2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Cuma gittiler ama, kaç geceydi yaa...bol bence yarın gelir :)) onunki fazla izin vermemiştir
tatili bilmiyorum da, iş başı olayı pazartesi diye biliyorum ben

umarım yaşamazsın canım
aslında ordan alıp tr plakaya çevirme işi ne kadar tutar acaba merak ettim bende
araştırmak lazım, ben bayramda gidince bi sorucam çevremdekilere

kızlar ben azıcık iş yapıcam, gelirim birazdan..öptüm sizi

Son düzenleme:
Fundaaam evet çok sessizsin

gitmeden günün şarkısını da belirleyelim
Hakan Peker - Gecelere atma beni
bayıldım ben buna

Ohhh funda, hadi cevap ver :))))

ay kızlar bende biraz iş yapayım ayın 13ü oldu:18:
Bysss

benimde biraz işleri toparlamam lazım
şunları bi halledeyimde rahat rahat çene yapabileyim

fundam çok sessizsin? tatil fotoları hazır mı???
bebeğim kardeşim aradıda onunla konuşuyodum yoksa gevezeyimdir susmam bilirsinonlarda balayındalar kuzum benim geziyolarmış ohh ona göre ne var öğretmen 3 ay tatil
Fundaaam evet çok sessizsin

gitmeden günün şarkısını da belirleyelim
Hakan Peker - Gecelere atma beni
bayıldım ben buna
ayy du bi dinleyim
Ohhh funda, hadi cevap ver :))))

ay kızlar bende biraz iş yapayım ayın 13ü oldu:18:
Bysss
pişşttkızlar ya gıcık oldum eşim tatil fotolarını face koydurmuyo burayada izin vermiyo ama ben koyarım

evetama çok açık değil yaeşim diyoki orası tatil orda giyilir normal ama ben o kıyafetlerle facede foton olsun istemiyorum diyo

hehe benimki tatil yöresinde bile giydirmez mini mini etekleri seninki yine iyiymiş boşver. sen el altından yükle fotoları, sonra silersin. nerden görecek eşin

hehe benimki tatil yöresinde bile giydirmez mini mini etekleri seninki yine iyiymiş boşver. sen el altından yükle fotoları, sonra silersin. nerden görecek eşin

ciddimi kız zaten orda herkes öyle kapalı olmak abes oluyook ekliycem zaten sonra hemen silerim mayolu bikinili eklemem ama

ciddimi kız zaten orda herkes öyle kapalı olmak abes oluyook ekliycem zaten sonra hemen silerim mayolu bikinili eklemem ama

ya öyle kapalı giyinmiyorum normalde de zaten ama mesela senin aldığın kot etek gibisini giydirmez. herkes benim eşim değil, umrumda da değiller ama sana başka birini göz ucuyla bakmasını bile kaldıramam diyor. ben de çok üstüne gitmiyorum. diz üstünde giyiyorum problem olmuyor canım. orta yol buluyoruz işte bir şekilde.

benimkide gitmeden giydirmem falan diyodu hiç bişe demedigiydim valla zaten hep ruslar vardı türklerin çok olduğu otel olsa belki izin vermezdien güzeli orta yolu bulmak benim eşim yerine göre giymemden yana mesela burda fazla açık giyemem hemen kıskançlık krizleri tutarben yemekteyim bakalım inş bugün adam gibi bişe vardır

selam kızlar geldim ama işlerden bir türlü yazamdım nasılsınız?

sirken hoşgeldin canım. biz iyiyiz, sen nasılsın?

bizim yerine görelerimiz pek uymuyor maalesef eşimle full time kıskanç benimki, ruslardan da kıskanır, almandan da

sirken hoşgeldin canım. biz iyiyiz, sen nasılsın?

bizim yerine görelerimiz pek uymuyor maalesef eşimle full time kıskanç benimki, ruslardan da kıskanır, almandan da

ruslar ne kadar zayıflar kız yanlarında 2 tane 3 tane bebeleri var kız gibi incecik sanki o doğurmamış o çocukları hiç karın falan yokkomplekslere girdim vallaalmanlar obez şişmanlar genelde

yıldönümünde giydiğin elbisenin de göğüs dekoltesi vardı misal, bacaklarını açınca mı kızıyo (benimkisi de böyle bu konuda)
hiç anlamıyorum bu erkekleri

rusların genetik galiba ben de anlam veremiyorum onlara, zayıf ve uzunlar. bizim erkekler ondan seviyor galiba rusları. Türk kızları genelde kısa boylu ve balık etli oluyor değişiklik olsun maksat

ben iyiym yarenay bugün işer biraz yoğun gibi iş arasında yazıyorum hep. Bu haftasonu üniversiteden bir arkadaşım gelecek evime ilk defa; yemeğe mi alsam ki yoksa pasta börek vs mi yapsam ki? Bir de belli onlar gelirken burda bulunan diğer arkadaşlara da haber vereyim onlar da aradan çıksın istiyorum ama. Sizce napayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…