kıyamam yawrum yaa, savunmaya geçmiş hemenYarenim sen fırçalamadan ben açıklamamı yapayım:26::26:
Eşim işten 11,30 da geldi, bende annemdeydim 12,30 da geldim:18:
evet yaa milletin kocasına "nefesim" diye profiline albüm yapmış birdeay o kadının albümünde eşiyle kızıyla fotoları vardı, onlardamı fake:26: yok artık evin içinde falan:26:
sensin bebekevet o kadın bide 41 yaşındayım demişti yaben ilk başta inanmamıştım baktım millet inanmış girdim albümüne falan baktım inandım ayy ben bile inandım ya
alın nigoş alın bebek gibisin maşallah
biz de 89 göçmeniyiz, eşim bulgarsitanlı değil ama
bak burda hem hemşerin, hem meslektaşın, hem de adaşın var
gidiyomusunuz sık sık bulgaristana :))
ay ben tam ona yazıcaktım, kaynadı evet
gülsemmi üzülsemmi bilemedim yarenim bu duruma yaa, hayırlısı olsun diyelim
adam evet tekrar geri dönmenizi kabul etmiş, ama zaten siz öyle kötü bişi yaşayıp çıkmamıştınız dimmi..
gereksiz stres yaşadınız, yoruldunuz ona üzülüyorum ben en çok :26:
gezentiler siizi o ev sizn bu ev bizim geziyorsunuz :) sevindim eski evine dönmene
balım çok kötü pişik olmşş ya içim acıyor çokkremiini sürdm ama yinede doktora götürcm bgn belki başka bi krem ilaç verir.
dun gece hava kk uzmn erbaş alımına başvuru yaptım eşim adına çok umutluyum ama bakalım inş olur.
Yarenim sen fırçalamadan ben açıklamamı yapayım:26::26:
Eşim işten 11,30 da geldi, bende annemdeydim 12,30 da geldim:18:
Ebru, Sudocrem ismi
Eki Görüntüle 223899
kuzenimin bebişine de Amerikan hastanesinden onu verdiler, bunu kullan diye
ama her yerde bulunmuyomuş
eşin bulur ama belki.. :26: internetten araştır bak güzel yorumlar yapılmış hakkında
ya ben takip edemiyorum sizi
bazen okuyorum yazdıklarınızı yorum yapayım diyorum
aman bi bakıyorum başka konuya geçmişsiniz
vallahi yaşlandım ben yetişemiyorum kızlar size...
ya ben takip edemiyorum sizi
bazen okuyorum yazdıklarınızı yorum yapayım diyorum
aman bi bakıyorum başka konuya geçmişsiniz
vallahi yaşlandım ben yetişemiyorum kızlar size...
canım ordan alıp Bg plakası ile 6 ay burda kullanıyosun, 6 ay sonra yine gidip değiştirmen gerekiyoNektar bişey sorcam :)
bulgaristandan buraya araba getiremiyomusun...almanyadaki gibi yani.. Almanyadada ucuzmuş arabalar...buraya getiriyosun 5 yılmı ne satamıyosun...öyle bişey vardı galiba
canım ordan alıp Bg plakası ile 6 ay burda kullanıyosun, 6 ay sonra yine gidip değiştirmen gerekiyo
başka araba getirebiliyosun..ama istersen vergilerini felan ödeyip tc plakası alabiliyosun
o 5 yıl satılıp satılmama olayını hiç bilmiyorum :44: bulgaristanda da çook ucuz arabalar
bence eşin düğün sezonundan sonrayı kastediyo zuzum, bekleyelim görelim :97:
inş ben sorun yaşamam, gerçi ben seneye yazın alıcam o zamana kadar ne olur ne biter bilmiyorum :97:arabalar buraya göre ucuz ama
sınırda bazen çok zorluyolar
giriş izni vermiyolar ya da kalabileceği zamanı kısıtlıyolar
sürekli gidip gelen için iyi
yoksa çok uğraştırıyolar
benim kayınpeder bu sefer çok uğraştı giderken
tarih mi girmemişler ne edirne de beklettiler bigün
sanıyorum ki eskiye göre vergisi azalmış şimdilerdeORDAN ALIP GETİRSEN DAHA UYGUN OLMAZMI NEKTAR:26: TC PLAKASI ÇEVİRİRKEN ÇOKMU PARA GİDİYO ACEP :) DUR ÖĞLEN ARASI TAKİPÇİ ARKİME SORAYIM..
KUYUMCULAR KAÇIYODU SEZONU BEKLEYEMEDİ..NEYSEM
BENCEDE BEKLEMEDEYİM ŞUAN
Yareniimmmm:119:.......
bence eşin düğün sezonundan sonrayı kastediyo zuzum, bekleyelim görelim :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?