu. saat 1'i geçiyordu biz hala sıkıntıdan uyuyamadık.
sabah sabah eski ev sahibimizle konuştuk, dedik bizi geri alın. o da sağolsun kırmadı bizi. sözleşmeyi yeniliyoruz 1 sene daha aynı şartlarlaAllah'ım maceracı olduk resmen ya
işten izinn alabilirsem bende bulgaristan yolcusuyuum
24 yaşındayım
canım profiline albüm olarak ekleseydin keşke, arkadaşlık teklifi gönderir; sen de bizim fotolarımızı görürdün albümdeki :)
günaydın millettt...
şok gelişmeyi açıklıyorum, sıkı durun!!!
çıktığımız evimize geri dönüyoruz. zaten yeni taşındığımız eve hiç ısınamayan ben dün akşam eşyaları yerleştirecek yer bulamayınca annemlere gidip ağlayıp zırladım. annemler destek oldu, kızım alışırsın zamanla, o kadar büyük evden buraya geçince normaldir bu yaşadığın. ama düzen oturunca rahatlarsın falan. neyse eve döndük, evden çıkmadan önce bulaşık makinasını kurmuştum. eve gittim bitirmiş programı. açtım ne görelim; bulaşık makinasının için kireçten bembeyaz olmuş, cam bardaklar bembeyaz, tabakların üstünde kireçbu sefer eşim kötü oldu. saat 1'i geçiyordu biz hala sıkıntıdan uyuyamadık.
sabah sabah eski ev sahibimizle konuştuk, dedik bizi geri alın. o da sağolsun kırmadı bizi. sözleşmeyi yeniliyoruz 1 sene daha aynı şartlarlaAllah'ım maceracı olduk resmen ya
ayy evet yasınırsız izin verecekler sana bu gidişle
24 yaşındayım
canım fotoyu albüme koyarsan daha iyi olur. istediğin zaman silebilirsin. buraya eklediğin fotoları silemiyorsun.
yaaa benim ev konusu arada kaynadı ama
canım fotoyu albüme koyarsan daha iyi olur. istediğin zaman silebilirsin. buraya eklediğin fotoları silemiyorsun.
yaaa benim ev konusu arada kaynadı ama
aaa artık silinmiyomu fotolar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?