bence de düğün sezonundan sonrası için konuşmuştur ama bu altın muhabbetinde 1 gün bile çok şeyi değiştirebiliyor maalesef. bence işin acil olmadıkça altın bozmayacaksın. durduğu yerde mutlaka kazandırıyor çünkü altın uzun vadede.
bol ve elfinin tatili ne zaman bitiyor acaba?
tatili bilmiyorum da, iş başı olayı pazartesi diye biliyorum benCuma gittiler ama, kaç geceydi yaa...bol bence yarın gelir :)) onunki fazla izin vermemiştir
araştırmak lazım, ben bayramda gidince bi sorucam çevremdekilereumarım yaşamazsın canım
aslında ordan alıp tr plakaya çevirme işi ne kadar tutar acaba merak ettim bende
bebeğim kardeşim aradıda onunla konuşuyodum yoksa gevezeyimdir susmam bilirsinfundam çok sessizsin? tatil fotoları hazır mı???
ayy du bi dinleyimFundaaam evet çok sessizsin
gitmeden günün şarkısını da belirleyelim
Hakan Peker - Gecelere atma beni
bayıldım ben buna
pişşttOhhh funda, hadi cevap ver :))))
ay kızlar bende biraz iş yapayım ayın 13ü oldu:18:
Bysss
mayokinili, mini mini etekli pozların yüzünden mi fundam?
evetama çok açık değil ya eşim diyoki orası tatil orda giyilir normal ama ben o kıyafetlerle facede foton olsun istemiyorum diyo
hehe benimki tatil yöresinde bile giydirmez mini mini etekleriseninki yine iyiymiş boşver. sen el altından yükle fotoları, sonra silersin. nerden görecek eşin
ciddimikız zaten orda herkes öyle kapalı olmak abes oluyo ok ekliycem zaten sonra hemen silerim mayolu bikinili eklemem ama
ya öyle kapalı giyinmiyorum normalde de zaten ama mesela senin aldığın kot etek gibisini giydirmez. herkes benim eşim değil, umrumda da değiller ama sana başka birini göz ucuyla bakmasını bile kaldıramam diyor. ben de çok üstüne gitmiyorum. diz üstünde giyiyorum problem olmuyor canım. orta yol buluyoruz işte bir şekilde.
selam kızlar geldim ama işlerden bir türlü yazamdım nasılsınız?
benimkide gitmeden giydirmem falan diyodu hiç bişe demedigiydim valla zaten hep ruslar vardı türklerin çok olduğu otel olsa belki izin vermezdi en güzeli orta yolu bulmak benim eşim yerine göre giymemden yana mesela burda fazla açık giyemem hemen kıskançlık krizleri tutar ben yemekteyim bakalım inş bugün adam gibi bişe vardır
sirken hoşgeldin canım. biz iyiyiz, sen nasılsın?
bizim yerine görelerimiz pek uymuyor maalesef eşimlefull time kıskanç benimki, ruslardan da kıskanır, almandan da
yıldönümünde giydiğin elbisenin de göğüs dekoltesi vardı misal, bacaklarını açınca mı kızıyo (benimkisi de böyle bu konuda)ya öyle kapalı giyinmiyorum normalde de zaten ama mesela senin aldığın kot etek gibisini giydirmez. herkes benim eşim değil, umrumda da değiller ama sana başka birini göz ucuyla bakmasını bile kaldıramam diyor. ben de çok üstüne gitmiyorum. diz üstünde giyiyorum problem olmuyor canım. orta yol buluyoruz işte bir şekilde.
Ebru, Sudocrem ismi
Eki Görüntüle 223899
kuzenimin bebişine de Amerikan hastanesinden onu verdiler, bunu kullan diye
ama her yerde bulunmuyomuş
eşin bulur ama belki.. :26: internetten araştır bak güzel yorumlar yapılmış hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?