2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yarenim sen fırçalamadan ben açıklamamı yapayım:26::26:

Eşim işten 11,30 da geldi, bende annemdeydim 12,30 da geldim:18:
kıyamam yawrum yaa, savunmaya geçmiş hemen

ay o kadının albümünde eşiyle kızıyla fotoları vardı, onlardamı fake:26: yok artık evin içinde falan:26:
evet yaa milletin kocasına "nefesim" diye profiline albüm yapmış birde

sensin bebek

o ünlü kişi işte (oyun galiba) 83lüymüş ayrıca, 41 yaşında değil

o hatunu bende görmüştüm ne giydin topiğinde ya
resimleri zaten türkiye de gibi değildi

Ebru, Sudocrem ismi

kuzenimin bebişine de Amerikan hastanesinden onu verdiler, bunu kullan diye
ama her yerde bulunmuyomuş
eşin bulur ama belki.. :26: internetten araştır bak güzel yorumlar yapılmış hakkında

sorma nekk, eniştem az önce diyor arıtma taktırın taşınmayın hepimiz bir daha yorulcaz. annem ve babam geldiklerinden beri gezemediler de. şimdi diyoruz hafta içi taşıyalım da hafta sonu havuza falan gidelim, çevreyi gezelim biraz. ev sahibiyle gayet iyi ayrılmıştık zaten, o da sağolsun dönelim dedediğimde ikiletmedi. bahaneyle yatak sahibi olduk ama tabii battık bu ay

canım saol. balına geçmiş olsun, umarım en kısa sürede geçer pişiği, kıyamam onun pembe beyaz tenine
eşinin işi de hayırlısıysa olur inşallah. Allah'tan hep hayırlısını dile canım. bak bize iyi olacak diye yola çıktık ama hayırlısı bu değilmiş geri dönüyoruz.

Yarenim sen fırçalamadan ben açıklamamı yapayım:26::26:

Eşim işten 11,30 da geldi, bende annemdeydim 12,30 da geldim:18:

ya ben takip edemiyorum sizi
bazen okuyorum yazdıklarınızı yorum yapayım diyorum
aman bi bakıyorum başka konuya geçmişsiniz
vallahi yaşlandım ben yetişemiyorum kızlar size...

ablam da yeğenime bunu kullanıyor

ya ben takip edemiyorum sizi
bazen okuyorum yazdıklarınızı yorum yapayım diyorum
aman bi bakıyorum başka konuya geçmişsiniz
vallahi yaşlandım ben yetişemiyorum kızlar size...

formunu kaybetmişin canım sen. daha sık takılır buralara zamanla alışırsın.

Nektar bişey sorcam :)

bulgaristandan buraya araba getiremiyomusun...almanyadaki gibi yani.. Almanyadada ucuzmuş arabalar...buraya getiriyosun 5 yılmı ne satamıyosun...öyle bişey vardı galiba

Nektar bişey sorcam :)

bulgaristandan buraya araba getiremiyomusun...almanyadaki gibi yani.. Almanyadada ucuzmuş arabalar...buraya getiriyosun 5 yılmı ne satamıyosun...öyle bişey vardı galiba
canım ordan alıp Bg plakası ile 6 ay burda kullanıyosun, 6 ay sonra yine gidip değiştirmen gerekiyo
başka araba getirebiliyosun..ama istersen vergilerini felan ödeyip tc plakası alabiliyosun
o 5 yıl satılıp satılmama olayını hiç bilmiyorum :44: bulgaristanda da çook ucuz arabalar

arabalar buraya göre ucuz ama
sınırda bazen çok zorluyolar
giriş izni vermiyolar ya da kalabileceği zamanı kısıtlıyolar
sürekli gidip gelen için iyi
yoksa çok uğraştırıyolar
benim kayınpeder bu sefer çok uğraştı giderken
tarih mi girmemişler ne edirne de beklettiler bigün

ORDAN ALIP GETİRSEN DAHA UYGUN OLMAZMI NEKTAR:26: TC PLAKASI ÇEVİRİRKEN ÇOKMU PARA GİDİYO ACEP :) DUR ÖĞLEN ARASI TAKİPÇİ ARKİME SORAYIM..

bence eşin düğün sezonundan sonrayı kastediyo zuzum, bekleyelim görelim :97:

KUYUMCULAR KAÇIYODU SEZONU BEKLEYEMEDİ..NEYSEM
BENCEDE BEKLEMEDEYİM ŞUAN

inş ben sorun yaşamam, gerçi ben seneye yazın alıcam o zamana kadar ne olur ne biter bilmiyorum :97:
hayal kuruyorum şimdi

sanıyorum ki eskiye göre vergisi azalmış şimdilerde
ama benim de çok bilgim yok, çevremde çok alan var bg den araba ama hiç ilgimi çekmedi bugüne kadar..ben de araştırıcam bi ara :44:

Yareniimmmm:119:.......

bence eşin düğün sezonundan sonrayı kastediyo zuzum, bekleyelim görelim :97:

bence de düğün sezonundan sonrası için konuşmuştur ama bu altın muhabbetinde 1 gün bile çok şeyi değiştirebiliyor maalesef. bence işin acil olmadıkça altın bozmayacaksın. durduğu yerde mutlaka kazandırıyor çünkü altın uzun vadede.

bol ve elfinin tatili ne zaman bitiyor acaba?

Cuma gittiler ama, kaç geceydi yaa...bol bence yarın gelir :)) onunki fazla izin vermemiştir

umarım yaşamazsın canım
aslında ordan alıp tr plakaya çevirme işi ne kadar tutar acaba merak ettim bende

evet bence de. ya benim eşimin patronu da uyuzmuş izin konusunda. eşim diyor şimdiye kadar kimse istediği tarihte çıkamamış izine. dedim bayramdan önceki hafta yıllık izin mi kullansak, önce dinleniriz sonra İzmir'ime gideriz full enerjiyle. eşim çok zor izin almam diyor. of ya niye bu izinler problem oluyor ki, sonuçta bizim hakkımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…