2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nigoş nightwalker vardı ya fake çıktıayy ne safız ya daha kimler kekliyo bizi allah biliryabancı ünlü biriymiş onun fotolarını alıp koyuyomuş hergün bugün ne giydin çek görelimetabi hepimizde yedikmillet böyle yapınca eline ne geçiyo acaba

yarenim bu nee :)))
peki eski kiradan mı hesaplancak...hani çok zam olmuştu

sorma zuzum ya. evet canım yine 350 sterlin olacak. sterlin arttıkça bizim kira da artacak. aman en azından kafamız rahat olacak ya. baksana insan susuz ne yapabilir ki???

yarenay zor olacak ama canım senin için tekrardan taşınmakallahtan adam sizi tekrardan kabul etmiş ben yoktum bu yeni taşındığın ev küçükmüki başka neyini sevmedin tatlım

fundam aslında evin küçük olması değil problem ama dolap, çekmece falan çok yok. eşyalarımızı yerleştirecek yer bulamıyordum. evi yeniden taşımak zor olacak, ayrıca baza, başlık ve yatak almıştık. özellikle o çok zorlayacak. ama napalım bu saatten sonra başka çare yok.

bu da kocacıık ve been

maşallah canım size. bu arada ben de Ayşe, ama yaren ya da yarenayı tercih ederim. yaşım 27, grafikerim, KKTC'de yaşıyorum. arkadaşlık isteği gönderirsen albümüme bakabilirsin bu da hoşgeldin çiceğinn

evet canıım eşimde göçmen
89 göçmeniyiz 3 yaşımdaydım ben geldiğimizde
kırcaali doğumluyum ama sofia da yaşıyomuşuz :)
şimdilik böyle
peki sizleer :26:
biz de 89 göçmeniyiz, eşim bulgarsitanlı değil ama
bak burda hem hemşerin, hem meslektaşın, hem de adaşın var
gidiyomusunuz sık sık bulgaristana :))

canım fotoyu albüme koyarsan daha iyi olur. istediğin zaman silebilirsin. buraya eklediğin fotoları silemiyorsun.

yaaa benim ev konusu arada kaynadı ama
ay ben tam ona yazıcaktım, kaynadı evet
gülsemmi üzülsemmi bilemedim yarenim bu duruma yaa, hayırlısı olsun diyelim
adam evet tekrar geri dönmenizi kabul etmiş, ama zaten siz öyle kötü bişi yaşayıp çıkmamıştınız dimmi..
gereksiz stres yaşadınız, yoruldunuz ona üzülüyorum ben en çok :26:

gezentiler siizi o ev sizn bu ev bizim geziyorsunuz :) sevindim eski evine dönmene

zeynepcim çok memnun oldum.bende ebru 25 -26 yaşındayım bi çocuk annesiyim çkalede yaşıyorum

balım çok kötü pişik olmşş ya içim acıyor çok kremiini sürdm ama yinede doktora götürcm bgn belki başka bi krem ilaç verir.
dun gece hava kk uzmn erbaş alımına başvuru yaptım eşim adına çok umutluyum ama bakalım inş olur.

geçmiş olsun canım sıcaklardan olmuşturhadi bakalım hayırlısı olsun ne iş yapıyoduki eşin

:))) hani o çok genç görünen kadın mı...herkesin kıskandığımı fos çıktı :))))

nasıl silicem ki ben şimdi onu
eskiden eklentiyi sil vardı siliniyodu
epey olmuş foto yüklemeyeli :)

:)) öyle kalcak artık ...sayfalar ilerledikçe arada kaynar zaten korkma

Yarenim sen fırçalamadan ben açıklamamı yapayım:26::26:

Eşim işten 11,30 da geldi, bende annemdeydim 12,30 da geldim:18:

eneeem silinmedii
ifşaa ettim kendimii keşke yazı bari yazsaydım üstüne üf
mesajı düzenle diyince silinmiyo mu foto :26: albüme ekleseydin keşke canım yaa

zoia maşallah çok güzelsinbu bulgaristan göçmenleri hepmi güzel oluyo ya:76:
üstüme alınsammı alınmasammı

evet bebeyim yaa, biz de kadını savunuyoduk..hele ben "kıskanıyosunuz" diye ima etmiştim ya bi mesajımda o nasıl içine oturduysa herkesin, olay açığa çıkınca herkes gelip neler yazmış ben de yazmıştım bi mesaj ama tüm mesajlar silindi, ceza alanlar bile oldu, olaylı oldu yani orası :18: kimseye de inanmam daha

ay bizden sonra öyle galiba:115:
tabi kii

yazın oluyo bebekler arada altını açık bıraksan canım yaa, bi krem vardı kuzenim kullanıyodu bebeine çok iyi gelmişti hatırlasam yazıcam neydi yaa :18:

tabikiside öylebizim güzelliğimize yetişebilirlermi hiç
çok bilmişler yaa en güzellerim benimm ♥

mecbur kalıcak artık bişi olmaz umarım
ben bi kahve sigara yapim geliyorum kızlar

ebrucum yazdım zannetim yazmamışım :)))

geçmiş olsun balına...ne yanıyodur canı

ay o kadının albümünde eşiyle kızıyla fotoları vardı, onlardamı fake:26: yok artık evin içinde falan:26:

geçmiş olsun canım sıcaklardan olmuşturhadi bakalım hayırlısı olsun ne iş yapıyoduki eşin

dun gece altını aldım bişi yoktu sbh bi açtım nasl kabarmışş ağladım görünce ya. sağlık personeli cnm (acilde)

nek adını hatırlsan söle cnm pişik kremini sürdm zeytnyağı sürdm az öncede yıkadımda ama doktora götürcm belki başka bi ilaç verir

evet o kadın bide 41 yaşındayım demişti yaben ilk başta inanmamıştım baktım millet inanmış girdim albümüne falan baktım inandım ayy ben bile inandım ya

alın nigoş alın bebek gibisin maşallah

ayy kıyamam ya yazık ne çok acır şimdi hemen eczaneye git bi pişik kremi al etkili olandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…