2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Arse... Konuya cevap yazdığın kısımın altında "eklenti ekle "var yaa ona tıklayınca o sayfa açılıyo canım...tıklamazsan göremezsin...bi dene çıkcakmı

o tuş nerdekine

kızdırmayın zuzumu ya. şimdiye kadar hiç ihtiyacı olmamıştır, ondan bilmiyodur fundam.

zuzuuum her klavyede farklı yerde olabilir ama genelde üstteki F1 diye giden sıranın sonunda oluyor.

kıyamam hemende küsermişyok be alınma takılıyom ben güya bilgisayar programcısıyım ama uzaktan yakından alakam yok bilmediğim okadar çok şey varki
klavyede o tuş canım üsttef12 den sonra geliyo

Son düzenleme:
kızdırmayın zuzumu ya. şimdiye kadar hiç ihtiyacı olmamıştır, ondan bilmiyodur fundam.

zuzuuum her klavyede farklı yerde olabilir ama genelde üstteki F1 diye giden sıranın sonunda oluyor.

tabiki canım onu kızdırmak hoşuma gidiyo o topiğin tuba büyüküstünü

nektarım ayakkabıların güzelmiş güle güle kullan ne güzel ayakkbılar alıyosun keşke bende giyebilsem

kızlar size bişe diyeceğim bana akıl verin ben hala regl olmadım haziran 10da oldum 15inde bitti ne zamn olmam gerekiyor ben 10unda olucam diye bekliyodum ama olmadım

nektarım ayakkabıların güzelmiş güle güle kullan ne güzel ayakkbılar alıyosun keşke bende giyebilsem
teşekkür ederim canım
kızlar size bişe diyeceğim bana akıl verin ben hala regl olmadım haziran 10da oldum 15inde bitti ne zamn olmam gerekiyor ben 10unda olucam diye bekliyodum ama olmadım
10unda hatta 8inde :26: test yapsana canım

canım hesapladım temmuz 7 de regl olmalıydın. Hamile olabilir misin ki acep? Bir test alıp yapsana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…