aslında yaak....şikayet üzerine ceza alıyosun galiba...bi sil istersen, biz sölemeyiz
zoia maşallah çok güzelsinbu bulgaristan göçmenleri hepmi güzel oluyo ya:76:
yarenim bu nee :)))
peki eski kiradan mı hesaplancak...hani çok zam olmuştu
yarenay zor olacak ama canım senin için tekrardan taşınmak allahtan adam sizi tekrardan kabul etmiş ben yoktum bu yeni taşındığın ev küçükmüki başka neyini sevmedin tatlım
bu da kocacıık ve been
biz de 89 göçmeniyiz, eşim bulgarsitanlı değil amaevet canıım eşimde göçmen
89 göçmeniyiz 3 yaşımdaydım ben geldiğimizde
kırcaali doğumluyum ama sofia da yaşıyomuşuz :)
şimdilik böyle
peki sizleer :26:
ay ben tam ona yazıcaktım, kaynadı evetcanım fotoyu albüme koyarsan daha iyi olur. istediğin zaman silebilirsin. buraya eklediğin fotoları silemiyorsun.
yaaa benim ev konusu arada kaynadı ama
gezentiler siizi o ev sizn bu ev bizim geziyorsunuz :) sevindim eski evine dönmenegünaydın millettt...
şok gelişmeyi açıklıyorum, sıkı durun!!!
çıktığımız evimize geri dönüyoruz. zaten yeni taşındığımız eve hiç ısınamayan ben dün akşam eşyaları yerleştirecek yer bulamayınca annemlere gidip ağlayıp zırladım. annemler destek oldu, kızım alışırsın zamanla, o kadar büyük evden buraya geçince normaldir bu yaşadığın. ama düzen oturunca rahatlarsın falan. neyse eve döndük, evden çıkmadan önce bulaşık makinasını kurmuştum. eve gittim bitirmiş programı. açtım ne görelim; bulaşık makinasının için kireçten bembeyaz olmuş, cam bardaklar bembeyaz, tabakların üstünde kireçbu sefer eşim kötü oldu. saat 1'i geçiyordu biz hala sıkıntıdan uyuyamadık.
sabah sabah eski ev sahibimizle konuştuk, dedik bizi geri alın. o da sağolsun kırmadı bizi. sözleşmeyi yeniliyoruz 1 sene daha aynı şartlarlaAllah'ım maceracı olduk resmen ya
günaaydıın canıım hadi tanışalım demenizi bekliyoduum
adım zeynep bursada yaşıyorum bulgaristan göçmeniyim
24 yaşındayım
muhasebeciyim aslında dış ticaret mezuyum
sonracımaa foto için face den çalayıım öyle koyayım
ay bizden sonra öyle galiba:115:
gezentiler siizi o ev sizn bu ev bizim geziyorsunuz :) sevindim eski evine dönmene
zeynepcim çok memnun oldum.bende ebru 25 -26 yaşındayım bi çocuk annesiyim çkalede yaşıyorum
balım çok kötü pişik olmşş ya içim acıyor çokkremiini sürdm ama yinede doktora götürcm bgn belki başka bi krem ilaç verir.
dun gece hava kk uzmn erbaş alımına başvuru yaptım eşim adına çok umutluyum ama bakalım inş olur.
nigoş nightwalker vardı ya fake çıktıayy ne safız ya daha kimler kekliyo bizi allah bilir yabancı ünlü biriymiş onun fotolarını alıp koyuyomuş hergün bugün ne giydin çek görelime tabi hepimizde yedik millet böyle yapınca eline ne geçiyo acaba
nasıl silicem ki ben şimdi onu
eskiden eklentiyi sil vardı siliniyodu
epey olmuş foto yüklemeyeli :)
tabikiside öylebizim güzelliğimize yetişebilirlermi hiç
mesajı düzenle diyince silinmiyo mu foto :26: albüme ekleseydin keşke canım yaaeneeem silinmedii
ifşaa ettim kendimii keşke yazı bari yazsaydım üstüne üf
üstüme alınsammı alınmasammızoia maşallah çok güzelsinbu bulgaristan göçmenleri hepmi güzel oluyo ya:76:
evet bebeyim yaa, biz de kadını savunuyoduk..hele ben "kıskanıyosunuz" diye ima etmiştim ya bi mesajımda o nasıl içine oturduysa herkesin, olay açığa çıkınca herkes gelip neler yazmışnigoş nightwalker vardı ya fake çıktıayy ne safız ya daha kimler kekliyo bizi allah bilir yabancı ünlü biriymiş onun fotolarını alıp koyuyomuş hergün bugün ne giydin çek görelime tabi hepimizde yedik millet böyle yapınca eline ne geçiyo acaba
tabi kiiay bizden sonra öyle galiba:115:
yazın oluyo bebeklerbalım çok kötü pişik olmşş ya içim acıyor çokkremiini sürdm ama yinede doktora götürcm bgn belki başka bi krem ilaç verir.
dun gece hava kk uzmn erbaş alımına başvuru yaptım eşim adına çok umutluyum ama bakalım inş olur.
çok bilmişler yaatabikiside öylebizim güzelliğimize yetişebilirlermi hiç
:))) hani o çok genç görünen kadın mı...herkesin kıskandığımı fos çıktı :))))
:)) öyle kalcak artık ...sayfalar ilerledikçe arada kaynar zaten korkma
geçmiş olsun canım sıcaklardan olmuşturhadi bakalım hayırlısı olsun ne iş yapıyoduki eşin
evet o kadın bide 41 yaşındayım demişti ya:))) hani o çok genç görünen kadın mı...herkesin kıskandığımı fos çıktı :))))
:)) öyle kalcak artık ...sayfalar ilerledikçe arada kaynar zaten korkma
mesajı düzenle diyince silinmiyo mu foto :26: albüme ekleseydin keşke canım yaa
üstüme alınsammı alınmasammı
evet bebeyim yaa, biz de kadını savunuyoduk..hele ben "kıskanıyosunuz" diye ima etmiştim ya bi mesajımda o nasıl içine oturduysa herkesin, olay açığa çıkınca herkes gelip neler yazmışben de yazmıştım bi mesaj ama tüm mesajlar silindi, ceza alanlar bile oldu, olaylı oldu yani orası :18: kimseye de inanmam daha
tabi kii
yazın oluyo bebeklerarada altını açık bıraksan canım yaa, bi krem vardı kuzenim kullanıyodu bebeine çok iyi gelmişti hatırlasam yazıcam neydi yaa :18:
çok bilmişler yaaen güzellerim benimm ♥
dun gece altını aldım bişi yoktu sbh bi açtım nasl kabarmışş ağladım görünce ya. sağlık personeli cnm (acilde)
nek adını hatırlsan söle cnm pişik kremini sürdm zeytnyağı sürdm az öncede yıkadımda ama doktora götürcm belki başka bi ilaç verir
ayy kıyamam ya yazık ne çok acır şimdi hemen eczaneye git bi pişik kremi al etkili olandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?